Gledanje u šolju.
+14
*~tamarchelo~*
Beautiful Dangerous
Scarlett O'hara
Forever young ♥.
MoonGirl
Polly Samson
LostSoul
forever@happy.com
Fallen Like The Sky.
Aurora
Praslin<3
Daenerys Targaryen
Dvojki.<3
Dia.♥
18 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Gledanje u šolju.
Odnosno gatanje u kafu/šolju.
Da li redovno prevrće šolju kada popijete kafu i terate nekoga da vam gleda? Verujete li u to što vam kaže ?Znate li vi možda da gatate? :)
Moja mama redovno prevrće šolju kada popije kafu ( to joj je navika) ali niko joj nikad nije gledao u šolju. Međutim, mojoj babi je jedna žena gledala ( godinama je išla kod te žene, od kada su tetka i tata bili mali, znači nekih 40 godina ) i sve kako joj je rekla to joj je se i desilo. Poslednje dve nedelje počela sam da pijem kafu samo zbog ovog gatanja,ali više je to zezanje.
Da li redovno prevrće šolju kada popijete kafu i terate nekoga da vam gleda? Verujete li u to što vam kaže ?Znate li vi možda da gatate? :)
Moja mama redovno prevrće šolju kada popije kafu ( to joj je navika) ali niko joj nikad nije gledao u šolju. Međutim, mojoj babi je jedna žena gledala ( godinama je išla kod te žene, od kada su tetka i tata bili mali, znači nekih 40 godina ) i sve kako joj je rekla to joj je se i desilo. Poslednje dve nedelje počela sam da pijem kafu samo zbog ovog gatanja,ali više je to zezanje.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Re: Gledanje u šolju.
Ne verujem baš, gatamo redovno, ne mogu da popijem kafu, a da ne prevrnem.. navika. :D
Iva, Aki i ja dođemo kao glavne vračare, par njih mi je reklo da sam im pogađala par puta, haha. :D
Meni baba gleda, al' ono s obzirom da sam joj unuka, uvek me laže, tako da sve ispadne vau, ovako drugima uvek pogodi.. :)
Iva, Aki i ja dođemo kao glavne vračare, par njih mi je reklo da sam im pogađala par puta, haha. :D
Meni baba gleda, al' ono s obzirom da sam joj unuka, uvek me laže, tako da sve ispadne vau, ovako drugima uvek pogodi.. :)
Ne pijem kafu ma nemam ni taj običaj. Možda bih nekad iz dosade gatala, ali ne bih pridavala tome neki značaj.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ne pijem kafu pa ne radim to ali da pijem radila bih jer mi je interesantno, nista drugo a moju mamu uvek teraju da to radi jer cesto pogadja iako ona to ne voli bas nesto.
A kazu mi da je moj deda umeo da gleda u solju i da je komsinici dva puta video krst i da joj je nakon par meseci umro sin pa vise nikada nije hteo nikome da gleda u solju. O.o Verujem da je slucajnost ali mi je opet jezivo. xD
A kazu mi da je moj deda umeo da gleda u solju i da je komsinici dva puta video krst i da joj je nakon par meseci umro sin pa vise nikada nije hteo nikome da gleda u solju. O.o Verujem da je slucajnost ali mi je opet jezivo. xD
Ne pijem kafu, a da pijem ne bih to radila jer bih pored šolja morala da perem i tacnice koje ni ne koristim inače.
Mrzim kafu,odvratna je i ima onaj gorak ukus koji posle ostaje ceo dan u ustima
A sto se tice gledanja u solju-obicne budalastine.
A sto se tice gledanja u solju-obicne budalastine.
forever@happy.com- Sweet Girl
- Go To Hell, For Heaven's Sake
Broj poruka : 330
Godina : 27
Nikad mi to neko nije radio. Moja sestra valjda zna da gleda.
Neki dan ću da je teram, čisto da vidim. :D
Neki dan ću da je teram, čisto da vidim. :D
Ne verujem baš, gatamo redovno, ne mogu da popijem kafu, a da ne prevrnem.. navika. :D
jednom je Kića videla "lava koji trpa pticu", tim rečima. o.o
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Moje dve cimerke iz druge godine su to stalno radile (imale cak i neki spisak sta koji znak znaci ili sta vec) ali sam cak i ja znala bolje da gledam u solju xD . Jednom je jedna videla prisanog medvedica sa bokserskim rukavicama I to se nije zajebavala, obe su verovale u to I to kada gledaju u onoj maloj solji vide bar 20 stvari... xD
da lii?
Ja stvarno ni malo ne verujem u to, ali mi je interesantno. :D Volim da slušam ljudkse gluposti.
Ja stvarno ni malo ne verujem u to, ali mi je interesantno. :D Volim da slušam ljudkse gluposti.
- Mesečarka
Moja drugarica je videla lete'u vevericu u haljini bey rukava, o čemu pričamo. :D
Aurora, a ne stvarno može da se vidi puno nekih stvarčica, suština je samo da znaš da složiš priču. :)
Aurora, a ne stvarno može da se vidi puno nekih stvarčica, suština je samo da znaš da složiš priču. :)
vrištim.lete'u vevericu u haljini bey rukava
ali meni nije jasna tolika mašta da lupiš sve što kao vidiš.
- Mesečarka
Gleda momak u šolju. - Ovde ti vidim... ku*ac... a ovde... cipelu. Nekoliko sekundi posle .. - Jaoj, neko će ti svršiti cipelu
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
ne lupa niko čisto onako, stvarno kad se dublje zagledaš možeš da prepoznaš neke životinje, bojeve, slova, geometrijske oblike.. :)provincijalka. wrote:
Puteve, eto, svi mogu da vide, baš kao i dobitak i izdatak. :)
Suština je da znaš značenje simbola i onda ti baš lako ide smišljanje priče, a ne sad da gledaš kao "ovde ti je vevrica - nešto brzo, konj - nešto lepo, evo ti crne osobe.."
Ja ne pijem kafu,ali to mi je bas zanimljivo.I gledala sam dosta puta u solju i stavrno mozes da vidis dosta toga :)
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
ja umem da povežem značenje "simbola", ali teško vidim. ali zato obavezno vidim viljušku, svakome. o.One lupa niko čisto onako, stvarno kad se dublje zagledaš možeš da prepoznaš neke životinje, bojeve, slova, geometrijske oblike.. :)provincijalka. wrote:
Suština je da znaš značenje simbola i onda ti baš lako ide smišljanje priče, a ne sad da gledaš kao "ovde ti je vevrica - nešto brzo, konj - nešto lepo, evo ti crne osobe.."
- Mesečarka
Dvojki.<3 wrote:ne lupa niko čisto onako, stvarno kad se dublje zagledaš možeš da prepoznaš neke životinje, bojeve, slova, geometrijske oblike.. :)provincijalka. wrote:
Upravo.
Kako izgleda dobitak?
Dia.♥- Modern Lady
Svako ispupčenje predstavlja dobitak, ukoliko se nalazi u želji ili ovako u šolji onda si ti na dobitku tj biće nešto lepo, a kad je um dole u talogu (nzm kako da se izrazim) onda predstavlja neki materijalni dobitak. :)
Pijem kafu, ali ne prevrćem šolju... Ne vjerujem u to.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Dvojki.<3 wrote:Svako ispupčenje predstavlja dobitak, ukoliko se nalazi u želji ili ovako u šolji onda si ti na dobitku tj biće nešto lepo, a kad je um dole u talogu (nzm kako da se izrazim) onda predstavlja neki materijalni dobitak. :)
Znam na šta misliš, na dno šolje verovatno.Hvala. :)
Dia.♥- Modern Lady
Ja sam mami gledala pre par godina,i pravila se da znam nesto. Stalno sam videla neke zeceve,i stalno su imali drugo znacenje xD Baka je pokusala da me nauci da ozbiljno gledam u solju,ali nije mi islo,pogotovo sto je meni sve to bilo glupo.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Rijetko pijem kafu a kad pijem obično 'gatam'. Uglavnom je to sprdnja s drugaricama i ni u šta ne vjerujem. :D
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Drugarica mi je postala opterecenja gledanjem u solju. Stalno ide kod neke likuse koja joj je 'pogodila' pola proslosti,i sad joj prica sta ce se desiti,sta da ocekuje itd. Gluposti.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2