Da li ste ljubomorne na svoje drugarice?
+79
Sirenna *
Polly Samson
natata
alex_ats
StarLight
*Always in love-Jellena*
Minnie ♡
Spirit Crusher
Beautiful Dangerous
mrs. sunshine
Riverside
DarkAngel
BarBika**
Tea <33
Daenerys Targaryen
*MiMa*97
LostSoul
Volim samo njega
Dia.♥
Emily the strange
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Suzana
ღTodyy-AngeLღ
alexxD
sundjer bob :)
machkica
~Just Dance~
Mica'96
popka bebic ^__^
Angie:)
~SamoTvojaKlinka~
♥Senorita Puente
Anamarija
Dana.
You Know You Love Me
Djidji
Amélie.
any...:P
.cherrybomb.
.Raindrop.
kitty13
*Tinna94*
aLisa`
LooxyHeartBreaker
Euphoria
Iwana95
Tarja
Lady Brooke :*
Love you to death...<3
@ndjel@
Pandora no hako
Eva
Bloody.Mary
Dvojki.<3
Mikica
lady_mistique
*AnGeL*
Kitty Doesn't Care
*Aysha*
Ariel
'-!rry-'
.Cupcake.
djina92
Elleonora
Carrie <3
Scarlett O'hara
Wendy
@nchy
dora_95
[:Tijana:]
tashana93
Sookie
Natsi
Posh
jowana93
(= Tina =)
Aurora
Candy
83 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Da li ste ljubomorne na svoje drugarice?
Da li ste nekada ljubomorne na svoju najbolju drugaricu?Npr ako ona dobija bolje ocene,garderobu,super-decka....da li ste srecne zbog nje ili joj zavidite?
Re: Da li ste ljubomorne na svoje drugarice?
iskreno ne...
moja drugarica uvek ima neku skupu odecu, super se oblaci i to iskreno jer joj se moze, ali nisam ljubomorna na nju, ali i mama joj malo pomaze sa odabirom odece tako da to opet nije nije njeno delo i nema se na cemu zavideti...
super-decka... oko toga jos nikada nije nastao problem jer mi imamo samo olose :hahaha:
a za ocene... pa obicno su nam ocene slucne ili su moje bolje tako da nema ljubomore, to nam je isktreno poslednje na spisku... (:
moja drugarica uvek ima neku skupu odecu, super se oblaci i to iskreno jer joj se moze, ali nisam ljubomorna na nju, ali i mama joj malo pomaze sa odabirom odece tako da to opet nije nije njeno delo i nema se na cemu zavideti...
super-decka... oko toga jos nikada nije nastao problem jer mi imamo samo olose :hahaha:
a za ocene... pa obicno su nam ocene slucne ili su moje bolje tako da nema ljubomore, to nam je isktreno poslednje na spisku... (:
Ne nikad...Imam par super drugarica i nismo ljubomorne uposte...odecu delimo,imamo totalno drugi ukus sto se tice decaka,a ocene su nam koliko toliko slicne tako da...
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Godina : 30
ne jer je meni jako drago kada widim da se nekom ko mi znaci dogadjaju dobre stwari tako da sam samim tim i ja srecna :)
Ja nisam ljubomorna ali me nervira kad ja ucim ko budala a ona se provuce i bez ucenja dobije istu ocenu
Posh- Candy Girl
- Broj poruka : 164
Pre sam bila malo ljubomorna na svoju drugaricu...Dobro,malo vise...Mislila sam da ona ima sve...Ali tek nedavno sam shvatila da sam se prevarila...Nije ni njoj lako...
Ja sam bukvalno ravna,dok je ona razvijena i teg sad shvatam da ni njoj nije lako da dok prica sa decacima da je oni ne gledaju u oci(kao sto svako normalan radi) nego u grudi...A ima i jos nekih stvari koje ne zelim da pomenem...
Ja sam bukvalno ravna,dok je ona razvijena i teg sad shvatam da ni njoj nije lako da dok prica sa decacima da je oni ne gledaju u oci(kao sto svako normalan radi) nego u grudi...A ima i jos nekih stvari koje ne zelim da pomenem...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
ja sam bila ljubomorna,ali pre....
i to uglawnom zbog decaka,ili tzw.popularnosti!!
sad mi se peglira kad se setim toga...
i to uglawnom zbog decaka,ili tzw.popularnosti!!
sad mi se peglira kad se setim toga...
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Nemam razloga da budem ljubomorna..
Jednostawno,meni je lepo da zhiwim swoj zhiwot i da se ne mesham u tudje..
A shto se tiche dechaka,ma daaaajjj..nije bash njen dechko sam samcijat na owom swetu..xexeexex
Jednostawno,meni je lepo da zhiwim swoj zhiwot i da se ne mesham u tudje..
A shto se tiche dechaka,ma daaaajjj..nije bash njen dechko sam samcijat na owom swetu..xexeexex
tashana93- Candy Girl
- Broj poruka : 40
Godina : 31
Nikada nisam bila ljubomorna na drugarice!
[:Tijana:]- Candy Girl
- Broj poruka : 112
Pa , na najbolju nisam. Nemam razloga.
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
~Dora_95~ wrote:Pa , na najbolju nisam. Nemam razloga.
@nchy- Candy Girl
- Broj poruka : 44
Ne vidim zasto bih bila ljubomorna...Ako se njoj desi nesto lepo,radujemo se zajedno...ne vidim razlog da budemo ljubomorni na bilo koga,a kamoli na best friend.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
nisam ljubomorna..samo recimo ako ona ima, ne znam super decka i ja nekad pozelim da imam takvog(sto je sasvim normalno), ali ne bi to nazvala ljubmorom, ljubomora je nesto sasvim drugacije..
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
ne znam,nemam najbolju drugaricu...a na ove s kojima se druzim ponekad jesam ljubomorna,ali pa sta i one su na mene!!!
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
*Little princess* wrote:nisam ljubomorna..samo recimo ako ona ima, ne znam super decka i ja nekad pozelim da imam takvog(sto je sasvim normalno), ali ne bi to nazvala ljubmorom, ljubomora je nesto sasvim drugacije..
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
ljubomora
Najbolju drugaricu prosto obozavam tako da nisam ljubomorna,ali na neke osobe iz moje okoline sam[/img]
djina92- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Godina : 32
Neki put da. Ali sada sve manje. Chak uvidjam da je i njoj nekad teshkko i onda znam da ne moram da brinem. Inache nije to bila chista ljubomora,vec ono kao ona to ima,a ja nemam,bash shteta,ali nishta vishe od toga. nije bilo onako bolesno
.Cupcake.- Candy Girl
- Broj poruka : 104
*~Sweet Devil~* wrote:ja sam bila ljubomorna,ali pre....
i to uglawnom zbog decaka,ili tzw.popularnosti...
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
Ne, glupo mi je budem ljubomorna na najbolju drugaricu,jer mogu da kazem da mi je stvarno BFF..i ne vidim kakvu korist imam od toga.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
*Candy* wrote:Da li ste nekada ljubomorne na svoju najbolju drugaricu?Npr ako ona dobija bolje ocene,garderobu,super-decka....da li ste srecne zbog nje ili joj zavidite?
Pa srecna sam naravno zbog drugarica,ali bude mi malo krivo...tipa: sto i ja nisam dobila 5 iz ekologije,kad smo isto ucile? ili mi bude krivo kad se 2-3 drugarice nadju u gradu a ja sam zauzeta :x
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Pa ona mozda ima bolju odecu od mene,vise para,popularnija je ali ona nema ono sto ja imam...decka...nisam bila ljubomorna...
Kitty Doesn't Care- Candy Girl
- Broj poruka : 155
Srecna sam zbog nje i nemam razloga za ljubomoru. Kad je ona srecna i ja sam srecna :D
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Pa zavisi...Na ove ovako ponekad, Ali jedno je sigurno-na najbolju nisam...
lady_mistique- Candy Girl
- Broj poruka : 21
Nisam ljubomorna na svoju BFF.Mi smo kao sestre,slicno se oblacimo.Slicne ocjene,imamo slican ukus sa momke...Tako da nema razloga :)
Mikica- Sweet Girl
- Broj poruka : 453
Location : **Sedim u jednom Pariskom lokalu i lazno se smesim coveku sto gleda svuda oko mene devojke se ljube a ja trazim oci oci kao tvoje**
Ariel wrote:Ne, glupo mi je budem ljubomorna na najbolju drugaricu,jer mogu da kazem da mi je stvarno BFF..i ne vidim kakvu korist imam od toga.
bas tako ^^
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4