Skupljanje autograma?
+70
Scarlett O'hara
Best. <3
Capre diem.
Heartless.Queen
Tie and Up.
Queeny
Lady Bird
Tamara ♥
His Porcelain Doll
MoonGirl
Dia.♥
Tea <33
αnnιє
Kate.Fenett
providna_duga
DarkAngel
LostSoul
Gossip Girl.
Mačkica :)
Puppy^^
Angie:)
...Mi.Mi...
QueenGirl
*Tinna94*
<3 emo girl <3
Flower_Grown_Wild
aLisa`
Chikita_Beybe
Tarja
Lady Brooke :*
@ndjel@
AnjaChan
Carrie <3
The Lizard King
London Child.^^
Elleonora
Fallen Like The Sky.
babydoll
Jackie
Halliwell Girl
Ariel
Wendy
RuZa
Aurora
tijanitza
Stella
dora_95
Posh
Reperka_94
[MirjanChika]
*p*r*i*n*c*e*s*s*
Sofyja
RiRi
ena '95
coolgirls
Makyca:)
*BoOoPy*Bet*
Jeka & Ucker
rebel
***TiCa***
Miss Independent
_katarina_
Bloom
*Aysha*
Cute_Girl
Vanessa
S A R A
Gagica_92_NBGD
*Nina*
Candy
74 posters
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Skupljanje autograma?
First topic message reminder :
Ja sam pocela da skupljam autograme... Imam Romanin,Milana Stankovica,Riblje corbe,Goce Trzan, Jove Rqadovanovica(povuci rucnu)Dobrice Eric i RAse Popov.. A vi?
Ja sam pocela da skupljam autograme... Imam Romanin,Milana Stankovica,Riblje corbe,Goce Trzan, Jove Rqadovanovica(povuci rucnu)Dobrice Eric i RAse Popov.. A vi?
Re: Skupljanje autograma?
hahaha,ok :D
Danijel iz one shugave grupe koju su hteli 2 puta da shalju na Eurosong,No Name
Danijel iz one shugave grupe koju su hteli 2 puta da shalju na Eurosong,No Name
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Aha xD ... Secam se da je bio jedan lep odatle... Mozda se zvao Marko, vise se ne secam davno je to bilo xD
jes,on je neshto valjaoo xD
ja imam od andrije miloshevica,kupao se na moju plazhu pa ga mi uvatili da nam se potpishe xD
ja imam od andrije miloshevica,kupao se na moju plazhu pa ga mi uvatili da nam se potpishe xD
babydoll- Sweet Girl
- Broj poruka : 312
Godina : 32
:bravo: :bravo:~BeTTy~ S!x P@ck Add!cT wrote:ja nemam ni ne treba mi...
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Godina : 30
pa da za autogram mozes sama da uzmes papir pa nesto nazvrljas... ko da ce neko znati da to nije pravi -__-
~BeTTy~ S!x P@ck Add!cT wrote:pa da za autogram mozes sama da uzmes papir pa nesto nazvrljas... ko da ce neko znati da to nije pravi -__-
Haha,carice.
Ja nemam ni jedan autogram.Drug iz S.Mitrovice mi je obecao da ce mi dati od Joksimovica i nije mi jos dao.:D
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Ne skupljam i ne treba mi :D
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
Godina : 28
xexe,nemam ni jedan :))
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Imam od Natase Bekvalac, kao i od Davida Bella (snimao je film u mom bloku)...^^
yow@n@ wrote:xexe,nemam ni jedan :))
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Imam ih nekoliko...
Stevan Andjelkovic, Bojan Milanovic, Milan Stankovic, Slobodan Vasic, Sladjana Stajic, Milan Mitrovic, Vuk Vucinic, Nebojsa Vojvodic, Goran ok band (2 komada xD ), Dusana Svilara (mnoogoo posto mi je on tu u komsiluku) i imam jos 100 % ali ne mogu da se setim sad koga xD
Stevan Andjelkovic, Bojan Milanovic, Milan Stankovic, Slobodan Vasic, Sladjana Stajic, Milan Mitrovic, Vuk Vucinic, Nebojsa Vojvodic, Goran ok band (2 komada xD ), Dusana Svilara (mnoogoo posto mi je on tu u komsiluku) i imam jos 100 % ali ne mogu da se setim sad koga xD
Chikita_Beybe- Candy Girl
- Broj poruka : 40
Ajoj... Imala sam mnogo tih autograma, ali sam ih pogubila sve. Znam da sam imala od Bojana Marovića, Dušana Svilara, onaj iz Zvezde granda, msm da se zove Renato, ni ja se više ne sećam. :D
Znam da sam i igrala na nastupu Dušana Svilara, i on pevao neku pesmu i dao meni mikrofon a ja nemam pojma pesmu, hahah. :D I od Stevana Anđelkovića sam imala. :D A dok sam bila u stejdžu sa Dušanom Svilarom, nas dvoje nešto pričali i ja tada obožavala Enu Popov, pa ga ispitivala o njoj i on uzme mobilni i nazove je i da meni da pričamoo... Duuuuša. :D A ja se pogubila, sve ono što sam želela da joj kažem, nestalo je, i nisam znala šta je pitam. :D
Znam da sam i igrala na nastupu Dušana Svilara, i on pevao neku pesmu i dao meni mikrofon a ja nemam pojma pesmu, hahah. :D I od Stevana Anđelkovića sam imala. :D A dok sam bila u stejdžu sa Dušanom Svilarom, nas dvoje nešto pričali i ja tada obožavala Enu Popov, pa ga ispitivala o njoj i on uzme mobilni i nazove je i da meni da pričamoo... Duuuuša. :D A ja se pogubila, sve ono što sam želela da joj kažem, nestalo je, i nisam znala šta je pitam. :D
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949
Godina : 29
Nemam ni jedan, malo mi je glupo da pridjem bilo kojoj osobi da joj trazim autogram ili da se slikamo. Jedine dve osobe kojima bih prisla su Djule i Djordje David, takva prilika se ne propusta :)
I mozda Nikola Paunovic
I mozda Nikola Paunovic
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
U,blago tebi! :-DaLisa`in`Wonderland wrote:Ajoj... Imala sam mnogo tih autograma, ali sam ih pogubila sve. Znam da sam imala od Bojana Marovića, Dušana Svilara, onaj iz Zvezde granda, msm da se zove Renato, ni ja se više ne sećam. :D
Pa i nije mi baš bilo blago. xD
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949
ja imam od wlade diwca....marchela....cwije....struke.....e.odreda 2,ane mashulovic itd....swe repri aylan.....
<3 emo girl <3- Candy Girl
- Broj poruka : 65
Ne skupljam..nemam nijedan i stw mi nisu potrebni xD
*Tinna94*- Candy Girl
- Broj poruka : 86
ne znam sta ce mi...zamislite vi da vas stalno zaustavljaju na ulici i traze vam slike i autograme..to bi bilo zanimljivo nekih mjesec dana, posle je to smor..tako da mi ne treba da smaram nekog da mi nazvrlja potpis kad se on posle nece imati predstavu ko sam.. ali lijepo je imati neke autograme onima kojima to nesto znaci,nismo svi isti..
QueenGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 7
Imam od Buleta Goncica,Djoganija,Cece,Cvije,Ane Masulovic,Elitnih Odreda,Sanje Stojanovic i Rade Manojlovic.^^
...Mi.Mi...- Candy Girl
- Broj poruka : 258
Godina : 26
ja se kao odlučim da skupljam ali posle negde izgubim i džabe,tako da sam odustala (:
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5