Skupljanje autograma?
+70
Scarlett O'hara
Best. <3
Capre diem.
Heartless.Queen
Tie and Up.
Queeny
Lady Bird
Tamara ♥
His Porcelain Doll
MoonGirl
Dia.♥
Tea <33
αnnιє
Kate.Fenett
providna_duga
DarkAngel
LostSoul
Gossip Girl.
Mačkica :)
Puppy^^
Angie:)
...Mi.Mi...
QueenGirl
*Tinna94*
<3 emo girl <3
Flower_Grown_Wild
aLisa`
Chikita_Beybe
Tarja
Lady Brooke :*
@ndjel@
AnjaChan
Carrie <3
The Lizard King
London Child.^^
Elleonora
Fallen Like The Sky.
babydoll
Jackie
Halliwell Girl
Ariel
Wendy
RuZa
Aurora
tijanitza
Stella
dora_95
Posh
Reperka_94
[MirjanChika]
*p*r*i*n*c*e*s*s*
Sofyja
RiRi
ena '95
coolgirls
Makyca:)
*BoOoPy*Bet*
Jeka & Ucker
rebel
***TiCa***
Miss Independent
_katarina_
Bloom
*Aysha*
Cute_Girl
Vanessa
S A R A
Gagica_92_NBGD
*Nina*
Candy
74 posters
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Skupljanje autograma?
First topic message reminder :
Ja sam pocela da skupljam autograme... Imam Romanin,Milana Stankovica,Riblje corbe,Goce Trzan, Jove Rqadovanovica(povuci rucnu)Dobrice Eric i RAse Popov.. A vi?
Ja sam pocela da skupljam autograme... Imam Romanin,Milana Stankovica,Riblje corbe,Goce Trzan, Jove Rqadovanovica(povuci rucnu)Dobrice Eric i RAse Popov.. A vi?
Re: Skupljanje autograma?
Znamo,otvorila si temu da bi nam to rekla. Big wow!
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
nemam nijedan,ali moram da nabavim od tokio hotela,lafee i zaca efrona
Sofyja- Candy Girl
- Broj poruka : 45
Godina : 31
Ja nemam...imala sam od nekih atleticara,ali neznam gde su zavrsili...i ako se racuna fan-posta...ali to nije licno uzeto,pa....
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Meni isto treba od TH i LaFee...Sofyja wrote:nemam nijedan,ali moram da nabavim od tokio hotela,lafee i zaca efrona
ena '95- Candy Girl
- Broj poruka : 152
Makyca:) wrote:Imam najvishe autograma od sportista jer dosta idem na utakmice.I meni je lepshe kad upoznam onoga koga hocu da upoznam,ali ovo mi je kao neka uspomena.Najdrazi autogram mi je od CRISTIANA RONALDA!!!Imam od Miljkovica,Grbica,Podrashchanina,Gerica,Samardjica(od mushkih),Spasojevicke,Ognjenovicke,Cebicke...(od zenskih)to su odbojkashi.Imam od nekih fudbalera nashih Kezman,Jovetic,Smiljanic,Jankovic...Imam i Djuletov(Van-Gogh),Noletov,Anin...Imam ih bash dosta :D
Chek`,chek`,chek`....Imash autogram od Ronalda?????????? :shock:
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Blago wama..:(
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Blago vama......Ja imam samo od Amadeus benda... :(
*p*r*i*n*c*e*s*s*- Candy Girl
- Broj poruka : 97
Godina : 30
e ovako ...
imam jelene provci iz velikog brata, bore corbe, bojana bjelica, jellene, mire skoric, irine kolin, ivane sasic, cece slavkovic...
ma meni je najznacajniji tu autogram bore corbe, ostale sam uzela cisto radi reda...
ali to su autogrami na papiri, a na kacketu imam potpise nekih zvezdinih fudbalera i sanje papic :D
imam jelene provci iz velikog brata, bore corbe, bojana bjelica, jellene, mire skoric, irine kolin, ivane sasic, cece slavkovic...
ma meni je najznacajniji tu autogram bore corbe, ostale sam uzela cisto radi reda...
ali to su autogrami na papiri, a na kacketu imam potpise nekih zvezdinih fudbalera i sanje papic :D
[MirjanChika]- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Ja imam puno,neki od njih su:
Darko Filipovic,Tanja Savic,Stevan Andjelkovic,Amadeus,Tose Proeski,Sanja Ilic (Balkanika),Miki Peric,Sasa Kovacevic i td...mislim da vam je sasvim dovoljno
Darko Filipovic,Tanja Savic,Stevan Andjelkovic,Amadeus,Tose Proeski,Sanja Ilic (Balkanika),Miki Peric,Sasa Kovacevic i td...mislim da vam je sasvim dovoljno
Reperka_94- Candy Girl
- Broj poruka : 261
Ja ih ne skupljam.
Imam od svih Zvezdi Granda 2008, od Andrije Milosevica, Milana Kalinica, Mime Karadzica, Seke Sabljic, Zeljka Joksimovica, Ane Stanic i ne znam da li imam jos neki...
Moja zelja je da imam od Beckhama!!!!
Imam od svih Zvezdi Granda 2008, od Andrije Milosevica, Milana Kalinica, Mime Karadzica, Seke Sabljic, Zeljka Joksimovica, Ane Stanic i ne znam da li imam jos neki...
Moja zelja je da imam od Beckhama!!!!
Posh- Candy Girl
- Broj poruka : 164
Ja ne sakuplam,zato sto imam priliku da uzmem samo od nekih narodnjaka..Moja sestra skuplja...
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Ja imam autogram od Flamingosa, Marinka i Ognjena, Natase Bekvalac, od raznih plivaca kao na primer, ako znate Siladji Cabu i Ivana Lendjera....
Stella- Candy Girl
- Broj poruka : 38
Aaaaaaaaaaaaa!Ja sam zaljubljena u njega!!!Jao,Chabo.... :ytry:Stella wrote:Ja imam autogram od Flamingosa, Marinka i Ognjena, Natase Bekvalac, od raznih plivaca kao na primer, ako znate Siladji Cabu i Ivana Lendjera....
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Ja nemam nekih autograma imam od Milana to sam uzela haha radi reda..i imam od Sase iz VB ..a imam zhelju da dobijem autogram od US5 a ta zhelja ce se ostwarit brzo {waljda} :)
Nemam, niti imam prilike da ih dobijem... Inace bih volela autograme clanova grupe Nightwish a posedno Tarjin!!!
Kao sto sam rekla da imam od TH i uspesno sam dobila od Bachama....Oba sam zakacila u sobi i pored autog.ima posteri od njih..hehhe
A kada bi ja nabrojala koje sve moja sestra ima...Jojjj trebalobi mi godina....Od Rihhane od TH od US5.........
A kada bi ja nabrojala koje sve moja sestra ima...Jojjj trebalobi mi godina....Od Rihhane od TH od US5.........
coolgirls- Sweet Girl
- Broj poruka : 347
coolgirls wrote:Kao sto sam rekla da imam od TH i uspesno sam dobila od Bachama....Oba sam zakacila u sobi i pored autog.ima posteri od njih..hehhe
Ah....blago tebi....a i njoj......... :( :( :(
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Swatka_94 wrote:Ja imam puno,neki od njih su:
Meni je tu najvazniji TOSETOV... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Imam od svih zvezda granda '07 zajedno i posebno od Milana Stankovica,Marije Serifovic,Slobode Micalovic,Slavka Vranjesa i moje sestre koja je objavila 1 CD u Nemackoj.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
sekajeca wrote:Imam od svih zvezda granda '07 zajedno i posebno od Milana Stankovica,Marije Serifovic,Slobode Micalovic,Slavka Vranjesa i moje sestre koja je objavila 1 CD u Nemackoj.
Zaboravila sam da kazem od Andrije Milosevica i Lane Gojak.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Imam od Andrije Milosevica,Bojane Ordinacev,Roberta Kurbase.....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
ja bih to bacila u kantu! ;)Aurora wrote:Zaboravila sam da kazem kako imam Dinkicev Autogram (politicar) :hahaha:
ja imam samo 2 autograma,jedan je od Vlade Divca.moja drugarica ga srela na ulici dok je dzogirao,pa ga je zamolila da potpishe par autograma xD a drugi imam od onog Danijela Alibabica,srela sam ga u semptembru ,ove godine,u jednom hotelu gde sam imala praksu,pa rekoh zashto da ga ne uzmem.a,sad ne znam shta cu s njim,zao mi da bacim,dacu ga nekome :D
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5