Gledanje u šolju.
+14
*~tamarchelo~*
Beautiful Dangerous
Scarlett O'hara
Forever young ♥.
MoonGirl
Polly Samson
LostSoul
forever@happy.com
Fallen Like The Sky.
Aurora
Praslin<3
Daenerys Targaryen
Dvojki.<3
Dia.♥
18 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Gledanje u šolju.
First topic message reminder :
Odnosno gatanje u kafu/šolju.
Da li redovno prevrće šolju kada popijete kafu i terate nekoga da vam gleda? Verujete li u to što vam kaže ?Znate li vi možda da gatate? :)
Moja mama redovno prevrće šolju kada popije kafu ( to joj je navika) ali niko joj nikad nije gledao u šolju. Međutim, mojoj babi je jedna žena gledala ( godinama je išla kod te žene, od kada su tetka i tata bili mali, znači nekih 40 godina ) i sve kako joj je rekla to joj je se i desilo. Poslednje dve nedelje počela sam da pijem kafu samo zbog ovog gatanja,ali više je to zezanje.
Odnosno gatanje u kafu/šolju.
Da li redovno prevrće šolju kada popijete kafu i terate nekoga da vam gleda? Verujete li u to što vam kaže ?Znate li vi možda da gatate? :)
Moja mama redovno prevrće šolju kada popije kafu ( to joj je navika) ali niko joj nikad nije gledao u šolju. Međutim, mojoj babi je jedna žena gledala ( godinama je išla kod te žene, od kada su tetka i tata bili mali, znači nekih 40 godina ) i sve kako joj je rekla to joj je se i desilo. Poslednje dve nedelje počela sam da pijem kafu samo zbog ovog gatanja,ali više je to zezanje.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Re: Gledanje u šolju.
Drugarice i ja smo uvek to izmisljale jedne drugima i radile smo sa listicima caja,ne kafom.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Pf... Glupost po meni.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
Gledala mi je drugarica i nešto je pogodila. :)
Naučila je i mene, i ja sam nešto gledala drugima, ponešto pogodim ali ništa posebno. ^^ :)
Naučila je i mene, i ja sam nešto gledala drugima, ponešto pogodim ali ništa posebno. ^^ :)
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Ponekad sestra i ja prevrćemo i gledamo, mada ne verujemo u to.
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2