Snovi
+72
popka bebic ^__^
LanaDelRey
Sirenna *
Crazy girl
dead silence.
Gossip Girl.
tictac
MoonGirl
Forever young ♥.
Wicked Girl^^
StarLight
Praslin<3
*Always in love-Jellena*
MissSunshine.
Lollobrigida
providna_duga
Crni Leptir <3
IvaChii
...Mi.Mi...
Emily the strange
Suzana
DarkAngel
Angie:)
Superstar
Debelic
xEddiesLamb
Wendy
*Wild Child* :]
.Raindrop.
Amélie.
Iva
Lady Moon 96
LostSoul
Tarja
ProleceUmeni
Voodoo Child
Iwana95
Sookie
@ndjel@
Dvojki.<3
Bloody.Mary
.Elen4iii^^.
Pandora no hako
♥CuTe_GiRl♥
*AnGeL*
babydoll
Andjela'95
.Cupcake.
London Child.^^
Elleonora
nikita
Scarlett O'hara
Carrie <3
Fallen Like The Sky.
Aurora
Daenerys Targaryen
Jackie
Aneta Netty
catwomen
~FictionFreak~
*M@R!JA*
_*-Blondie-*_
The Lizard King
rebel
Yellow Kitty
*BoOoPy*Bet*
Natsi
dora_95
Candy
MaRiZZa_94
*Nina*
Bloom
76 posters
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Snovi
First topic message reminder :
Pa shta najcheshce sanjate?
Koji vas snovi plashe? i Da li vam se ostvari ono shto sanjete?
Pa shta najcheshce sanjate?
Koji vas snovi plashe? i Da li vam se ostvari ono shto sanjete?
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Snovi
ja sam sanjala pomracenje sunca i celu noc sam se mucila i nisam mogla da se probudim....u sanovniku pise da je to gubitak,nesreca,ali ne verujem bas nesto u to
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
Jao,ja sam nocas sanjala da je Noc vestica i da mi drugarica prica kako treba bivsoj simpi (koja se mnogo pravi vazna,ja to nisam znala kad sam se zaljubila u njega) da kupim nekog velikog medu...znaci san je...
Sinoc sam sanjala jako zanimljiv i na kraju tuzan san.Ovako je bilo....Jacob Black (ne Taylor L., vec bas Jacob Black, i jos je stalno hodao bez majice haha :P) je dosao ovdje u Prijedor, nezz kojim povodim ali je dosao. I ja sam njega nekako upoznala i mi smo se sprijateljili....Postali smo najbolji prijatelji, bili smo nerazdvojni on je dolazio po mene iz skole. I svako vece u pol 8 smo se nalazili na istom mjestu. Tako je bilo 8 dana. 8 dan sam ga cekala dugo dugo i njega nije bilo, i ja taman da krenem kuci kad dolazi njegov brat (zab sam kako je izgledao). Brat je izasao iz auta i rekao mi ''Jacob je poginuo''. Ja sam tad pocela plakati kao nikad (ne sjecam se u snu da sam vise plakala)...I taj njegov brat me odvezao na mjesto gdje je on poginuo i bilo je uzasno...Kisa, sivi oblaci i crveni slupani auto...I tad sam se ja msm probudila...I jastuk mi je bio malo vlazan sto znaci da sma vjerovatno plakala i ovako....:( :(
Voodoo Child- Candy Girl
- Broj poruka : 241
Godina : 29
Petak.Vece.Izlazimo iz skole,i Ana trazi da me slika i u blizini bio Nemanja i zovnem ga da se slikamo on pridje i zagrli me oko vrata i ja njega uhvatim .. i pocnem da se smejem,i pocnemo nesto da se gorkamo .. ii .. :))
zadnji put :) sam sanjala....pa XD zvucace debilno..ali sanjala sam da me spasavaju nindza kornjace da ne moram da jedem slaninul...
jako me plase takvi snovi
jako me plase takvi snovi
zasto te plase?? :) ja sam sanjala da stojim pored nekog drveta i pored mene trce neka dva debela zeca,a ja iz nekog razloga moram da ih uhvataim :))
Carrie <3- Glamour Girl
Ja sam sanjala da sam se uspavala za prijemni xD
drhtala sam od straha ujutru
drhtala sam od straha ujutru
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
yow@n@ wrote:ja sam sanjala pomracenje sunca i celu noc sam se mucila i nisam mogla da se probudim....u sanovniku pise da je to gubitak,nesreca,ali ne verujem bas nesto u to
Ja sam sanjala nesto slicno, ali nije bilo pomracenje sunca. Nego kao ja stojim na nekom ledniku a sunce ispred mene ogromno. Plasila sam se malo kad sam ustala, ali prodje to mene
Inace ja ne vjerujem u ta znacenja snova i ostale gluposti. Mislim da je to posljedica onoga o cemu razmisljamo i sto nam se dogadja, mada su snovi ponekad nepovezani sa onim sto nam se dogadja i ocemu razmisljamo. Tako da mislim, nemozemo sanjati ono sto ce nam se dogoditi ako nam se to nije dogodilo.
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
ni ja ne verujem u to,samo sam bzw pogledala u sanovnik jer to nikad pre nisam sanjala
Carrie <3- Glamour Girl
:s najgluplji san kad: vija me ogromna snicla....kroz centar londona..mrak je..ja se popnem na neki zid..i padnem..i snicla (koja inace nema usta) me pojede 0___________________________________o
Sanjala sam da me simpatija pozvala na mob i da smo dugo pricali, sto se u stvarnosti nikad nece desiti... :D
xm.... bilo je pre jedno mesec dana .. ali se secam tog sna kao da ga upravo sanjam ...
ja stojim na skolskom hodniku drzeci se za ruke sa osobom koja mi se svidja... i pricamo ja i on sa mojom najboljom drugaricom... i od jednom ja pocinjem da se gusim i budim se..
i shvatam zasto sam se gusila.. zato sto mi je glava bila nabijena u jastuk.. nije mi bilo jasno zasto.. ja se ovako luckasta zapitala da nije to neka visa sila krenula da me gusi da bi se ja probudila i saznala buducnost da cemo biti zajedno? xD
Ljudi sta mislite o ovome.. xDD
ja stojim na skolskom hodniku drzeci se za ruke sa osobom koja mi se svidja... i pricamo ja i on sa mojom najboljom drugaricom... i od jednom ja pocinjem da se gusim i budim se..
i shvatam zasto sam se gusila.. zato sto mi je glava bila nabijena u jastuk.. nije mi bilo jasno zasto.. ja se ovako luckasta zapitala da nije to neka visa sila krenula da me gusi da bi se ja probudila i saznala buducnost da cemo biti zajedno? xD
Ljudi sta mislite o ovome.. xDD
Lady Moon 96- Candy Girl
- Broj poruka : 77
Godina : 27
@Lady Moon 96 : Predstavi se.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
obicno sanjam neke gluposti...ali evo u poslednjix 20 dana,od kako je mojoj drugarici zabranjen izlazak iz kuce...oduzeto sve,sanjam je svako vece....!!!ali svako...kako ona samnom izlazi u grad...idemo nas dvije u provod,na more......ux....stalno...sigurno je sanjam toliko,jer je mnogo volim...!!!
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
imam sanovik i uvek proverim shta znachi neshto shto sam sanjala. mada retko je tachno. ali zato karteeeee. uf, uvek pogode.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Jučer sam sanjala da je moj pas imao neku bolest i umro je xDD
Srce mi stalo kad sam se probudila :PP
Srce mi stalo kad sam se probudila :PP
ja msm da snovi nemaju znacenje,npr sanjas nesto i mozes da predvidis xoce li ti se desiti nes dobro ili lose,na osnovu toga sto si sanjao.msm da su snovi prikaz onoga sto zelimo,oko cega se tix dana brinemo i o cemu razmisljamo...takodje,stvari koje ne zelim ni samoj sebi da priznam da bix volela da se dogode,desavaju mi se u snovima
Carrie <3- Glamour Girl
joooj ja ili imam strasne snove,tj lose po meni ili se ne secam sna.ili je jednostavno bzvz.obicno misli koje imam jako umorna bas pre/posle spavanja imaju znacenja,tj vise puta mi se desilo da tek tako pomislim npr sutra cu se posvadjati s dunjom,i jesam O-o
.Raindrop.- Sweet Girl
- Broj poruka : 518
xD ja uglavnom sanjam glupe snove
npr; kako sam u skolu dosla u mini haljini i stiklama :D
*Wild Child* :]- Cool Girl
- Broj poruka : 753
Godina : 27
Ja sam jednom sanjala kako su mi sve stvari na pranju i ja napravila neku odecu od carapa O___________O*Wild Child* :] wrote:xD ja uglavnom sanjam glupe snove
.Raindrop.- Sweet Girl
- Broj poruka : 518
ja sam jednom sanjala da me golica velima M&M bombona (iz reklame) i da ja vicem "nemoj mene ja sam na vasoj staniiiiii" xD
a nisam sanjala nesto vezano za odecu (ili se bar ne secam)
a nisam sanjala nesto vezano za odecu (ili se bar ne secam)
xaxaxa,a ja stalno sanjam kako sam sigurna da sam obucena izasla iz kuce,ali se ispostavi da sam potpuno gola i moram da se krijem xD Ili da idem u skolu u pidzami
Carrie <3- Glamour Girl
Ja u poslednje vreme sanjam non stop kako se ljubim sa nekim O.o
Ustvari Boki je krenuo na mene, ja sam pocela da ljubim Lacija O.o
Sa Dusanom sam pocela u obraz da bi dosli do zvake i on se pretvorio u Cuparu O.o
Mentalno, sve u svemu..
Ustvari Boki je krenuo na mene, ja sam pocela da ljubim Lacija O.o
Sa Dusanom sam pocela u obraz da bi dosli do zvake i on se pretvorio u Cuparu O.o
Mentalno, sve u svemu..
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 4 of 7