Lost (Izgubljeni)
+20
Polly Samson
Gossip Girl.
Angie:)
Anchyly
Suzana
Amélie.
Sookie
sundjer bob :)
Elleonora
WiWi Halliwell
Pandora no hako
*JoVaNa*
Fallen Like The Sky.
♥~Brancica~♥
Natsi
dora_95
Aurora
Daenerys Targaryen
Cloe <3
Jackie
24 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Lost (Izgubljeni)
Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sidneja u Los Angeles pada na napušteno ostrvo u Južnom Pacifiku. 48 putnika uspeva da preživi nesreću. Šanse da ih neko pronađe i spasi su minimalne. Preživeli moraju da se pomire s tim, ali i da se suoče s nizom izazova koji ih čekaju na ostrvu. Trude se da nauče da žive na tom neobičnom mestu. Istovremeno, moraju da se navikavaju jedni na druge, da pokušaju da funkcionišu kao tim ukoliko žele da se izvuku s ostrva i vrate svojim životima. I, moraju da se izbore sa sobom i stvarima koje su u prošlosti radili. Kroz brojne flešbekove glavnih junaka serije, upoznajemo njihove karaktere, prošlost…
Ostrvo je veoma misteriozno, jer se na njemu nalaze stvari kao što su polarni medvedi, napuštene istraživačke stanice, 200 godina star brod koji se nalazi na sred ostrva, poziv u pomoć koji se vrti u krug 16 godina, i još mnogo toga.
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Lost (Izgubljeni)
pinkiegirl wrote:dosadno je jer samo odugovlace...
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
pa dobro,jeste...ali meni je ipak zanimljiwo.......a i ima mnoogo slatkih glumaca :D.......
Jackie- Powerful Girl
Imam sve sezone sem zadnje 4-5 epizode...serija je mocna!!!
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
ja sam gledala prwe 3 sezone....i sad gl cetvrtu na netu...,a najbolje su mi epizode dok je shannon tu,tj dok je ona skotusha ana lucia nije ubila......
Jackie- Powerful Girl
Extra je serija...Bas je volim...
Samo me malo nervira sto se radnja previse brzo odvija...Propustim jednu epizodu i vec se izgubim...
Samo me malo nervira sto se radnja previse brzo odvija...Propustim jednu epizodu i vec se izgubim...
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
da,to je delimichno tachno :D♥~Brancica~♥ wrote:Samo me malo nervira sto se radnja previse brzo odvija...Propustim jednu epizodu i vec se izgubim...
a,da li je neko gledao petu sezonu?? izashla je josh u januaru,a ja nikako da je odgledam
Jackie- Powerful Girl
ja nisam mrzelo me da skidam ima na Lost forumu ali ja sam tamo ban... Inace moja omiljena serija...
Ne..ne gledam cesto TV...
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
pih razloga :lol: sve mi diraj,Lost mi ne dirajAurora wrote:zato sto tako mislim xD . jednostavno pocinje da smara...
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Godina : 30
dva puta sam pocela da gledam i onda par epizoda preskocim (ok malo vise od par epizoda :D) i nmgu nista da pohvatam, tako da uvek zavrsim na 3 odgledane epizode, ali mislim da je dobra serija. Mozda jednom uzmem lepo i odgledam je celu :)
sundjer bob :)- Candy Girl
- Broj poruka : 238
Nisam nikad pogledala, ne znam zasto , ali me nije privlacilo.
Ali cujem da je extra.
Ali cujem da je extra.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Odgledala sam sve epizode i znam da je mnoge smaralo posle 3.-4. sezone ali meni je od pocetka do kraja genijalna serija i sve mi se svidja u vezi sa njom.
Gledala sam onako možda dvije epizode ali nije baš nešto da mi je zanimljiva :S
Gledala sam je pre dok se prikazivala na TV-u (nemam pojma da l' se opet prikazuje, ne gledam TV). xD Obozavala sam je. I nameravam da skinem sezone koje nisam gledala da je konacno odgledam do kraja. Mada, ko zna kad ce to biti (mozda nikad)...
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Page 1 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 2