Puder
+134
VlahovicA
Queeny
Half as pretty
Tamara ♥
DarkAngel
Sirenna *
dead silence.
LostSoul
|Evanna|
Jelen@
Monster Child !
His Porcelain Doll
Minnie ♡
Polly Samson
Beautiful Dangerous
Sandrica
Athalie
Just Smile :)
Baby C.
Westwick___♥
Praslin<3
mrs. sunshine
People_Are_Shit
*MiMa*97
marija ^^
IvaChii
BrokenAngel
Mica'96
Emily the strange
...Mi.Mi...
Anchyly
~.CrAzY.BitCh.~
Crni Leptir <3
alexxD
Gossip Girl.
**Tami**
Chéri
sundjer bob :)
pamela93
Potreban.Mi.Je.Psihijatar
Forever young ♥.
Fabolous.♥
Sarita_GlamGirl♥
The Lizard King
popka bebic ^__^
Dia.♥
Rockerche^^
machkica
Sanny
Superstar
Angie:)
MimoSvijet
♥ Rokerka ♥
ninavolilazara97
♥Senorita Puente
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
Dana.
Iva
.cherrybomb.
Emily Gore.
Jibi
Lady Moon 96
kitty13
Open.Up.Your.Eyes.
Amélie.
Daki
.TheButtonChild.
*Girl.In.Love*
*~Milica~*
MayaError.
Love you to death...<3
aLisa`
I am the best :D
Sookie
Dark Valo Princess
Danijela :)
Flower_Grown_Wild
Euphoria
Klinkica. :) ♥
MilicaIM
Ninitza <3
Voodoo Child
The BlacK AngeL
Iwana95
*MissIvana*
Tarja
tvoja.malena
Eva
* Anchi *
ines
Pandora no hako
Bloody.Mary
WiWi Halliwell
Dvojki.<3
♥RoCk GiRl♥
looojka^^
Lollipop
Nevena Blacky
Jackie
*AnGeL*
.Cupcake.
Elleonora
rock princess
Carrie <3
~♥Acika♥~
Fallen Like The Sky.
Aneta Netty
Andjela'95
*Gatita de Any*
Wendy
Scarlett O'hara
~Demi~
~FictionFreak~
Aurora
Ariel
Candy
[:Tijana:]
dora_95
(= Tina =)
Vanessa
Lady Brooke :*
Branchica
Enchanted
Daenerys Targaryen
*...SwAtKa MaWa...*
Cloe <3
Makyca:)
Natsi
anja_94
jowana93
*BoOoPy*Bet*
tijanitza
138 posters
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Koliko često stavljate puder?
Puder
JaOO naj wise me nerwira kad widim dewojku stawila ogroman sloj pudera i to stawila samo na lice a ne i na wrat to mi je odwratno..a jos ima oko 13 god..omG ..ne podnosim puder nekad stawljam samo corector puzzle :) wi ? :bounce:
Re: Puder
Ja skoro nikad ne stavljam puder... Zadovljna sam svojim licem... kuc, kuc ( da kucnem u drvo :D ) ... A i ne svidja mi se kad vidim neku mladu dewojku ( 12, 13, pa može i 14 i 15 god ) kojoj puder uopšte nije potreban sa kilogramom istog na licu... Ali ko voli, nek izvoli... :D
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
ja korisim puder i kada ga lepo namazem niko i ne primeti da ga imam tako da je bitno samo dobra boja i kwalitetan puder
pa da ..ali je jako stetan ..zatwara pore.. :) pogotow dok je lepo wreme treba lice da se sunca
Ako neko hoce da stavlja,neka stavlja,nije to nasa stvar...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Stavljam samo ponekad.Zimi,kad je mnogo hladno,da zashtitim lice,na maturi...
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
ja koristim nivea young toniranu kremu....pudere-NIKAKO....
*...SwAtKa MaWa...*- Candy Girl
- Broj poruka : 10
Godina : 29
Npr: Teodora iz mog razreda stavi tonu pudera na lice.. Da samo znate kako to uzasno izgleda..
Last edited by Gabriella on Fri 10 Oct 2008 - 21:15; edited 1 time in total
Gabriella wrote:Npr: Teodora iz mog razreda stavi tonu puder na lice.. Da samo znate kako to uzasno izgleda..
Jao znam. Jedna moja drugarica takodje stavlja tonu pudera. Lice joj je kao kod vostane lutke... Grozno...
Enchanted- Candy Girl
- Broj poruka : 282
Godina : 31
da budem iskrena pre nisam mogla da podnesem puder na svom licu ali sad ga koristim al' ne u ogromnim kolichinama samo da pokrijem strashno bled ten.....samo malo,malo stavljam a ponekam koristim korektor nikad zbog bubuljica zato shto ih nemam:)
JA ne stavljam nikada ali danas je moja frendica dosla u skolu i stavila je tamni puder a u nje je bela boja koze...hahah vrat bel a lice crno i jos je digla kosu u rep i vidi se ko da je stavila masku....omg....
Hehe.
Ni ja ne stavljam puder, vec korektor. Pre neki dan sam stavila puder jer nisam znala gde mi je korektor. Ali veoma tanak sloj.
Ni ja ne stavljam puder, vec korektor. Pre neki dan sam stavila puder jer nisam znala gde mi je korektor. Ali veoma tanak sloj.
omg.... ja nemam toliko bled ten...mozda zato shto pazim na kolichinu koju stavljam uglavno ne primeti se toliko jedino ako se zagledash....
Ja nemam bledi ten.
Kao sto sam vec rekla stavljam korektor da prekrijem neku buubuljicu, ako je imam... Puder stvarno veoma retko...
Kao sto sam vec rekla stavljam korektor da prekrijem neku buubuljicu, ako je imam... Puder stvarno veoma retko...
tijanitza wrote:pa da ..ali je jako stetan ..zatwara pore.. :) pogotow dok je lepo wreme treba lice da se sunca
Sto se tice pudera, on treba da se koristi u slucaju nepravilnosti tena, i treba da odgovara tipu tvoje koze. Puderi nisu toliko stetni, jer se danas prave bas na bazi vode. Trebas i da izaberes boju pudera koja najvise odgovara tvojoj kozi. Npr, u Miss Sporty ima puder namenjen bas za tinejdzere i u Rimmelu. Preporucujem Rimmel jer je puuno kvalitetniji.
Ja koristim puder samo kada imam kese ispod ociju, pa da to zamaskiram...
Inace ne koristim, mozda samo korektor ako imam neki vulkan. Lolz
Leti nikako nemojte da koristite puder, jer jako steti tvojoj kozi.
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
Ja stavljam jer imam dosta bubuljica ali u normalnim kolicinama,i uvek je skoro isto kao boja moje koze tako da se ni ne primeti a svi su na bazi pripodnih pigmenta...Naravno ni ja ne stavljam svaki dan,a leti samo uvek ako idem na neku zurku ili u neki klub..
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Ni ja ne stavljam svaki dan,samo kada idem kada je nesto malo vaznije a hocu da kupim maybeline pure,mislim da je taj za masnu kozu i ne zatvara pore....
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Ne stavljam puder nikada!A moja drugarica uvek ima tonu a uopste joj ne treba.
[:Tijana:]- Candy Girl
- Broj poruka : 112
Koliko kosta taj Rimmelov ?Vanessa wrote:tijanitza wrote:pa da ..ali je jako stetan ..zatwara pore.. :) pogotow dok je lepo wreme treba lice da se sunca
Sto se tice pudera, on treba da se koristi u slucaju nepravilnosti tena, i treba da odgovara tipu tvoje koze. Puderi nisu toliko stetni, jer se danas prave bas na bazi vode. Trebas i da izaberes boju pudera koja najvise odgovara tvojoj kozi. Npr, u Miss Sporty ima puder namenjen bas za tinejdzere i u Rimmelu. Preporucujem Rimmel jer je puuno kvalitetniji.
Ja koristim puder samo kada imam kese ispod ociju, pa da to zamaskiram...
Inace ne koristim, mozda samo korektor ako imam neki vulkan. Lolz
Leti nikako nemojte da koristite puder, jer jako steti tvojoj kozi.
Ne stavljam puder,stvarno mi je grozno kad vidim neku devojku 0d 12 god sa tonom pudera na licu.....zgadi mi se zivot....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
ariel94 wrote:Ne stavljam puder,stvarno mi je grozno kad vidim neku devojku 0d 12 god sa tonom pudera na licu.....zgadi mi se zivot....
Ja ga isto koristim,ali sta cu kada moram da prekrijem mitisere.
Ovaj skroz desno.Sooper je.
Ovaj skroz desno.Sooper je.
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Page 1 of 12