Jennifer Aniston
+19
Polly Samson
Beautiful Dangerous
Amélie.
Gossip Girl.
Bloody.Mary
Sanny
Angie:)
Eva
@ndjel@
Iwana95
Fallen Like The Sky.
Wendy
~FictionFreak~
Ariel
[:Tijana:]
Candy
jowana93
Aurora
Jackie
23 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Jennifer Aniston
First topic message reminder :
Dženifer Džoana Aniston (engl. Jennifer Joanna Aniston; Šerman Ouks, Kalifornija, SAD, 11. februar 1969) je američka glumica, dobitnica nagrada „Emi“ i „Zlatni globus“. Poznata je po ulogama Rejčel Grin u TV seriji „Prijatelji“, Poli Prins u filmu „Nevolje sa Poli“ i Bruk Majer u filmu „Raskid“.
Dženifer Džoana Aniston (engl. Jennifer Joanna Aniston; Šerman Ouks, Kalifornija, SAD, 11. februar 1969) je američka glumica, dobitnica nagrada „Emi“ i „Zlatni globus“. Poznata je po ulogama Rejčel Grin u TV seriji „Prijatelji“, Poli Prins u filmu „Nevolje sa Poli“ i Bruk Majer u filmu „Raskid“.
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Jennifer Aniston
Pre sam je poprilicno volela, sada ne.
Izgleda mi simpaticno i prirodno ali mi se ne svidja kao glumica.
Dobro je odradila Rejcel ali, kako mi se cini, jer je i ona sama takva pa joj nije bio problem da glumi ili samo tu ulogu moze dobro da odradi.
Izgleda mi simpaticno i prirodno ali mi se ne svidja kao glumica.
Dobro je odradila Rejcel ali, kako mi se cini, jer je i ona sama takva pa joj nije bio problem da glumi ili samo tu ulogu moze dobro da odradi.
Re: Jennifer Aniston
Ok je, gledala sam je u Prijateljima i tu je volim, kao i sve ostale. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2