Milan Stanković
+40
Lollobrigida
Angel_Of_Death
Angie:)
Rockin' Retarded ^^
Bloody.Mary
Djidji
Dvojki.<3
.cherrybomb.
*Wild Child* :]
Emily Gore.
Tarja
*Tinna94*
Me myself and I ;)
*BoOoPy*Bet*
-Ivonna-
Jackie
*AnGeL*
***IcKy***
Elleonora
'-!rry-'
~♥Acika♥~
London Child.^^
♥~Brancica~♥
*JeKa*
Aneta Netty
Andjela'95
Fallen Like The Sky.
~FictionFreak~
Scarlett O'hara
Carrie <3
[:Tijana:]
Sookie
rebel
Posh
dora_95
Aurora
Daenerys Targaryen
Natsi
ana
Wendy
44 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Milan Stanković
First topic message reminder :
Milan Stanković (Beograd, 9. septembar 1987) je srpski pop-folk pevač. Široj javnosti postao je poznat nakon nastupa u Zvezdama Granda 2007. u kome je zahvaljujući glasovima publike stigao do superfinala. Izabran je za predstavnika Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2010. sa pesmom Ovo je Balkan sa 58.428 glasova gledalaca.
U televizijskoj emisiji Zvezde Granda je bio među favoritima, ali je na kraju pobedio Dušan Svilar. U emisiji je interpretirao pesme raznovrsnih žanrova, a njihovi prvobitni izvođači su bili Zdravko Čolić, Željko Samardžić itd. Naročitu popularnost je stekao izvodeći pesmu Zdravka Čolića „Krasiva“. Zaštitni znak Milana Stankovića je njegova frizura, jedinstvena na srpskoj estradi.
Godine 2007, njegovi singlovi se pojavljuju na kompilacijskim diskovima Zvezda Granda (u tiražu od 100.000 primeraka). U maju 2009. izašao mu je prvi album Solo, koji je prodat u približno 50.000 primeraka.
Milan Stanković (Beograd, 9. septembar 1987) je srpski pop-folk pevač. Široj javnosti postao je poznat nakon nastupa u Zvezdama Granda 2007. u kome je zahvaljujući glasovima publike stigao do superfinala. Izabran je za predstavnika Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2010. sa pesmom Ovo je Balkan sa 58.428 glasova gledalaca.
U televizijskoj emisiji Zvezde Granda je bio među favoritima, ali je na kraju pobedio Dušan Svilar. U emisiji je interpretirao pesme raznovrsnih žanrova, a njihovi prvobitni izvođači su bili Zdravko Čolić, Željko Samardžić itd. Naročitu popularnost je stekao izvodeći pesmu Zdravka Čolića „Krasiva“. Zaštitni znak Milana Stankovića je njegova frizura, jedinstvena na srpskoj estradi.
Godine 2007, njegovi singlovi se pojavljuju na kompilacijskim diskovima Zvezda Granda (u tiražu od 100.000 primeraka). U maju 2009. izašao mu je prvi album Solo, koji je prodat u približno 50.000 primeraka.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Milan Stanković
Takodje msm da je derpe xD bacam welliki hateeee.!
*Tinna94*- Candy Girl
- Broj poruka : 86
pa ja ne sxvatam zasto je to bitno....i da jeste,to je njegova privatna stvar,kao i njegov stil,koji mnogi ne vole....ovde govorimo o njemu kao pevacu,a ljudi odmax pocnu da ga pljuju peder,zensko,ovo ono....ja ga licno ne slusam toliko,ali znam neke pesme i svidjaju mi se....i iako je iz granda,mislim da ne peva pesme kao sto vecina pevaca iz granda peva,meni se njegove pesme svidjaju,ima lep glas.....a sad da li je on gej ili ne,to je manje vazno,nzm zasto svi to potenciraju...sxvatam da ga neko ne voli,ali ne morate da vredjate.....
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
Ne volim ga. Nekako mi je odbojan izgledom. Naravno, to ne znaci da je pe*er, jer je danas dosta momaka takvih, izgleda da je takva moda.
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Nebitno je dal je derpe ili ne,iskreno nemam nishta protiv gejeva uopshte,ali ne volim Milana ni malo.
Ne slusam to
Mrzim ga ,gadan je :DDD
Znam njegove dve pesme,ali to sam cula 2 puta u zivotu :DD
Mrzim ga ,gadan je :DDD
Znam njegove dve pesme,ali to sam cula 2 puta u zivotu :DD
*Wild Child* :]- Cool Girl
- Broj poruka : 753
Godina : 27
Lol je l se ovde prica o njegovom seksualnom opredeljenju ili muzici? xD
~ot
Nisam fan.
~ot
Nisam fan.
.cherrybomb.- Candy Girl
- Broj poruka : 155
Godina : 31
to i ja kazem..to je li on gay je njegova stvar.ni ja nisam neki fan,ali ne vidim zasto bix ga mrzela
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Mene je poceo da nervira mnooogo... A i da je gej pa sta... Nemam nista protiv njih... Ne nervira me zato...
Wendy- Dangerous Lady
Iskreno nemam nista protiw njega... ali i ne slusam ga bas... xD Nije ruzan swako je lep na swoj nacin...ii meni ne lici na pedera ali je malo preterao ... i sminka se ii farba se... to isto ko mi sad da pustimo brkowe bradu ...itd xD
Djidji- Candy Girl
- Broj poruka : 121
Godina : 27
Emily Gore. wrote:Nebitno je dal je derpe ili ne,iskreno nemam nishta protiv gejeva uopshte,ali ne volim Milana ni malo.
ne slusham tu muziku
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
obozavam ga.
ima prelep glas i prekjut je :P.
ima prelep glas i prekjut je :P.
Rockin' Retarded ^^- Candy Girl
- Broj poruka : 40
Godina : 26
I meni je smiješan nekako. Ne znam što.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
i jos ona pesma s evrovizije:W koji plicak brate. kontam da vise niko nece nazvati zensko dete Ljubicom i da ce sve Ljubice da promene imena ili da vecno lazu da su Sanje i Jovane :D
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Ja moram da se javim. xD
Brate,ne verujem da sam napisala onu recenicu. Zgadio mi se decko,boze sacuvaj... Propao u svakom smislu...
Brate,ne verujem da sam napisala onu recenicu. Zgadio mi se decko,boze sacuvaj... Propao u svakom smislu...
Wendy- Dangerous Lady
Wendy wrote:Ja moram da se javim. xD
opusteno, pre 3 ipo godine je bilo :D
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3