Miley Cyrus
+44
Tie and Up.
radioactive.
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Little Alien
SlytherinGirl
Hellcat
Polly Samson
tictac
Amélie.
Gossip Girl.
Kate.Fenett
Hannah
Sanny
Angie:)
Tea <33
Bloody.Mary
Eva
~Perronita~
Danijela :)
Any Lautner <3
Dark Valo Princess
@ndjel@
Fallen Like The Sky.
♥~Brancica~♥
London Child.^^
^_kety_^
Andjela'95
*Gatita de Any*
~FictionFreak~
Aneta Netty
*Aysha*
Dvojki.<3
ashleytisdale
~Demi~
[:Tijana:]
Ariel
Wendy
Sookie
Aurora
Candy
jowana93
dora_95
) Djavolitza 95 )
48 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Miley Cyrus
First topic message reminder :
Miley Cyrus (Majli Sajrus) je američka glumica i pjevačica, najpoznatija po ulozi Miley Stewart (Hannah Montana) u najgledanijoj tinejdžerskoj seriji Hannah Montana.
Miley je postala senzacija nakon premijere i početka prikazivanja serije Hannah Montana u martu 2006. godine. Oktobra 2006.godine Miley (poznata kao Hannah) je snimila CD u kojem je odpjevala sve pjesme iz serije. Decembra 2007. dobila je nagradu za najbogatiju ličnost ispod 25 godina sa zaradom od 3,5 miliona dolara. U decembru 2007. nakon završetka snimanja serije Miley je pocela snimanje filma inspirisanog serijom nazvanog Hannah Montana:The Movie (Hannah Montana:Film), koji je premijerno prikazan u maju 2009. U junu 2010, Miley je snimila svoj treći album Cant Be Tamed.
Miley Cyrus (Majli Sajrus) je američka glumica i pjevačica, najpoznatija po ulozi Miley Stewart (Hannah Montana) u najgledanijoj tinejdžerskoj seriji Hannah Montana.
Miley je postala senzacija nakon premijere i početka prikazivanja serije Hannah Montana u martu 2006. godine. Oktobra 2006.godine Miley (poznata kao Hannah) je snimila CD u kojem je odpjevala sve pjesme iz serije. Decembra 2007. dobila je nagradu za najbogatiju ličnost ispod 25 godina sa zaradom od 3,5 miliona dolara. U decembru 2007. nakon završetka snimanja serije Miley je pocela snimanje filma inspirisanog serijom nazvanog Hannah Montana:The Movie (Hannah Montana:Film), koji je premijerno prikazan u maju 2009. U junu 2010, Miley je snimila svoj treći album Cant Be Tamed.
) Djavolitza 95 )- Candy Girl
- Broj poruka : 60
Re: Miley Cyrus
Ona jeste dobra glumica,stvarno jeste,ali,ako cemo realno-nije nikakva pevacica.
Ona me nervira-kao pojava,ali svidja mi se serija Hannah Montana,tj.svidja mi se kako je odigrala ulogu..
Ona me nervira-kao pojava,ali svidja mi se serija Hannah Montana,tj.svidja mi se kako je odigrala ulogu..
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Мени је она хаварија,баш је комична,прави феноменалне гримасе...А што се тиче певања,па...има добар глас,али ништа посебно,просечно...
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Godina : 31
Ok je,nije losa...slatka je i dobro glumi,a i ima neke mocne pesme!(:
Any Lautner <3- Candy Girl
- Broj poruka : 91
Godina : 27
Mrziim jee...uzasno se folira i odwratna jee!!
~Perronita~- Candy Girl
- Broj poruka : 43
Godina : 31
slatka je i ja je gotivim...gledala sam hannah montanu..
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Wilhelmina wrote:*Candy* wrote:Joj nervira me ona...Tipicna disney-zvezdica...I nekako mi je izvestacena sa onim njenim zubima...Ne znam kako peva,ne slusam je...
Najvise mrzim one njene zube,pa kad pocne da prica kao konj neki izgleda!A tek onaj njen krestaw glas!!Pegla mi se kad je cujem!!
Isto!!!!!! -.-
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
e majke mi..zube su joj katasrofa...xD ima odwratan osmeh...Bloody.Mary wrote:Wilhelmina wrote:*Candy* wrote:Joj nervira me ona...Tipicna disney-zvezdica...I nekako mi je izvestacena sa onim njenim zubima...Ne znam kako peva,ne slusam je...
Najvise mrzim one njene zube,pa kad pocne da prica kao konj neki izgleda!A tek onaj njen krestaw glas!!Pegla mi se kad je cujem!!
Isto!!!!!! -.-
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Na početku karijere mi nije bila nish posebno,samo obična klinka.Polako su mi se dopadale neke njene pesme sa prvog albuma i onda mi je bila ok,ali sada me nervira ovim njenim glupim imidžom,nezz nekako nmg. da je svarim. xD
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Volim njene pesme i film The Last Song,ali nisam ljubitelj Hannah Montane.....ne znam,ona mene nervira,ne svidja mi se,sva mi je nekako izvestacena i umisljena.....
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
Godina : 28
Preslatka je, pesme su joj cool :)
Hannah- Candy Girl
- XaXa..Mee! :) :) :)
Broj poruka : 23
Prelepa je, ima divnu kosu.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Mrziiiiiim je,ranije sam uvek pratila Hanu Montanu kao i njene pesme -.-
A sad mi je odvratna.
A sad mi je odvratna.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Pa ne znam što da kažem. Prije sam ju slušala, ali ju više ne slušam :P
Ima OK pjesme, ali nije to moj žanr koji slušam.
Ima OK pjesme, ali nije to moj žanr koji slušam.
Antipaticna mi je skroz, prvo mi je bila simpaticna i volela sam par pesama pa sam je mrzela O_o xD .
Sada ne mislim nista o njoj.
Sada ne mislim nista o njoj.
Ima lep glas, ali ne volim kako glumi.
Uvek poredim seriju Hannah montana sa Lizzie McGuire. Hilary Duff mnogo bolje glumi Lizzie i zbog toga sam sigurna da bi glumila bolje od Miley u Hannah Montana seriji.
Uvek poredim seriju Hannah montana sa Lizzie McGuire. Hilary Duff mnogo bolje glumi Lizzie i zbog toga sam sigurna da bi glumila bolje od Miley u Hannah Montana seriji.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Uzas, bar je u Hani Fontani uzasno glumila. xD Gledala sam jos jedan film s njom, The Last Song, cini mi se, a ni tamo nije bila mnogo bolja. Malo joj se gluma popravila hahah :p
SlytherinGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 272
Okej, ocaj. Gledala sam onu seriju kad sam bila manja, a i film, i stv ocajno glumi. Sto se tice pjesama, onako. Imaju 2 koje mi se svidjaju.
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
Katastrofalna glumica i solidna pjevačica. Bolje joj je da se drži mikrofona, iako joj ne bih preporučila ni to.
Upropastila se skroz.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3