Milan Stanković
+40
Lollobrigida
Angel_Of_Death
Angie:)
Rockin' Retarded ^^
Bloody.Mary
Djidji
Dvojki.<3
.cherrybomb.
*Wild Child* :]
Emily Gore.
Tarja
*Tinna94*
Me myself and I ;)
*BoOoPy*Bet*
-Ivonna-
Jackie
*AnGeL*
***IcKy***
Elleonora
'-!rry-'
~♥Acika♥~
London Child.^^
♥~Brancica~♥
*JeKa*
Aneta Netty
Andjela'95
Fallen Like The Sky.
~FictionFreak~
Scarlett O'hara
Carrie <3
[:Tijana:]
Sookie
rebel
Posh
dora_95
Aurora
Daenerys Targaryen
Natsi
ana
Wendy
44 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Milan Stanković
First topic message reminder :
Milan Stanković (Beograd, 9. septembar 1987) je srpski pop-folk pevač. Široj javnosti postao je poznat nakon nastupa u Zvezdama Granda 2007. u kome je zahvaljujući glasovima publike stigao do superfinala. Izabran je za predstavnika Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2010. sa pesmom Ovo je Balkan sa 58.428 glasova gledalaca.
U televizijskoj emisiji Zvezde Granda je bio među favoritima, ali je na kraju pobedio Dušan Svilar. U emisiji je interpretirao pesme raznovrsnih žanrova, a njihovi prvobitni izvođači su bili Zdravko Čolić, Željko Samardžić itd. Naročitu popularnost je stekao izvodeći pesmu Zdravka Čolića „Krasiva“. Zaštitni znak Milana Stankovića je njegova frizura, jedinstvena na srpskoj estradi.
Godine 2007, njegovi singlovi se pojavljuju na kompilacijskim diskovima Zvezda Granda (u tiražu od 100.000 primeraka). U maju 2009. izašao mu je prvi album Solo, koji je prodat u približno 50.000 primeraka.
Milan Stanković (Beograd, 9. septembar 1987) je srpski pop-folk pevač. Široj javnosti postao je poznat nakon nastupa u Zvezdama Granda 2007. u kome je zahvaljujući glasovima publike stigao do superfinala. Izabran je za predstavnika Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2010. sa pesmom Ovo je Balkan sa 58.428 glasova gledalaca.
U televizijskoj emisiji Zvezde Granda je bio među favoritima, ali je na kraju pobedio Dušan Svilar. U emisiji je interpretirao pesme raznovrsnih žanrova, a njihovi prvobitni izvođači su bili Zdravko Čolić, Željko Samardžić itd. Naročitu popularnost je stekao izvodeći pesmu Zdravka Čolića „Krasiva“. Zaštitni znak Milana Stankovića je njegova frizura, jedinstvena na srpskoj estradi.
Godine 2007, njegovi singlovi se pojavljuju na kompilacijskim diskovima Zvezda Granda (u tiražu od 100.000 primeraka). U maju 2009. izašao mu je prvi album Solo, koji je prodat u približno 50.000 primeraka.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Milan Stanković
Opet isto kao ona Richie iz US5-a... I on je nosio takvu frizuru... Pa i onaj Chris xD ... Ne znam... Ne svidja mi se ni jedno ni drugo, niti njegove pesme
Ne volim gaaa....Totalno je isfoliran....
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
ne slusam ga,cula sam samo onu pesmu nepopravljivo,ok je.nemam neko posebno misljenje o njemu...
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
Ne volim ga bas i ne svidjaju mi se njegove pesme..
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
U poslednje vreme sam pocela da ga slusam ... Al zao mi je jer ga skoro svi mrze ... Ukljucujuci i moje drugove i drugarice ... :| :sad:
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Godina : 29
da,ja ga nesto i ne slusam,ali ne znam zasto su ga pojedini ovde vredjali,ako ga ne volite,ok,nemojte ga vredjati....
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Svi ga kao mrze a pola njih ga u stvari slusa ... Mada nema veze... Meni je on smesan xD ... Ja ne volim takvu vrstu muzike, ali mi je on kao osoba mnogo smesan, i osim frizure nista ne lici na Richie-a
da,to mi je bas glupo ... Prave se kao mrze ga a kao slucajno znaju sve njegove pesme... :evil:Aurora wrote:Svi ga kao mrze a pola njih ga u stvari slusa ...
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Godina : 29
Pa nije ruzan,kakvih ima...ali ga ne slusam,pesme njegove me,blago receno,iritiraju,ali dobro,neko i to voli... ali mislim da to kako on izgleda,i kakve su mu pesme (o fejsu,pa daj,ko ce to da peva???) uopste ne ide u Grand :lol:
Momak je skroz COOL,fura sw0j stil i briga ga sta drugi misle o njemu :igen: i 0waj n0wi friz k0ji je napravi0 mi je C00l :igen: Mal0 mu bzw. st0ji ali je jedinstwn,wjer0watno ga nije naprawi0 jer mu "lijep0" st0ji,wec da bi bi0 0rginalan,0nakaw friz niko nema :) ...Wecina m0maka ga mryi jer su ljub0m0rni na njega,on ima nest0 st0 mn0gi 0d njih nikada nece imati,a t0 je 0rginaln0st...a i muzika mu je 0k,ali ne slusam tu wrstu muzike :happy:
Last edited by !rry on Thu 6 Aug 2009 - 11:33; edited 2 times in total
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
yow@n@ wrote:ne slusam ga,nemam neko posebno misljenje o njemu...
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
!rry wrote:fura sw0j stil i briga ga sta drugi misle o njemu Wecina m0maka ga mryi jer su ljub0m0rni na njega,on ima nest0 st0 mn0gi 0d njih nikada nece imati,a t0 je 0rginaln0st
sa ovim se uopste ne slazem, ali ok svako iam svoj ukus
fino si ovo rekao ;)!rry wrote:Momak je skroz COOL,fura sw0j stil i briga ga sta drugi misle o njemu :igen: i 0waj n0wi friz k0ji je napravi0 mi je C00l :igen: Mal0 mu bzw. st0ji ali je jedinstwn,wjer0watno ga nije naprawi0 jer mu "lijep0" st0ji,wec da bi bi0 0rginalan,0nakaw friz niko nema :) ...Wecina m0maka ga mryi jer su ljub0m0rni na njega,on ima nest0 st0 mn0gi 0d njih nikada nece imati,a t0 je 0rginaln0st...a i muzika mu je 0k,mada ga ne slusam cest0... :happy:
Ipak je ovo forum za devojke
Mada se ja uopste ne slazem sa time, ali ukusi su razliciti
Mada se ja uopste ne slazem sa time, ali ukusi su razliciti
uzas......umisljen.......jedino se fino oblaci......:)
***IcKy***- Candy Girl
- Broj poruka : 37
meni je on skroz oky..zao mi je sxto su ga prozwali za pedera..a basx mi je sladak...i lepo pewa nema sxta...:)
Gost- Guest
Natsi wrote:Kreten,pozer i derpe!!!
potpisujem :)
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
ok,ne volim ga ni ja,ali necemo vise vredjati,jer ima i onih koji ga vole :lol:
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
pa sta i da jeste peder? ili ako jeste? kakve to veze ima sa bilo cim? kako mrzim primitivne,zaostale,ogranicene ljude....sto se tice milana,ne mrzim ga uopste, a nisam ni neki fan,ali ok mi je....
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
...Jednostavno cu reci da mi se ne svidja... XD
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
0k mi je st0 swi imate sw0je misljenje,0n m0za jeste peder,ali je peder k0ji je uspij0 da se pr0bije i naprawi sebi karijeru,ima 100 fan0wa...A t0 ce tesk nek0 0d nas ikada imati
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3