In Memoriam
+36
MoonGirl
Minnie ♡
Gossip Girl.
Daenerys Targaryen
tictac
providna_duga
Suzana
Emily the strange
*MiMa*97
*~Milica~*
marija ^^
Sookie
Bloody.Mary
Pandora no hako
*AnGeL*
Jackie
Carrie <3
♥CuTe_GiRl♥
Aneta Netty
babydoll
Dvojki.<3
Scarlett O'hara
Aurora
MaWa*SReTjiCa
ena '95
Maki
_*-Blondie-*_
Makyca:)
laura
Miss Independent
Bloom
Candy
Vanessa
S A R A
*Nina*
*Aysha*
40 posters
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
In Memoriam
First topic message reminder :
danas,16.oktobra 2007.u ranim jutarnjim satima zivot je izgubio jedan od najpopularnijih pevaca na prostoru
ex-jugoslavije...tose proeski je bio vise od umetnika...imao je predivne pesme... :no: :no: :no: a sad ga vise nema...
danas,16.oktobra 2007.u ranim jutarnjim satima zivot je izgubio jedan od najpopularnijih pevaca na prostoru
ex-jugoslavije...tose proeski je bio vise od umetnika...imao je predivne pesme... :no: :no: :no: a sad ga vise nema...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: In Memoriam
e za to se slazem..na swakom koraku..neshto o njemu...a wako ga swi mrzeli,swima bio odwratan..
to me tako iritira,pogotovo ovdje dje ja zhivim,svi slushaju samo narodnjake...kad bi vidjeli meni na tel njegovu pjesmu neku,to sprdnja shto slusham...a sad brate svi ga slushaju..to me tako iritiraa...kao toshe kad je umro svi su ga slushali,a prije toga niko za njega nije chuo skoro!
babydoll- Sweet Girl
- Broj poruka : 312
Godina : 32
ja sam izuzetak ja sam slusala toseta i pre njegove smrti
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
ja sam toseta slusala isto i pre i posle smrti (nikada nista mnogo) ... Na Majklove pesme sam sada vise obratila paznju jer ih bas pustaju i svidele su mi se, ali sam i pre volela neke... Meni njegova muzika nikada nije bila ruzna... Sada ispada da ga je doktor predozirao lekovima
pa dobro,ima izuzetaka xD
ma jao shto ljudi rade za pare nije normalno..neka ga puste na miru vishe;(
ma jao shto ljudi rade za pare nije normalno..neka ga puste na miru vishe;(
babydoll- Sweet Girl
- Broj poruka : 312
Nisam ga uopste slusala ali ipak je legenda...zao mi je naravno
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
LeeLona wrote:Nisam ga uopste slusala ali ipak je legenda...zao mi je naravno
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
nisam ga nikad wolela,ni njegowu muziku....uopshte me nije dotaklo kad sam chula da je umro,chudi me shto je i owoliko poziweo,shta je swe radio sebi.nek mu je laka zemlja...
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
ja se nisam nesto potresla ali mi se njegova muzika svidjala iako nisam obracala paznju na njega nesto mnogo :P
nisam se nesto potresla ali mi naravno nije bilo drago. i mnogo me nerviraju sto sad smisljaju neke glupe viceve o njemu...fuj :P
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Patric Swayze umro...baš mi žao...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
O bozeee..Sta jos treba da se desiiii?
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Brittany Murphy umrla ;( 32 godine je imala...
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
da čula sam bzv baš je ona meni slatka bila...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
sada sam htela da napisem
-U know U law Me- wrote:Šokatna vest .... I'm very sad. Glumica je preminula juče u 32. godini od, kako se pretpostavlja, srčanog udara, a evo šta je njen bivši, s kim je snimila romantičnu komediju Just Married, Ešton Kučer, izjavio na svom tviteru: “Vidimo se se one druge strane mala… Danas je svet izgubio mali komadić sunca. Moje najdublje saučešće Britaninoj porodici, njenom suprugu i njenoj neverovatnoj majci Šeron….”
a extra je glumica bila...!R.I.P.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
*Poznati komičar Lesli Nilsen preminuo je u svojoj 84. godini,29. novembra 2010 . Poznati glumac je preminuo zbog upale pluća, zbog čega je smešten u bolnicu na Floridi, pre dve nedelje.
Čuveni Kanađanin najpoznatiji je po filmovima kao što su Avion!, Goli pištolj, Policijski odred. Nilsen se ženio četiri puta i ima dvoje dece.
*UMRLA SONJA SAVIĆ
Poznata glumica preminula 24.septembra 2008. u svom stanu u Beogradu od posledica predoziranja narkoticima!
*Dražen Ričl
Ovaj momak bio je jedan od glavnih osnivača sada već legendarne grupe “Crvena jabuka”. Dražen Ričl je 18. septembra 1986. doživeo saobraćajnu nesreću kada je grupa krenula na koncert u Mostar. Aljoša Buha, bubnjar grupe, preminuo je na licu mesta, a Ričl je prebačen za Beograd na VMA, gde je 1. oktobra 1986. podlegao povredama.
*Goran Ipe Ivandić
Legendarni bubnjar “Bijelog dugmeta” počeo je da se bavi muzikom sa samo 6 godina.U leto 1973. upoznao Bregovića i priključio se “Bijelom dugmetu”. Imao je nepunih 19 godina. Njegov bajkovit život trajao je do 1978. kada je uhapšen i osuđen na 3 godine zatvora “zbog omogućavanja uživanja droge drugim osobama”. Na održavanje kazne otišao je 17. februara 1981. da bi već 1982. bio pomilovan od strane Predsedništva SFRJ.Po izbijanju rata preselio se u Beograd gde je tragično nastradao 13. januara 1994. Pao je sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo. Veruje se da je u pitanju samoubistvo,mada Željko Bebek sumnja u to.
*
Čuveni Kanađanin najpoznatiji je po filmovima kao što su Avion!, Goli pištolj, Policijski odred. Nilsen se ženio četiri puta i ima dvoje dece.
*UMRLA SONJA SAVIĆ
Poznata glumica preminula 24.septembra 2008. u svom stanu u Beogradu od posledica predoziranja narkoticima!
*Dražen Ričl
Ovaj momak bio je jedan od glavnih osnivača sada već legendarne grupe “Crvena jabuka”. Dražen Ričl je 18. septembra 1986. doživeo saobraćajnu nesreću kada je grupa krenula na koncert u Mostar. Aljoša Buha, bubnjar grupe, preminuo je na licu mesta, a Ričl je prebačen za Beograd na VMA, gde je 1. oktobra 1986. podlegao povredama.
*Goran Ipe Ivandić
Legendarni bubnjar “Bijelog dugmeta” počeo je da se bavi muzikom sa samo 6 godina.U leto 1973. upoznao Bregovića i priključio se “Bijelom dugmetu”. Imao je nepunih 19 godina. Njegov bajkovit život trajao je do 1978. kada je uhapšen i osuđen na 3 godine zatvora “zbog omogućavanja uživanja droge drugim osobama”. Na održavanje kazne otišao je 17. februara 1981. da bi već 1982. bio pomilovan od strane Predsedništva SFRJ.Po izbijanju rata preselio se u Beograd gde je tragično nastradao 13. januara 1994. Pao je sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo. Veruje se da je u pitanju samoubistvo,mada Željko Bebek sumnja u to.
*
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
Umrla Elizabeth Taylor. Meni je ona bas bila simpaticna. :(
*~Milica~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 369
Godina : 27
Cula sam.
Al' njemu je to nekako bolje, ako se vec ko zna koliko godina borio protiv raka.. Ne mora vise da pati..
R.I.P
Al' njemu je to nekako bolje, ako se vec ko zna koliko godina borio protiv raka.. Ne mora vise da pati..
R.I.P
R.I.P
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4