Flekice
+24
Wendy
Emily the strange
**Tami**
Tea <33
People_Are_Shit
Gossip Girl.
marija ^^
Angie:)
Anamarija
Lady Moon 96
Ninitza <3
Andjela'95
Aurora
*Gatita de Any*
tijanitza
Reperka_94
***Afri***
jowana93
Branchica
dora_95
Sookie
Yellow Kitty
*BoOoPy*Bet*
(= Tina =)
28 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Flekice
First topic message reminder :
Jao ljudi treba mi pomoc...Skoro sam primetila da imam neke bele flekice na stomaku i nogama..Nisu one skroz bele ali se primecuje da mi je koza prosarana...Mama je rekla da ce me voditi kod kozmeticara..jer ima mozda jos neko takav problem???
Jao ljudi treba mi pomoc...Skoro sam primetila da imam neke bele flekice na stomaku i nogama..Nisu one skroz bele ali se primecuje da mi je koza prosarana...Mama je rekla da ce me voditi kod kozmeticara..jer ima mozda jos neko takav problem???
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Godina : 30
Re: Flekice
Imam crvenu kosu, neznu kozu koja je bleda i tesko pocrnim. Pa tako kad sam bila na bazenu ledja su mi izgorela a na licu su mi se oijavile pegice koje pre nisam imala ... U novinama sam procitala recept za losion koji mozete same da napravite kod kuce... glavni sastojak je persun ... ako neko ima slican problem kao ja neka se javi a ja cu pronaci tacan recept...
Lady Moon 96- Candy Girl
- Broj poruka : 77
Godina : 27
Ja sam prosle godine imala iznad grudi flekice,ali tamnije od moje boje koze..
Doktorka mi je rekla da je to od sunca i znoja,pa mi je dala da mazem neku kremu i proslo je posle 2 nedelje..
Moj tata ima po ledjima fleke(ne male flekice,nego stvarno velike fleke)i on maze ja mislim canesten,pa mu prodju..
Ali,cim prodju njega mrzi da maze,pa mu se posle2,3 nedelje opet pojave..
Doktorka mi je rekla da je to od sunca i znoja,pa mi je dala da mazem neku kremu i proslo je posle 2 nedelje..
Moj tata ima po ledjima fleke(ne male flekice,nego stvarno velike fleke)i on maze ja mislim canesten,pa mu prodju..
Ali,cim prodju njega mrzi da maze,pa mu se posle2,3 nedelje opet pojave..
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
Godina : 28
Ja imam jednu ispod kolena ali toliko malu da se ne vidi...
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Ja imam fleku od rodjenja.. koja je velika i primecuje se.. uvek mi je tamnija od koze... na ruci.. ali mi za sad ne smetam.. mada kako rastem i koza mi se siri.. i ona se siri... Mislim da cu d aimam problem sa tim.. Inace je slatka.. simpaticna je.. bar za sad ..:(
**Tami**- Candy Girl
- Broj poruka : 274
Godina : 27
Ja imam na levoj ruci, iynad pazuha. Ona je tamnija od ostatka koze ali se i ne primecuje. ^^ Nemam problem s tim.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Godina : 29
imam malu flekicu na desnoj ruci, od rodjenja, ali jako je mala :)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Ja imam jednu na desnoj ruci kod lakta,i jednu na levoj nozi,na butini. Tamnije su od koze,ali mi ne smetaju nesto.
Skoro svi koje znam imaju bar jednu,paa se stalno zanimamo da trazimo kome se gde nalaze. xD
Skoro svi koje znam imaju bar jednu,paa se stalno zanimamo da trazimo kome se gde nalaze. xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Imam na levoj butini, malo tamnija od kože, al' to je valjda normalno, svi imaju neki ožiljak od rođenja :)
I imam nešto belo na stomaku, što mi se drvo zabolo. xD
Ništa drugo :)
I imam nešto belo na stomaku, što mi se drvo zabolo. xD
Ništa drugo :)
Ja imam na levoj butini, tamnija je od kože i to mi je još od rođenja :)
Lady Bird- Cool Girl
- Broj poruka : 632
Godina : 26
Imam jednu na desnoj butini a da nisam znala. Ne vidi se, mama mi je pokazala, imala sam od rodjenja i sada mi je izbledela i deluje kao oziljak kada pritisnem taj deo koze :)
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2