In Memoriam
+36
MoonGirl
Minnie ♡
Gossip Girl.
Daenerys Targaryen
tictac
providna_duga
Suzana
Emily the strange
*MiMa*97
*~Milica~*
marija ^^
Sookie
Bloody.Mary
Pandora no hako
*AnGeL*
Jackie
Carrie <3
♥CuTe_GiRl♥
Aneta Netty
babydoll
Dvojki.<3
Scarlett O'hara
Aurora
MaWa*SReTjiCa
ena '95
Maki
_*-Blondie-*_
Makyca:)
laura
Miss Independent
Bloom
Candy
Vanessa
S A R A
*Nina*
*Aysha*
40 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
In Memoriam
danas,16.oktobra 2007.u ranim jutarnjim satima zivot je izgubio jedan od najpopularnijih pevaca na prostoru
ex-jugoslavije...tose proeski je bio vise od umetnika...imao je predivne pesme... :no: :no: :no: a sad ga vise nema...
ex-jugoslavije...tose proeski je bio vise od umetnika...imao je predivne pesme... :no: :no: :no: a sad ga vise nema...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: In Memoriam
Iako vise nije sa nama zivece vecno u nasim srcima i u svojim pesmama... :cry:
RIP Tose... :cry:
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
*Nina* wrote:Iako vise nije sa nama zivece vecno u nasim srcima i u svojim pesmama... :cry:
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
In memoriam->Milenko Zablacanski
Sigurno ste cule?........
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
A bio je jedan od najboljih domacih glumaca...Meni je Mixer iz ''Porodicnog blaga'' bio bas extra lik,a i Nesa Ljutic...Super je bio i kao porucnik Marjan u ''Ono nase...''......
Tose,,,Zeka,Zorica,Elmir,,,,,Zablacanski.......????Ko je sledeci? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
A bio je jedan od najboljih domacih glumaca...Meni je Mixer iz ''Porodicnog blaga'' bio bas extra lik,a i Nesa Ljutic...Super je bio i kao porucnik Marjan u ''Ono nase...''......
Tose,,,Zeka,Zorica,Elmir,,,,,Zablacanski.......????Ko je sledeci? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
*Aysha*- Cool Girl
on mi je bio bash extra glumac.. :placko: :placko: :placko:
Vanessa- Cool Girl
Gledala sam ga u Porodicnom blagu,Beloj ladji,Stizu dolari..Odlican je glumac i jako mi je zao. :placko:
R.I.P. :(
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Da ne poverujes... :oops:
Da li znate filmove ''Planina Broukbek'',''10 stvari koje mrzim kod tebe''?Znate glumca po imenu Hit Ledzer?E,i on je medju pokojnim,jadnik se predozirao...uzeo previse nekih tableta :oops:
Da li znate filmove ''Planina Broukbek'',''10 stvari koje mrzim kod tebe''?Znate glumca po imenu Hit Ledzer?E,i on je medju pokojnim,jadnik se predozirao...uzeo previse nekih tableta :oops:
*Aysha*- Cool Girl
LeeLONA wrote:Da ne poverujes... :oops:
Heath Ledger MRTAW?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
o bozebozebozanskobogowskiboze!!!! i on je bio extra glumac...
:( :( :( :(
Vanessa- Cool Girl
Aha,moja drugarica pala u depresiju.Ukucaj na Googleu Heath Leadger dead
*Aysha*- Cool Girl
Na danasnji dan pre 27.godina,rodjen je Tose,... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
*Aysha*- Cool Girl
yu sestro, nisam to znala... kako nisu jawili na tv-u...? ili jesu, samo ja ne pratim westi....
Vanessa- Cool Girl
Ne znam :oops: Ja prebacila na BBC Prime teletext da vidim za neku emisiju i samo vidim naslov ''Heath Ledger found dead''.......... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
*Aysha*- Cool Girl
O boze!!!! bash mi je zao... gledala sam ga u "prwom witezu".... shteta sho je umro...
Vanessa- Cool Girl
evo proslo je vise od pola godine a ja i dalje ne mogu da poverujem da je poginuo.. :cry: :cry:
ali ja i dalje slusam njegove pesme i one su mi jedne od omiljenih. Pogledajte spot na you tube od Antonije Sole zove se Antonija Sola za Tosu - NEBU POD OBLAK
ali ja i dalje slusam njegove pesme i one su mi jedne od omiljenih. Pogledajte spot na you tube od Antonije Sole zove se Antonija Sola za Tosu - NEBU POD OBLAK
laura- Candy Girl
- Broj poruka : 144
Mislim da nema nikog ko je plakao i ko plache zbog njega kao ja!
Slusham sam ga od kad je pocheo da peva u Srbiji,znam sve njegove pesme,imam tone postera,jednostavno ga obozavam!
Nikad,ali NIKAD u zivotu ga necu zaboraviti!Znam da se ga i moja deca i slushati i voleti,mozda ne koliko i ja,ali blizu!
Slusham sam ga od kad je pocheo da peva u Srbiji,znam sve njegove pesme,imam tone postera,jednostavno ga obozavam!
Nikad,ali NIKAD u zivotu ga necu zaboraviti!Znam da se ga i moja deca i slushati i voleti,mozda ne koliko i ja,ali blizu!
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Ma meni ga jeste zao i swe to,sli brate owo me wise smorilo,pa cowek ima wise fanowa nego kad je bio ziw...
_*-Blondie-*_- Candy Girl
- Broj poruka : 99
Pa da.....dobro kazes.....sad ga primecuju vise nego kad je bio ziv...Jadnik...obozavala sam Toseta...ne mogu...i dalje neverujem da je mrtav...A e ste cule onu novu pesmu The hardest thing!?Prelepa je...SMRC.... :no:
Maki- Candy Girl
- Broj poruka : 141
On je stvarno bio Andjelcic....imao je prelep pogled...
:(
:(
Maki- Candy Girl
- Broj poruka : 141
Zato shto ljudi ne znaju da cene o shto imaju,vec ga cene tek kad ga izgube!*Sweety*Gatita*Rebulera* wrote:Ma meni ga jeste zao i swe to,sli brate owo me wise smorilo,pa cowek ima wise fanowa nego kad je bio ziw...
On je bio andjeo!Slushala sam ga dok je bio ziv i slushacu ga do kraja zivota!!
Makyce sad me podseti na jedan stih iz jedne pesme od RBD
NADIE SABE LO QUE TIENE,HASTA QUE AL FINAL LO PIERDE
NADIE SABE LO QUE TIENE,HASTA QUE AL FINAL LO PIERDE
_*-Blondie-*_- Candy Girl
- Broj poruka : 99
Zar nije tako?I to nije samo sa Toshetom,vec i sa svim u zivotu!
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4