Jennifer Aniston
+19
Polly Samson
Beautiful Dangerous
Amélie.
Gossip Girl.
Bloody.Mary
Sanny
Angie:)
Eva
@ndjel@
Iwana95
Fallen Like The Sky.
Wendy
~FictionFreak~
Ariel
[:Tijana:]
Candy
jowana93
Aurora
Jackie
23 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Jennifer Aniston
Dženifer Džoana Aniston (engl. Jennifer Joanna Aniston; Šerman Ouks, Kalifornija, SAD, 11. februar 1969) je američka glumica, dobitnica nagrada „Emi“ i „Zlatni globus“. Poznata je po ulogama Rejčel Grin u TV seriji „Prijatelji“, Poli Prins u filmu „Nevolje sa Poli“ i Bruk Majer u filmu „Raskid“.
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Jennifer Aniston
Super glumica!!! Prvi put sam je gledala u prijateljima i odlicna je!!! I bas je slatka... :D:D:D
omiljena od prijatelja...swa je nekako bila izgubljena i bas mi je nekako slatka swa
Super je...Ona je meni lepsa od Angeline!
[:Tijana:]- Candy Girl
- Broj poruka : 112
Godina : 30
jeste... angelina mi daluje nekako vestacki dok mi je ona nekako totalno prirodna... kao da uopste nije poznata glumica... vec neka simpaticna komsinica :D
Super je...
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
pinkiegirl wrote:jeste... angelina mi daluje nekako vestacki dok mi je ona nekako totalno prirodna... kao da uopste nije poznata glumica... vec neka simpaticna komsinica :D
tachno da je simpatichna ali da je prirodna bash i nije...koregowala je nos,ugradila silikone i napumpala usne a chemu to? ne znam...lepo je izgledala i bez toga...
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
da, iskreno to joj nije trebalo... ali mi nekako ipak tako izgleda... u stvari izgleda mi obicno... a ne prirodno...
pinkiegirl wrote:Super glumica!!! Prvi put sam je gledala u prijateljima i odlicna je!!! I bas je slatka... :D:D:D
Ali mi je Angelina mnogo bolja.Svako drugacije razmislja.
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
I meni je bas slatka i bolja od Angeline 100 puta...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Slatka jee...ALi pO meni ne mOze da se pOredi sa AngelinOm....RealnO....-.- aliii ukusi su razliciti....
Iwana95- Candy Girl
- Broj poruka : 149
Godina : 29
Aurora wrote:Super glumica!!! Prvi put sam je gledala u prijateljima i odlicna je!!! I bas je slatka... :D:D:D
jao friends..hahaha..slatka je i super glumi...eto..krivo mi je zbog bred pitta ali on i anglelina su stvoreni jedno za drugo..
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Obozavam je.....u stvari moja omiljena glumica.....dobra glumica i jakooo simpaticna.....Angelina mi je ok glumica ,ali je ne volim bas,antipaticna je....
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
Godina : 28
Volim je :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ooobozavam je ^____^
:)))
:)))
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Sjajna je. Omiljena njena uloga mi je u Prijateljima.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Gledala sam je u "PRIJATELJIMA", gde sam je mnooogo mnooogo zavolela, kao i sve
A inače sam je gledala samo još u jednom filmu (ne sećam se za više) a taj film je bio nekako tužan, i ona mi je bila nekako čudna, tako da mi se tu i nije nešto dopala...
A inače sam je gledala samo još u jednom filmu (ne sećam se za više) a taj film je bio nekako tužan, i ona mi je bila nekako čudna, tako da mi se tu i nije nešto dopala...
Gost- Guest
Veoma neobična.
Volim pozitivne osobe. Ima drag osmeh.
Mislim da je jako dobra glumica.
Volim pozitivne osobe. Ima drag osmeh.
Mislim da je jako dobra glumica.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ima talenat da za mene uništi svaki film u kome se pojavi i jedini koji mi se za sada svideo je The Good Girl.
Page 1 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 2