Puder
+134
VlahovicA
Queeny
Half as pretty
Tamara ♥
DarkAngel
Sirenna *
dead silence.
LostSoul
|Evanna|
Jelen@
Monster Child !
His Porcelain Doll
Minnie ♡
Polly Samson
Beautiful Dangerous
Sandrica
Athalie
Just Smile :)
Baby C.
Westwick___♥
Praslin<3
mrs. sunshine
People_Are_Shit
*MiMa*97
marija ^^
IvaChii
BrokenAngel
Mica'96
Emily the strange
...Mi.Mi...
Anchyly
~.CrAzY.BitCh.~
Crni Leptir <3
alexxD
Gossip Girl.
**Tami**
Chéri
sundjer bob :)
pamela93
Potreban.Mi.Je.Psihijatar
Forever young ♥.
Fabolous.♥
Sarita_GlamGirl♥
The Lizard King
popka bebic ^__^
Dia.♥
Rockerche^^
machkica
Sanny
Superstar
Angie:)
MimoSvijet
♥ Rokerka ♥
ninavolilazara97
♥Senorita Puente
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
Dana.
Iva
.cherrybomb.
Emily Gore.
Jibi
Lady Moon 96
kitty13
Open.Up.Your.Eyes.
Amélie.
Daki
.TheButtonChild.
*Girl.In.Love*
*~Milica~*
MayaError.
Love you to death...<3
aLisa`
I am the best :D
Sookie
Dark Valo Princess
Danijela :)
Flower_Grown_Wild
Euphoria
Klinkica. :) ♥
MilicaIM
Ninitza <3
Voodoo Child
The BlacK AngeL
Iwana95
*MissIvana*
Tarja
tvoja.malena
Eva
* Anchi *
ines
Pandora no hako
Bloody.Mary
WiWi Halliwell
Dvojki.<3
♥RoCk GiRl♥
looojka^^
Lollipop
Nevena Blacky
Jackie
*AnGeL*
.Cupcake.
Elleonora
rock princess
Carrie <3
~♥Acika♥~
Fallen Like The Sky.
Aneta Netty
Andjela'95
*Gatita de Any*
Wendy
Scarlett O'hara
~Demi~
~FictionFreak~
Aurora
Ariel
Candy
[:Tijana:]
dora_95
(= Tina =)
Vanessa
Lady Brooke :*
Branchica
Enchanted
Daenerys Targaryen
*...SwAtKa MaWa...*
Cloe <3
Makyca:)
Natsi
anja_94
jowana93
*BoOoPy*Bet*
tijanitza
138 posters
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Koliko često stavljate puder?
Puder
First topic message reminder :
JaOO naj wise me nerwira kad widim dewojku stawila ogroman sloj pudera i to stawila samo na lice a ne i na wrat to mi je odwratno..a jos ima oko 13 god..omG ..ne podnosim puder nekad stawljam samo corector puzzle :) wi ? :bounce:
JaOO naj wise me nerwira kad widim dewojku stawila ogroman sloj pudera i to stawila samo na lice a ne i na wrat to mi je odwratno..a jos ima oko 13 god..omG ..ne podnosim puder nekad stawljam samo corector puzzle :) wi ? :bounce:
Re: Puder
Stavljam ga jedino kad imam puno bobuljica ali i to samo ako idem u grad ili tako nesto :D a cim se vratim kuci skinem ga posto me nervira :S
Just Smile :)- Candy Girl
- Broj poruka : 242
Godina : 30
Ja ga stalno stavljam kada god izlazim negde.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Godina : 29
Stavljala sam u Makedoniji svaki dan pomalo,jer imam bijel ten i amo sam pocrvenila po licu,bila sam kao pečena -.- pa mi je taj puder barem malo smanjivao,ali sad ga ponovo uopšte ne stavljam.. ne volim.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Uzela sam neki skroz beli.
Mozda sam trebala za nijansu tamniji, mada je to, verovatno, jer sam se navikla na malo tamniji puder :)
Prekrije crvenilo kada umam, inace ga ne stavljam :)
Mozda sam trebala za nijansu tamniji, mada je to, verovatno, jer sam se navikla na malo tamniji puder :)
Prekrije crvenilo kada umam, inace ga ne stavljam :)
Skoro svaki dan, i tecni i kameni, nekako ne idu jedan bez drugog... x)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
pre stavim korektor na "kritična mesta" nego da celo lice prekrijem puderom
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Trebam kupiti u kamenu, a nmm pojma koji -.-'
Trebam ga kupiti već pola godine xD
Ali, imam čisto lice, i nije mi puder neophodan, samo pred one dane u mjesecu mi se pojavi koja bubuljica koja me živciraaa :-D
Trebam ga kupiti već pola godine xD
Ali, imam čisto lice, i nije mi puder neophodan, samo pred one dane u mjesecu mi se pojavi koja bubuljica koja me živciraaa :-D
Stavljam puder i to uopste ne steti kozi ako se vodi pravilna njega lica, niti izgleda ruzno, naravno treba znati staviti puder, kao i izabrati odgovarajucu nijansu i odgovarajuci puder za odredjeni tip koze.
Athalie- Candy Girl
- Broj poruka : 62
ja koristim rimmel u kamenu, trojka i super mi je
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
E, da, zaboravila sam reci, ja koristim Maybelline Affinitone 24h i stvarno sam zadovoljna sa njim. Ima cak i SPF19 i super je za moju kozu koja je suha i jako osjetljiva. Dobro pokriva i nije tezak. Nisam se nadala takvom rezultatu, stvarno sam se pozitivno iznenadila :)
Athalie- Candy Girl
- Broj poruka : 62
Puder korisitm samo kada izlazim,naravno nisam od onih koji koriste i u kuci ehhehe msm na ove iz serija
ali zato volim kad izlazim, nemam bubuljice, ali imam svetao ten pa zbog toga
ali zato volim kad izlazim, nemam bubuljice, ali imam svetao ten pa zbog toga
Sandrica- Candy Girl
- Broj poruka : 44
Ja koristim Maybelline Affinitone puder..ODLICAN je! Najbolji puder koji sam koristila. Ne stavljam ga bas svaki dan, ali cesto. Slazem se da puder uopste ne steti ako je nega lica adekvatna. A kvalitetni puderi kao sto su Loreal, Maybelline i Max Factor ne stete kozi nimalo, bar ja nisam primetila da mi je koza nesto 'drugacija'.
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Godina : 27
Vidim kako mnogo cure vise vole tamniji puder od svetlijeg a ja bas volim kako izgledam sa belim puderom :D
Ne mora da znaci da su samo ti kvalitetni, meni nista ne fali od pudera iz oriflame-a a znam zenu kojoj su od Maybelline-a izasle akne.
Zavisi dosta od koze
Ne mora da znaci da su samo ti kvalitetni, meni nista ne fali od pudera iz oriflame-a a znam zenu kojoj su od Maybelline-a izasle akne.
Zavisi dosta od koze
Samo kad izlazim.
Sto podrazumeva bas u neki provod,sto i nije tako cesto.
Sto podrazumeva bas u neki provod,sto i nije tako cesto.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Nikad.
Za drugarsko sam imala puder. Kozmeticarka mi je nanosila sminku, naravno sa podlogom. Ne umem da stavim podlogu, to je i najveci razlog zbog koga ne stavljam puder.
Sasvim mi je u redu ako neko stavlja puder dok je to u umerenim kolicinama. :P
Za drugarsko sam imala puder. Kozmeticarka mi je nanosila sminku, naravno sa podlogom. Ne umem da stavim podlogu, to je i najveci razlog zbog koga ne stavljam puder.
Sasvim mi je u redu ako neko stavlja puder dok je to u umerenim kolicinama. :P
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ja sam ga stavljala u prvoj godini onako bas bas..
Ali evo sad u drugoj prestala :D Imam mnogo cudnu boju tena, i onda moram da mesam dva pudera da bi dobila svoju boju + imam masnu kozu ( kad ga stavim lepo bude nekoliko sati i onda pocne da se skida) ..
Prestala sam da ga stavljam iz ta dva razloga i zato sto mi se ne razlikuje bas puno kad imam i nemam puder... Nemam bubuljice ( mozda mi izadje nekad neka) imam sitne pore i onda tu kad s enapuni izgleda bljaaak ^^ lepse je ovako :) A neko crvenilo nemam :)
Ali evo sad u drugoj prestala :D Imam mnogo cudnu boju tena, i onda moram da mesam dva pudera da bi dobila svoju boju + imam masnu kozu ( kad ga stavim lepo bude nekoliko sati i onda pocne da se skida) ..
Prestala sam da ga stavljam iz ta dva razloga i zato sto mi se ne razlikuje bas puno kad imam i nemam puder... Nemam bubuljice ( mozda mi izadje nekad neka) imam sitne pore i onda tu kad s enapuni izgleda bljaaak ^^ lepse je ovako :) A neko crvenilo nemam :)
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Puder koristim i to je svakodnevna potreba jer imam neiznenacen ten, jedan dio je crven (oko nosa i na obrazima) drugi neka druga nijansa (imam preterano masnu T zonu) i moram ga nosit ali samo moju nijansu tako da se i ne primjeti..
Stavim i na vrat normalno ne zelim da budem eurokrem-pola bijela pola crvena i naravno preko njega stavim puder u prahu pa to bude kao porcelanska lutka..
Stavim i na vrat normalno ne zelim da budem eurokrem-pola bijela pola crvena i naravno preko njega stavim puder u prahu pa to bude kao porcelanska lutka..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Ne stavljam puno i to je beo puder ali ne stavljam na vrat, samo onako ispod brade da se ne vidi crta (mada nije razlika neka u tenu pa ne verujem da bi se nesto videla)
Uvek sam u nekom tripu da nisam prekrila bubuljice i uvek ih vidim iako su cesto stvarno prekrivene xD
Uvek sam u nekom tripu da nisam prekrila bubuljice i uvek ih vidim iako su cesto stvarno prekrivene xD
Ja ću verovatno da kupim onu bb kremu od garniera umesto pudera kojeg mi je ostalo veoma malo a bila sam baš zadovoljna sa njim i sada ne znam dal da uzmem tu kremu.Da neko nije koristio tu kremu? :O
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Koristim kameni puder svaki dan, i mnogoo je bolji od tečnog koji više i ne koristim sem u posebnim prilikama. Otkako koristim kameni puder i skidam šminku dove sapunom lice mi se mnogo više iščistilo i ljepše je...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Page 10 of 12