Knjige koje niste pročitale
+3
Fallen Like The Sky.
Polly Samson
Praslin<3
7 posters
Page 1 of 1
Knjige koje niste pročitale
Koje su to knjige koje niste završile iz nekog razloga, bilo da trenutno niste imale vremena ili vam jednostavno nisu ''legle'' i knjige koje planirate da pročitate ali ne možete da ih pronađete?
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: Knjige koje niste pročitale
Borilački klub. Ne znam kako da prežalim to. xD
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Jedina koje se sećam da sam ostavila nepročitanu je "Zamak u Pirinejima" i stvarno sam hiljadu puta pokušavala da krenem od starta, ali zaglavim se posle nekih 50 stranica.
Lista knjiga koje želim da pročitam, a nisam još stigla je beskrajna, što se tiče onih koje nisam uspela da pronađem, reč je uglavnom o knjigama koje nisu prevedene, uglavnom uspem da ih nađem u pdf formatu, ali pošto ne mogu lako da se nateram da čitam dugo mi stoje npr. "The Age of Innocence".
Lista knjiga koje želim da pročitam, a nisam još stigla je beskrajna, što se tiče onih koje nisam uspela da pronađem, reč je uglavnom o knjigama koje nisu prevedene, uglavnom uspem da ih nađem u pdf formatu, ali pošto ne mogu lako da se nateram da čitam dugo mi stoje npr. "The Age of Innocence".
Nisam završila Paramparčad, nisam mogla da čitam šta su mi radili sa zubima, bilo mi je gadno, i onda sam odustala.
I Veronika je odlučila da umre nisam pročitala skroz, ne sviđa mi se.
Karenjinu nisam stigla da pročitam do kraja i baš mi je žao, ali obećala sam sebi da ću je jednom pročitati.
Tek skoro sam počela da pravi listu knjiga koju bih volela da pročitam, ali kako to obično biva, teško ću ih naći u našoj biblioteci.
I Veronika je odlučila da umre nisam pročitala skroz, ne sviđa mi se.
Karenjinu nisam stigla da pročitam do kraja i baš mi je žao, ali obećala sam sebi da ću je jednom pročitati.
Tek skoro sam počela da pravi listu knjiga koju bih volela da pročitam, ali kako to obično biva, teško ću ih naći u našoj biblioteci.
Othello, imam knjigu već deset godina i nikako da je pročitam, a želim.
Mnoge lektire su ostale nedovrsene. Vecina. xD
Tajna. To nikako da se nateram da zavrsim.
I Getsbi. Citala sam kod drugarice, ali nisam stigla da zavrsim, a nije mogla da mi da jer nije njena knjiga, a sad ne mogu da nadjem.
Tajna. To nikako da se nateram da zavrsim.
I Getsbi. Citala sam kod drugarice, ali nisam stigla da zavrsim, a nije mogla da mi da jer nije njena knjiga, a sad ne mogu da nadjem.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Jel to kao onaj film sa Danielom Day Lewisom?Fallen Like The Sky. wrote:npr. "The Age of Innocence".
Majstor i Margarita, Nepodnošljiva lakoća postojanja, te dvije nikako da se sjetim u biblioteci da uzmem.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
I ja baš dugo hoću da pročitam Majstora i Margaritu, ali uvijek podignem nešto drugo.
Trudim se da uvijek pročitam svaku knjigu koju počnem i jedino mi je ostala Murder Maker koju sam u školskoj biblioteci podigla dan prije završetka godine pa sam morala odmah da je vratim i nisam stigla, pročitala sam nekih pedesetak stranica.
A kao što reče FLTS lista knjiga koje želim da pročitam nekad je beskonačna.
Trudim se da uvijek pročitam svaku knjigu koju počnem i jedino mi je ostala Murder Maker koju sam u školskoj biblioteci podigla dan prije završetka godine pa sam morala odmah da je vratim i nisam stigla, pročitala sam nekih pedesetak stranica.
A kao što reče FLTS lista knjiga koje želim da pročitam nekad je beskonačna.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Page 1 of 1