Lost (Izgubljeni)
+20
Polly Samson
Gossip Girl.
Angie:)
Anchyly
Suzana
Amélie.
Sookie
sundjer bob :)
Elleonora
WiWi Halliwell
Pandora no hako
*JoVaNa*
Fallen Like The Sky.
♥~Brancica~♥
Natsi
dora_95
Aurora
Daenerys Targaryen
Cloe <3
Jackie
24 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Lost (Izgubljeni)
First topic message reminder :
Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sidneja u Los Angeles pada na napušteno ostrvo u Južnom Pacifiku. 48 putnika uspeva da preživi nesreću. Šanse da ih neko pronađe i spasi su minimalne. Preživeli moraju da se pomire s tim, ali i da se suoče s nizom izazova koji ih čekaju na ostrvu. Trude se da nauče da žive na tom neobičnom mestu. Istovremeno, moraju da se navikavaju jedni na druge, da pokušaju da funkcionišu kao tim ukoliko žele da se izvuku s ostrva i vrate svojim životima. I, moraju da se izbore sa sobom i stvarima koje su u prošlosti radili. Kroz brojne flešbekove glavnih junaka serije, upoznajemo njihove karaktere, prošlost…
Ostrvo je veoma misteriozno, jer se na njemu nalaze stvari kao što su polarni medvedi, napuštene istraživačke stanice, 200 godina star brod koji se nalazi na sred ostrva, poziv u pomoć koji se vrti u krug 16 godina, i još mnogo toga.
Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sidneja u Los Angeles pada na napušteno ostrvo u Južnom Pacifiku. 48 putnika uspeva da preživi nesreću. Šanse da ih neko pronađe i spasi su minimalne. Preživeli moraju da se pomire s tim, ali i da se suoče s nizom izazova koji ih čekaju na ostrvu. Trude se da nauče da žive na tom neobičnom mestu. Istovremeno, moraju da se navikavaju jedni na druge, da pokušaju da funkcionišu kao tim ukoliko žele da se izvuku s ostrva i vrate svojim životima. I, moraju da se izbore sa sobom i stvarima koje su u prošlosti radili. Kroz brojne flešbekove glavnih junaka serije, upoznajemo njihove karaktere, prošlost…
Ostrvo je veoma misteriozno, jer se na njemu nalaze stvari kao što su polarni medvedi, napuštene istraživačke stanice, 200 godina star brod koji se nalazi na sred ostrva, poziv u pomoć koji se vrti u krug 16 godina, i još mnogo toga.
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Re: Lost (Izgubljeni)
gledala sam je...ali ne sve sezone
sta je bilo na kraju sa njima?
sta je bilo na kraju sa njima?
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
Komplikovana je serija ako se na prati redovno (mada ima ljudi koji su na foru da se radnja sporo odvija i da se moze preskociti 20 epizoda a da i dalje budes u toku, ali nije tako jer je svaka sitnica bitna za dalji tok radnje). Ni ja ne znam da li bih je kontala da mi neko prica.
Pa ja sam prestala da je gledam bas zbog toga.
Ako ne stignem jednu epizodu da pogledam ja ne znam sta se vise desava :D
Stvarno ima zaplet xD
Ako ne stignem jednu epizodu da pogledam ja ne znam sta se vise desava :D
Stvarno ima zaplet xD
Ok je serija.
Gledala sam pre neshto malo dok je bila.
Gledala sam pre neshto malo dok je bila.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
ja prvi put kad sam gledala nista nisam shvatila
tek drugi put kad sam gledala...tesko je ako se propusti neka epizoda
tek drugi put kad sam gledala...tesko je ako se propusti neka epizoda
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
Ja sam nesto malo gledala pa prestala...ali mi je bila ok.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Obožavala.
Kate Austen♥ Od početka sam je najviše volela.
Kate Austen♥ Od početka sam je najviše volela.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Gledala sam malo, dodje mi zanimljiva i jeziva, ali nisam nesto pratila
* Diamond *- Boom Baby
- Broj poruka : 1847
Godina : 27
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2