Filmovi po istinitim dogadjajima
+7
Scarlett O'hara
Dvojki.<3
Aurora
MoonGirl
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
Wendy
11 posters
Page 1 of 1
Filmovi po istinitim dogadjajima
Da li volite filmove radjene po istinitim dogadjajima? Koji su ostavili najjaci utisak na vas?
Ja sam zakljucila da ih valjda volim vise od romanticnih komedija. xD
Sinoc sam bas gledala The Intouchables i divan je film.
Ja sam zakljucila da ih valjda volim vise od romanticnih komedija. xD
Sinoc sam bas gledala The Intouchables i divan je film.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Filmovi po istinitim dogadjajima
Volim, ali nisam od onih ljudi koje će više da se potresu zato što na kraju piše "based on true story" jer je svaka drama koja je iole dobra sastavljena od elemenata koji su prisutni u stvarnosti i takođe može da se posmatra kao istinit događaj iako u uvodnoj ili odjavnoj špici nije rečeno da je na njemu utemeljena.
Ako smatraš da se u ovo svrstavaju i biografski/istorijskii filmovi, njih volim takođe i jedan su mi od omiljenih žanrova generalno jer nisam od oniih ljudi koji od njih očekuju dokumentarac, nego film kao što je unapred predviđeno i ne prebacujem im mnogo za neznatne istorijske nekorektnosti zato što nisam kvazi istoričar u prevodu čitalac wiki stranice.
Ako smatraš da se u ovo svrstavaju i biografski/istorijskii filmovi, njih volim takođe i jedan su mi od omiljenih žanrova generalno jer nisam od oniih ljudi koji od njih očekuju dokumentarac, nego film kao što je unapred predviđeno i ne prebacujem im mnogo za neznatne istorijske nekorektnosti zato što nisam kvazi istoričar u prevodu čitalac wiki stranice.
Ne znam, nisam nešto opsjednuta sa njima.
Ne obraćam stvarno pažnju da li je nešto po istinitom događaju, gledam film i kako mi se svidi - svidi.
I ja sam skoro gledala The Intouchables i bila je super :-)
Mada što se toga tiče, stvarno znaju promašiti sa tim "istinitim pričama" i većinom ni ne vjerujem da je istinita.
Ne obraćam stvarno pažnju da li je nešto po istinitom događaju, gledam film i kako mi se svidi - svidi.
I ja sam skoro gledala The Intouchables i bila je super :-)
Mada što se toga tiče, stvarno znaju promašiti sa tim "istinitim pričama" i većinom ni ne vjerujem da je istinita.
da da ja obožavam te filmove, naj bolji mi je the vov
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Volim i umem da se potresem (ne uvek) ali me brzo prodje
Ako sam odusevljena ovakvim filmom to nije jer je radjen po istinitoj prici vec jer je film sam po sebi odradjen dobro (odlicno).
I ja sam odusevljena filmom The Inouchables :)
Fallen Like The Sky. wrote:nisam od oniih ljudi koji od njih očekuju dokumentarac, nego film kao što je unapred predviđeno i ne prebacujem im mnogo za neznatne istorijske nekorektnosti zato što nisam kvazi istoričar u prevodu čitalac wiki stranice.
Ako sam odusevljena ovakvim filmom to nije jer je radjen po istinitoj prici vec jer je film sam po sebi odradjen dobro (odlicno).
I ja sam odusevljena filmom The Inouchables :)
Ne obraćam baš pažnju da l' je rađen po istinitom događaju ili nije..
Znam da sam kao mala obožavala da gledam film o jednoj devojčici čiji je otac umro, a ona mu svaki dan pisala pisma i slala ih njemu na nebo i onda je to pismo došlo do nekih ljudi i tako.. :)
Znam da sam kao mala obožavala da gledam film o jednoj devojčici čiji je otac umro, a ona mu svaki dan pisala pisma i slala ih njemu na nebo i onda je to pismo došlo do nekih ljudi i tako.. :)
Nedavno sam gledala kao neki film-dokumentarac, Devil se zove rađen po istinitom događaju. Baš je super horor. Volim takve filmove, više se uživim. :D
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Poslednji sam gledala The Vow,nekako mi film ostavi jaci utisak ako je dobra prica a jos je po istinitom dogadjaju.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Najbolje je kada u hororu stave da je po istinitom događaju ahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Lawless mi je dobar, Intouchables, kao i Prkos sa Danielom Craig-om, po istinitim su događajima sigurno. :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Pa volim takve filmove, ali ako su stvarno dobro odrađeni. :)
Znači, zadnje što sam gledala po istinitom događaju je bio film Bratstvo smrti i meni je bio super, normalno tužan, ali odličan. I gledala sam sestre, ono što ste mi vi preporučili. :)
Znači, zadnje što sam gledala po istinitom događaju je bio film Bratstvo smrti i meni je bio super, normalno tužan, ali odličan. I gledala sam sestre, ono što ste mi vi preporučili. :)
Jedini filmovi koji sam pogledala,a da su po istinitom dogadjaju su Titanic i The Vow. Šta znam,dopali su mi se.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Gledala sam taj The Intouchables skoro (skoro pre 2 meseca), odlagala sam ga dugo jer su svi bili u fazonu KAKO JE DOBAR FILM AAAAAAAAAAAAAAAAA i osećala sam se kao monstrum jer me nije dotakao ni na momente, najprecenjeniji film u poslednjih par godina što se mene tiče.
Prošle godine mi se najviše svideo The Impossible i The Sessions, mada sam svesna da mi milijardu stvari izmenjeno i da su emocionalna manipulacija at its worst ali baš me briga, tako je sa skoro svakim takvim filmom.
Prošle godine mi se najviše svideo The Impossible i The Sessions, mada sam svesna da mi milijardu stvari izmenjeno i da su emocionalna manipulacija at its worst ali baš me briga, tako je sa skoro svakim takvim filmom.
Fallen Like The Sky. wrote:Meni Hari Poter.
Hari Poter je radjen po istinitim dogadjajima?
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Salila se xD
Odusevljavaju me horori po istinitim dogadjajima, a jos vise ljudi koji se naloze na to.
I da za LOTR i HP stave da je po istinitim dogadjajima ljudi ce da veruju xD
Odusevljavaju me horori po istinitim dogadjajima, a jos vise ljudi koji se naloze na to.
I da za LOTR i HP stave da je po istinitim dogadjajima ljudi ce da veruju xD
Obicno se stresem kada vidim da pise po istinitom dogadjaju radjen,ali nije da ostavlja neki poseban utisak.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Poslednji za koji se sećam da me je potresao i iziritirao je Compliance zato što mi je više izgledao kao psihološki eksperiment nego film.
Page 1 of 1