Društvene igre
+12
Heartless.Queen
His Porcelain Doll
Tie and Up.
Capre diem.
Half as pretty
Polly Samson
Praslin<3
Aurora
Dvojki.<3
Beautiful Dangerous
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
16 posters
Page 1 of 1
Društvene igre
Iako sad već nekako pripadaju pre-facebook eri, verujem da ste svi bar dok ste bili mlađi ubijali vreme raznim društvenim igrama ili kartama, dominama i sl. Koje ste najviše voleli i da li nešto igrate i dalje?
Re: Društvene igre
Igram šah, baš često, skoro svaki dan.
Ponekad sa drugaricama igram riziko, karte ili monopol. Ugl, obožavam društvene igre i sigurno su zanimljivije od igrica na netu.
Ponekad sa drugaricama igram riziko, karte ili monopol. Ugl, obožavam društvene igre i sigurno su zanimljivije od igrica na netu.
Sad skoro svaki dan igramo karte^^
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
riziko nikad nisam igrala :( . domine i sah par puta (jer sam za sah priglupa xD) a ne ljuti se covece i monopol stalno ali sada ne mogu nikog da ubedim da sedi 3h sa mnom i da igramo monopol xD . karte igram ponekad, ali mi uvek objasnjavaju pravila svake igre jer to zaboravljam :D
Karte igram svakodnevno.
Domine sam prije igrala i monolol isto, a ne ljuti se čovječe svaki put kad odem kod rodice xD
voljela bih da znam igrati šah.
Domine sam prije igrala i monolol isto, a ne ljuti se čovječe svaki put kad odem kod rodice xD
voljela bih da znam igrati šah.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Monopol nikad nisam igrala do kraja. Stvarno ne umem. :P
Inače, retko sad igram, ponekad sa bratom. Ali volela sam ih. Imala sam ih na milion.
Inače, retko sad igram, ponekad sa bratom. Ali volela sam ih. Imala sam ih na milion.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Sad svaki dan igram karte :)
A prije sam cesto igrala sah sa dedom ..nisam odavno igrala ali sigurno bi se snasla xD
A prije sam cesto igrala sah sa dedom ..nisam odavno igrala ali sigurno bi se snasla xD
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Obozavam da igram Ne ljuti se covece,to mi je onako omiljeno..Volim i karte i domine..Njih sam pre mnogo igrala sa dedom,a otakako mi je deda preminuo nekako vise ne igram..Preplave me emocije i onda ne mogu..Volela bih da naucim sah,jer nekako je on u genima moje porodice..Monopol nikad nisam znala igrati,uvek me je rodjak pobedjivao..
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Kao mala najvise sam volela Ne ljuti se covece.
Sada sa bratom najvise igramo karte.Monopol nikad nisam volela.A sah bi volela da naucim da igram.
Sada sa bratom najvise igramo karte.Monopol nikad nisam volela.A sah bi volela da naucim da igram.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Kao mala sam igrala sve, ali vremenom pogubim te igre tako da.. ne.
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Igram covece ne ljuti se xD i monopoly i alias i rec na rec
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Ne igram te igrice na fb-u, to je smor, društvene igrice su bolje ali moje drugarice nisu u tome,tako da baš retko igramo.
Najvise volim Monopol. Ponekad sa porodicom odigram bas dugu partiju. :)
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Uh,ja sam sve igrala... Moji su mi stalno kupovali drustvene igre... Njavise sam volela monopol,riziko,neka kombinacija ta dva samo sa hranom,master mind,ne ljuti se covece,karte...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Page 1 of 1