Snovi
+72
popka bebic ^__^
LanaDelRey
Sirenna *
Crazy girl
dead silence.
Gossip Girl.
tictac
MoonGirl
Forever young ♥.
Wicked Girl^^
StarLight
Praslin<3
*Always in love-Jellena*
MissSunshine.
Lollobrigida
providna_duga
Crni Leptir <3
IvaChii
...Mi.Mi...
Emily the strange
Suzana
DarkAngel
Angie:)
Superstar
Debelic
xEddiesLamb
Wendy
*Wild Child* :]
.Raindrop.
Amélie.
Iva
Lady Moon 96
LostSoul
Tarja
ProleceUmeni
Voodoo Child
Iwana95
Sookie
@ndjel@
Dvojki.<3
Bloody.Mary
.Elen4iii^^.
Pandora no hako
♥CuTe_GiRl♥
*AnGeL*
babydoll
Andjela'95
.Cupcake.
London Child.^^
Elleonora
nikita
Scarlett O'hara
Carrie <3
Fallen Like The Sky.
Aurora
Daenerys Targaryen
Jackie
Aneta Netty
catwomen
~FictionFreak~
*M@R!JA*
_*-Blondie-*_
The Lizard King
rebel
Yellow Kitty
*BoOoPy*Bet*
Natsi
dora_95
Candy
MaRiZZa_94
*Nina*
Bloom
76 posters
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Snovi
Pa shta najcheshce sanjate?
Koji vas snovi plashe? i Da li vam se ostvari ono shto sanjete?
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Snovi
Joj ja uwek ali bash uwek sanjam neke gluposti...Znachi swe je tako nepowezano i nebulozno...Pre sam stalno sanjala da me neko wija,ja bezim a ne mogu da trchim,uwek me neshto wuche nazad,ili da me neko ubija,ili da sam neka druga osoba(chesto sam sanjala da sam mushko)...LOL...E kad se zawrshila ta strashna faza snowa onda sam pochela sanjati gluposti...Eto npr. pre neko weche sanjala sam da me drugarica zwala da idem sa njom kod ginekologa(?!) i odemo mi,bila guzwa,izadjemo napolje,sednemo na klupu,a iza klupe bio prozor neke kuce...Odjednom dodje neki klinac koji ziwi u toj kuci,pogleda kroz prozor i pochne da se dere:"Mama,mama,owe dwe hoce da opljachkaju nashu kucu!!!" A nas dwe stale :Oo: i swi gledaju u nas... :lol:
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
ne znam,uglavnom se snova secam kroz maglu...
ali kad se setim sna,obavezno pogledam sanovnik na netu...da vidim sta znaci...i kad je nesto dobro ja sam srecna,a ako je nesto lose padnem u depru (na trenutak...) hehe...
ali kad se setim sna,obavezno pogledam sanovnik na netu...da vidim sta znaci...i kad je nesto dobro ja sam srecna,a ako je nesto lose padnem u depru (na trenutak...) hehe...
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Uwek zapamtim sta sam sanjala,mada je to najcesce totalno nebulozno....Cesto sanjam drustvo,simpatiju...
Ja u poslednje vreme samo nea ubistva,ratove...lolz
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Ja sanjala mesavinu Korak napreda i mog drustva...Bilo je urnebesno...Mada se jedva secam...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Bloom wrote:Pa shta najcheshce sanjate?
U poslednje vreme češće sanjam, a uglavnom pamtim one ružne snove... Najviše me plaše snovi o apokalipsi, smrti, :affraid: itd....
Ne daj Bože da se ostvari ono što ja sanjam :no: ( jer se dosad nije ništa ostvarilo ( a možda i jeste, ali se ja ne sećam)) :)
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
Ja najcesce sanjam nesto ruzno,sttrasno,ali se do sada nije nista ostvarilo...sve me plasi!!!!!!....
Yellow Kitty- Sweet Girl
- Broj poruka : 339
Ja u poslednje vreme sanjam samo svoju simpatiju...
Natsi- Boom Baby
sanjala sam da se decko koji mi se svidja osisao siske a imao je tako extra friz ali na svu srecu to nije istina
Ja sanjam nevidjene glooposti...
Jednom sam u snu pricala na francuskom...Keva me cula i pocela da se kida...
A uvek vece uoci mog rodjusa sanjam jedan zastrasujuci san...Kao neki teroristi zarobljavaju moju porodicu i mene i ubijaju nas...Sta to znaci?Da li neko zna?
Jednom sam u snu pricala na francuskom...Keva me cula i pocela da se kida...
A uvek vece uoci mog rodjusa sanjam jedan zastrasujuci san...Kao neki teroristi zarobljavaju moju porodicu i mene i ubijaju nas...Sta to znaci?Da li neko zna?
Natsi- Boom Baby
Ja sanjam svakakve gluposti ali najveca je bila kad sam sanjala da me streljao teniski sudija Lars Graf.. :lol:
I da, nekad mi se ostvari ono sto sanjam, ali to je najobicnija sitnica...
I da, nekad mi se ostvari ono sto sanjam, ali to je najobicnija sitnica...
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
Plase me snovi sa vampirima...Imam traume od njih...Pa nacesce sanjam nesto sto ce se desiti,ili nesto sto se desilo...Ponekad i dedu...
Gost- Guest
Pa sinoc sam sanjala da sam izashla sa drushtwom da smo ushli u prodawnicu i chitali nowine,nenormalno glup san!
_*-Blondie-*_- Candy Girl
- Broj poruka : 99
Ja sam poslednji put sanjala da sam se ljubila sa Benjaminom Rojasom...Lep san...
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Sinoc sam sanjala 2 sna!!!I u oba sam se smuvala sa preslatkim momcima...
Natsi- Boom Baby
Sinoc sam sanjala kako me je moja simpa pitala da se smuvam sa njim,i ja sam pristala,ali fora je sto je on imao bubuljice po celom licu ...A bubuljica su vrlicine nokta...Da li neko zna ste to znaci...
Natsi- Boom Baby
<music_girl> wrote:Ja najcesce sanjam nesto ruzno,sttrasno,ali se do sada nije nista ostvarilo...sve me plasi!!!!!!....
I ja isto
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
cesto mi se desi da kada nesto sanjam to mi se u toku sedmice desi..u poslednje vreme sanjam nekog decka neznam ko je uglavnom stalno sanjam kako trci prema meni a ja pokusavam da mu pobegnem jako je sladak..kada se okrenem da vidim dali me stize postane ruzan star..a kada trcim njegov lik mi je pred ocima veoma lep lik..cudno i komplikovano
catwomen- Candy Girl
- Broj poruka : 21
Godina : 34
ja u poslednje vreme cesto sanjam da sam se sastala sa bivsim deckom i da smo kao jos u vezi i da setamo parkom ljubimo se i drzimo se za ruke i da smo jako zaljubljeni ali ne nzma zasto na kraju se uvek desi nesto lose
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
celu noc sanjam kako me juri neki law po autobuskoj stanici! drugarica mi kaze da to znachi da imam nekog skriwenog neprijatelja ali ja bash ne werujem mnogo u snowe xD
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Snowi nekada imaju dosta znacenja... Npr, kada sanjas zmije, to znaci da imas dosta neprijatelja.. ili kad skontas da sanjas, mozes u snu raditi sa hoces... i cula sam ako se nadjes pred ogledalom(u snu) mozes proci kroz njega... xD
ja u zadnje wreme ne sanjam nista.. nsm sanjala nista, mozda, 2 sedmice...
ja u zadnje wreme ne sanjam nista.. nsm sanjala nista, mozda, 2 sedmice...
Gabriella wrote:cula sam ako se nadjes pred ogledalom(u snu) mozes proci kroz njega... xD
pa u snu mozes da letis, bilo bi cudno da ne mozes da prodjes kroz ogledalo xD ...
Ja u poslednje vreme nista ne sanjam... Tj nicega se ne secam...
MOji snovi su jako cudni, nepovezani... Retko pogledam u sanovnik da vidim znacenje iako ih imam par kamada...
MOji snovi su jako cudni, nepovezani... Retko pogledam u sanovnik da vidim znacenje iako ih imam par kamada...
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 1 of 7