Flekice
+24
Wendy
Emily the strange
**Tami**
Tea <33
People_Are_Shit
Gossip Girl.
marija ^^
Angie:)
Anamarija
Lady Moon 96
Ninitza <3
Andjela'95
Aurora
*Gatita de Any*
tijanitza
Reperka_94
***Afri***
jowana93
Branchica
dora_95
Sookie
Yellow Kitty
*BoOoPy*Bet*
(= Tina =)
28 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Flekice
Jao ljudi treba mi pomoc...Skoro sam primetila da imam neke bele flekice na stomaku i nogama..Nisu one skroz bele ali se primecuje da mi je koza prosarana...Mama je rekla da ce me voditi kod kozmeticara..jer ima mozda jos neko takav problem???
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Godina : 30
Re: Flekice
Ja nemam bele, već imam tamnije flekice u odnosu na ten, bravonkaste boje, imam jednu malecnu na ruci, jednu ispod pazuha (od davnina), a prošle godine sam dobila na ledjima, kad sam bila na moru... Sigurno su ti to fleke od sunca... Ako xoćeš da proveriš idi kod kozmetičara...
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
e i ja imam flekice ali samo po gornjem delu ledja,od prosle godine,kad sam bila na moru!!!najbolje je da idemo kod kozmeticara pa da nam on kaze sta da radimo!!!
Yellow Kitty- Sweet Girl
- Broj poruka : 339
Godina : 29
I ja imam male,malecne flekice!!!!!Meni su malo tamnije od koze
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Meni su tamnije od kože... Postoje kreme koje mažeš da bi se te flekice umanjile, ali ne verujem da mogu da nestanu....
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
da ali bolje prvo ici kod kozmeticara ili nutricioniste...
Yellow Kitty- Sweet Girl
Što kod nutricioniste?
Najbolje je otići kod dermatologa, on leči kožne bolesti...
Pa meni je owa flekica na ruci od davnina... Prošle godine sam dobila jednu malu na ledjima... Ne obraćam pažnju na nju...
Najbolje je otići kod dermatologa, on leči kožne bolesti...
Pa meni je owa flekica na ruci od davnina... Prošle godine sam dobila jednu malu na ledjima... Ne obraćam pažnju na nju...
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
jel znas da i hrana utice na organizam,npr bubuljice
Yellow Kitty- Sweet Girl
ja mislim da bi i nutricionista mogao da nam resi taj problem
Yellow Kitty- Sweet Girl
Možda... Ne znam... Ali ne uzbuđujem se ja previše oko toga...
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
Ali ako nekog bas brinu te flekice nek se obrate:dermatologu,kozmeticaru,nutricionisti...moj savet
Yellow Kitty- Sweet Girl
Ma znam,idem ove nedelje kod kozmeticara pa cete cuti sta mi je rekao....
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Ja imam dve male,jako male fleke:nana ruci i na butini-tamnije od boje koze.
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
ja nemam al' jedna moja amiga ima njoj se to bash,bash primecuje i to punooooo!! ima bele flekice po celom telu pa chak i na licu...
jedna dewojka koju poznajem ima po ledjima to je pigment los waljda skroz su joj bele a jos kad pocrni bas se primecuje
Meni su od boginja ostale fleke koje su mi tamnije od koze! I odvratne su i mrzim ih! Ali ja nisam skidala te boginje nego mi je ostalo iako NIJEDNU nisam na silu skinula! I sad ne znam sta da radim! Moja kozmeticarka mi je rekla da je to zato sto imam tamniji ten i kao da mi se ne prave dovoljno brzo neka vezivna tkiva i da mi se zato koza ne obnavlja dovoljno brzo. Pa mi je dala neke kreme i sad mi se polako to skida i rekla mi je da se sto vise suncam.
***Afri***- Candy Girl
- Broj poruka : 11
Ja nemam.Moja drugarica je isla kod kozmeticarke i on joj je rekla da samo treba redovan piling tela i to je to,ali bolje ko ima neka ide,jer mozda nije svima isto.Onima koji imaju zelim da im sto pre prodje
Reperka_94- Candy Girl
- Broj poruka : 261
***Afri*** wrote:Meni su od boginja ostale fleke koje su mi tamnije od koze! I odvratne su i mrzim ih! Ali ja nisam skidala te boginje nego mi je ostalo iako NIJEDNU nisam na silu skinula! I sad ne znam sta da radim! Moja kozmeticarka mi je rekla da je to zato sto imam tamniji ten i kao da mi se ne prave dovoljno brzo neka vezivna tkiva i da mi se zato koza ne obnavlja dovoljno brzo. Pa mi je dala neke kreme i sad mi se polako to skida i rekla mi je da se sto vise suncam.
I ja imam ožiljke od boginja, iako ih nisam na silu skidala, imam dve na licu i jedan na stomaku...
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
Ja sam imala na nosu i na nozi ali su nestale
Reperka_94- Candy Girl
- Broj poruka : 261
Nemam nikakwe fleke po telu..al zato imam kao neke zlezde na nogama kad cunem..nznm od cega ..mama kaze da je puberet...a te bele flekice su prolazne ..moguce da si imala neku krasttu pa otkinula ili sta wec !!!!!!!!
Ja nemam takve flekice,ali je najbolje da ti odes kod ozmeticara kao sto ti je rekla mama,oni ce ti sigurno pomoci!!
*Gatita de Any*- Candy Girl
- Broj poruka : 203
Location : With Any in magic world...We are singing Salvame and crying!!!
Ja mislim da je najbolje otici u apoteku .....
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
nemam ni ja,ja mislam isto u appoteku,oni ce ti sigurno dati nesto sto ce ti pomoci ...
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2