Miley Cyrus
+44
Tie and Up.
radioactive.
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Little Alien
SlytherinGirl
Hellcat
Polly Samson
tictac
Amélie.
Gossip Girl.
Kate.Fenett
Hannah
Sanny
Angie:)
Tea <33
Bloody.Mary
Eva
~Perronita~
Danijela :)
Any Lautner <3
Dark Valo Princess
@ndjel@
Fallen Like The Sky.
♥~Brancica~♥
London Child.^^
^_kety_^
Andjela'95
*Gatita de Any*
~FictionFreak~
Aneta Netty
*Aysha*
Dvojki.<3
ashleytisdale
~Demi~
[:Tijana:]
Ariel
Wendy
Sookie
Aurora
Candy
jowana93
dora_95
) Djavolitza 95 )
48 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Miley Cyrus
Miley Cyrus (Majli Sajrus) je američka glumica i pjevačica, najpoznatija po ulozi Miley Stewart (Hannah Montana) u najgledanijoj tinejdžerskoj seriji Hannah Montana.
Miley je postala senzacija nakon premijere i početka prikazivanja serije Hannah Montana u martu 2006. godine. Oktobra 2006.godine Miley (poznata kao Hannah) je snimila CD u kojem je odpjevala sve pjesme iz serije. Decembra 2007. dobila je nagradu za najbogatiju ličnost ispod 25 godina sa zaradom od 3,5 miliona dolara. U decembru 2007. nakon završetka snimanja serije Miley je pocela snimanje filma inspirisanog serijom nazvanog Hannah Montana:The Movie (Hannah Montana:Film), koji je premijerno prikazan u maju 2009. U junu 2010, Miley je snimila svoj treći album Cant Be Tamed.
) Djavolitza 95 )- Candy Girl
- Broj poruka : 60
Re: Miley Cyrus
Geldala sam serija Hannah Montana samo na YouTubeu, super je,ali neznam gde ima da se downloaduje...Miley zna da glumi,ima super pesme, ali mene licno nervira.
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
I mene ona nervira nije mi nesto slatka je ali !!!!!!!!!!!!!!!!!
) Djavolitza 95 )- Candy Girl
- Broj poruka : 60
~Dora_95~ wrote:Geldala sam serija Hannah Montana samo na YouTubeu, super je,ali neznam gde ima da se downloaduje...Miley zna da glumi,ima super pesme, ali mene licno nervira.
slazem se...wolela bih da skinem seriju paako neko ima mozda moze da mi posalje link za download na pp ?
Joj nervira me ona...Tipicna disney-zvezdica...I nekako mi je izvestacena sa onim njenim zubima...Ne znam kako peva,ne slusam je...
ima dobre pesmice... :D ne znam kako glumi... ali mi je smesna sa onim njenim konjskim zubima :hahaha: ... bez uvrede, neki ljudi imaju i vece zube od nje ali njeni su nekako izrazeni :D :D :D
*Candy* wrote:Joj nervira me ona...Tipicna disney-zvezdica...I nekako mi je izvestacena sa onim njenim zubima...Ne znam kako peva,ne slusam je...
Najvise mrzim one njene zube,pa kad pocne da prica kao konj neki izgleda!A tek onaj njen krestaw glas!!Pegla mi se kad je cujem!!
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Ja mislim da je bas slatke,bez obzira na zube... Gledala sam par epizoda i serija mi se svidja,a i njene pesme mi se svidjaju i slusam ih trenutno...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Meni je Miley bas slatka cini mi se da je ok...stvarno ne znam zasto je svi napadaju...
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Mene je ona pre nervirala...A sad mi je ok!
[:Tijana:]- Candy Girl
- Broj poruka : 112
Meni je ona bash sooper...i obozawam njenu seriju Hannah montana!
~Demi~- Candy Girl
- Broj poruka : 105
meni je ona takva gotiva...znam da je mnogi ne gotive ali meni je savrsena...u aprilu izlazi film hannah montana i isreno se nadam da ce stici i do nas...
I ja jedva cekam film i takodje se nadam da ce biti i kod nas. Ja Miley prosto obozavam!!!!!!!!! Glupo mi je sto sto ste prokomentarisale jedino njene zube...Ne cine nju samo zubi...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Wendy wrote:I ja jedva cekam film i takodje se nadam da ce biti i kod nas. Ja Miley prosto obozavam!!!!!!!!! Glupo mi je sto sto ste prokomentarisale jedino njene zube...Ne cine nju samo zubi...
slazem se..nadam se da ce film stici kod nas
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Meni se swidjaju njene pesme ima jeziw glas...al serija mi se ne swidja ni malo :p...
Meni su super i pesme i serija,ali mi ona i nije nesto...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
pa ok je ona ali nista posebno
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
evo mene opet ne mrzim je vise.........odgledala sam film extra je.......svidja mi se a najvise glavni glumac.............!!!!!!
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Ja je obozavam...Serija hanah montana je extra,prelepa gledala sma na you tube....Sve epizode sam pofgledala...Lepa je slatka...I ako pevacica je super...!!
*Gatita de Any*- Candy Girl
- Broj poruka : 203
Location : With Any in magic world...We are singing Salvame and crying!!!
bas je super lepo peva i serija je mnogo dobra
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
Meni je ona bas super,ima dobre pjesme,extra seriju i jedva cekam da izadje film!! :) 8) :D
^_kety_^- Candy Girl
- Broj poruka : 95
Ok je...Serija mi se mnogo dopada
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Ne volim je,nije mi nesto posebno lepa i antipaticna mi je....
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
Slatka je,ali ima neku okruglu debelu facu.OK glumi i "Hannah Montana" joj je super.Evo,juce mi je drugarica dala taj film i extra je!A peva...fenomenalno!
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 3