Posteri
+10
Queeny
Dvojki.<3
VlahovicA
Emily the strange
Heartless.Queen
Praslin<3
Aurora
Beautiful Dangerous
MoonGirl
Fallen Like The Sky.
14 posters
Page 1 of 1
Posteri
Valjda ne postoji tema, ja je bar nisam našla, da li skupljate ili ste skupljali, koliko ste imali itd. itd. itd.
Re: Posteri
Ne znam koliko ih imam, valjda preko hiljadu. Pre sam kupovala... pa negde oko 5 časopisa redovno, i skupljalo se. Sad se stvarno pitam šta mi je trebalo, a neću ni da razmišljam o tome koliko je para otišlo na sve to :'D. Sad imam neke po zidu, zato što me mrzi da ih poskidam, a i lepo izgledaju. Johnny Depp ( 3x ), Amy Winehouse, tarja, Margita ( Isečeno iz nekih novina nije poster ) i Sumrak jedan.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Ja imam punu fasciklu ispod kreveta,i to samo onih koje sam htela da sacuvam,sve ostalo sam bacila. Pre mi je bila soba skroz u posterima,tako da se parcence zida nije moglo videti,i da,bilo je grozno. Sad imam samo jedan uramljen poster (od moje sestre) i jos dva na vratima koji stoje pre Hrista,pa mi je zao da ih skinem xD
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Skoro sam sredila zid sa posterima i postavila neke bolje xD i moj veliki Pokemon poster xD
Bacila sam gomilu, koliko mi je samo para otislo na to, ne zelim da znam.
Cuvam samo neke najdraze.
Bacila sam gomilu, koliko mi je samo para otislo na to, ne zelim da znam.
Cuvam samo neke najdraze.
Just A! wrote:Ja imam punu fasciklu ispod kreveta,i to samo onih koje sam htela da sacuvam,sve ostalo sam bacila.
Isto.
I prije sam sakupljala svaki koji mi padne pod ruku xD sad ni ne obraćam pažnju na njih.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Ne skupljam ali ih ipak imam na tone xDD
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Kao mladja sam imala preko 100 zalepljenih postera u sobi, ali sam nekako prevazisla taj period :P
Zalepila bih mozda nekoliko postera svojih omiljenih bendova, ali na zalost ih nemam.
Zalepila bih mozda nekoliko postera svojih omiljenih bendova, ali na zalost ih nemam.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Sakupljala sam ih godinama , a onda sam prestala i bacila ih.. Nisam više dete, posteri me ne zanimaju:)
Pre mi je soba bila cela izlepljena posterima.Sad su mi zidovi prazni.Nemam pojma koliko imam postera,sigurno oko 500 :D
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Imam zalepljene na vrata par njih ( Sumrak, Tračara, Prvi glas Srbije i Kelly Clarkson). Ostalo su neke sličice iz novina, neki stihovi iz pesama i sl.
Pre mi je cela soba bila izlepljena posterima, ali su mi dosadili pa sam ih sve bacila.
Pre mi je cela soba bila izlepljena posterima, ali su mi dosadili pa sam ih sve bacila.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Volela bih da imam neke postere svojih roditelja... Tada bih stvarno imala te koji su vredni cuvanja, sve ovo iz brava ne vredi ni za sta...
Ranije mi je cela soba bila oblepljena raznoraznim posterima. Sećam se da sam imala poster Duffy od koje sam tad znala samo pesmu Mercy xD
Sad imam samo par postera na jednom zidu, jer mi je bez njih nekako prazan zid. Ali ne volim postere više.
Sad imam samo par postera na jednom zidu, jer mi je bez njih nekako prazan zid. Ali ne volim postere više.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Koristim ih da krijem rupe i fleke po stanu.............................
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Page 1 of 1