Robert De Niro
+4
Amélie.
Fallen Like The Sky.
Aurora
Daenerys Targaryen
8 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Robert De Niro
Robert de Niro, junior (rođen 17. avgusta, 1943. u Njujorku) je američki filmski glumac.
Njegova prva glavna uloga je uloga u filmu Bang the Drum Slowly. Godine 1974. glumi mladog don Vita Korleonea i uloga u tom filmu mu donosi Oskara za najboljeg sporednog glumca. Poznat je po svojoj dugogodišnjoj saradnji sa filmskim režiserom Martinom Skorsezeom. Ta saradnja je počela 1973. ulogom u filmu Opasne ulice, a za ulogu Džejka La Mote u Skorsezeovom Razjarenom biku bio je nagrađen Oskarom za najboljeg glumca 1980. godine. Za Oskara je bio nominovan za uloge u Skorsezeovim filmovima Taksista(1976) i Rt Straha(1991), takođe je bio nominovan i za uloge u filmu Lovac na jelene(1978) i u filmu Buđenja(1990). Poznat je i kao učenik poznate glumačke škole koju je vodila glumica Stela Adler. Sebe smatra Italo-Amerikancem i ima italo-američki naglasak, iako je samo njegov čukundeda italijanskog porekla.
Re: Robert De Niro
Mnogo ga volim i mnogo je lud :D . Poslednji film gde sam ga gledala bio je Analyze This i bas mi se svideo.
Svidja mi se i u komedijama.
Svidja mi se i u komedijama.
Volim ga dosta, ali u poslednjih par godina... Ma šta par, celu deceniju već snima filmove koji su ispod njegovog nivoa da tako kažem.
Stariji, ali jako, jako dobar glumac
Najbolje su mi njegove uloge u Showtime i Meet the parents :)
Najbolje su mi njegove uloge u Showtime i Meet the parents :)
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Dobar glumac,ma sta dobar..Sjajan!
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
on je kralj, prevazilazi sve svetske glumce po svemu.
tesko mi je izdvojiti ali jako volim film HIDE AND SEEK.
od komedija, meet the parents, od trilera: red light i tako tee~
tesko mi je izdvojiti ali jako volim film HIDE AND SEEK.
od komedija, meet the parents, od trilera: red light i tako tee~
DarcyCruel- Candy Girl
- Broj poruka : 16
Godina : 26
Bas ga volim,mnogo dobar glumac. I volim ga u svakom zanru. :D
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1