Da li pišete u slobodno vreme?
+67
Tie and Up.
Best. <3
Capre diem.
komarac.
dead silence.
Sirenna *
His Porcelain Doll
Suzana
|Evanna|
Gossip Girl.
*MiMa*97
Praslin<3
Polly Samson
ANG!E
Taylor K. Cobain
providna_duga
MoonGirl
Kate.Fenett
Tea <33
MissEverything
Angel_Of_Death
alexxD
Irina van der Violin
Monster Child !
Lady Alexandra
Eterea
I<3Strawberries
Little_Angel
Angie:)
Debelic
kitty13
Carrie <3
LostSoul
*Tinna94*
S@ki
Gossip Girl
Flower_Grown_Wild
.TheButtonChild.
robin.
Any Lautner <3
Snow White Queen
Tarja
Daenerys Targaryen
_FoX_
Mesecevo dete ;)
Pandora no hako
anja__95
Bloody.Mary
*AnGeL*
Bloo
*Aysha*
Elleonora
'-!rry-'
Dvojki.<3
dora_95
Candy
Fallen Like The Sky.
Ariel
Scarlett O'hara
Mikica
Jackie
Aurora
Aneta Netty
Natsi
Wendy
Enchanted
Bloom
71 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Da li pišete u slobodno vreme?
Pa?
Da li pišete kratke priče, pesme, dnevnik? Šta vam je inspiracija? Kakva su vaša dela?
Da vas čujem... :happy:
Da li pišete kratke priče, pesme, dnevnik? Šta vam je inspiracija? Kakva su vaša dela?
Da vas čujem... :happy:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Da li pišete u slobodno vreme?
Pa ovako.. Pisanje bas i nije moja jaca strana. Volim da pisem dnevik...pisem ga nekoliko godina i stvarno mi puno pomaze. Mnogo se ljepse osjecam kad zapisem svoje misli, pomaze mi da razlucim svoja osjecanja...
A sto se tice pismenih zadataka, najvise volim da pisem slobodne teme o licnim iskustvima, osjecanjima...
A sto se tice pismenih zadataka, najvise volim da pisem slobodne teme o licnim iskustvima, osjecanjima...
Enchanted- Candy Girl
- Broj poruka : 282
Godina : 31
Pisem dnevnik nekoliko godina,i naravno da mi to pomaze. Znam da napisem super sastav na koju god da je temu,iz toga sam uvek imala pet u skoli,a pesme volim da pisem i najvise me inspirise moja simpatija,a cesto volim da napisem neku veselu pesmu kada sam tuzna da me oraspolozi.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
'vako...
volim da piskaram...pishem dnavnik,komichan je...malo podseca na dzordziju...ponekad napisem koju pesmicu,nisu lose...sastavi u skoli su ok,nastavnica kaze da imam neki posebas stil pisanja...
volim da piskaram...pishem dnavnik,komichan je...malo podseca na dzordziju...ponekad napisem koju pesmicu,nisu lose...sastavi u skoli su ok,nastavnica kaze da imam neki posebas stil pisanja...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
ja volim da pisem imala sam mnogooo ljubavnih pesama i prica ali nazalos kopmijuter mi se pokvario i ostale su samo neke moje price
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
pa... pesme nemam pojma da pisem (: ... ne mogu da uparim dva stiha a kamoli celu pesmu... dnevnik sam pocela ali me je stalno mrzelo da pisem pa sam prestala... ne desavaju mi se nikakve vazne stvari koje bi dnevnik mogao da "olaksa" ...
a price... e to vec volim da pisem i to umem da pisem... inace sastavi su mi obicno najbolji, najopsirniji i obicno najbolje obuhvatim temu... ;)
a price... e to vec volim da pisem i to umem da pisem... inace sastavi su mi obicno najbolji, najopsirniji i obicno najbolje obuhvatim temu... ;)
pa......napisala sam nekoliko pesmica i to je swe......
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Pisem :)
Obozavam da pisem ;)
Obozavam da pisem ;)
Last edited by Mikica on Thu 10 Feb 2011 - 17:50; edited 1 time in total
Mikica- Sweet Girl
- Broj poruka : 453
Location : **Sedim u jednom Pariskom lokalu i lazno se smesim coveku sto gleda svuda oko mene devojke se ljube a ja trazim oci oci kao tvoje**
jao pa ja mislim da imam dara za pisanje samo jos nisam otkrila..moj problem je sto ne znam da se izrazim pa se zapetljam u sastavima..pisem dnevnik jer pa volim tako kasnije da procitam sta sam pisala...pjesme znam sastavljati one reperske i folk odlicno mi idu kazu mi drugarice da se zaposlim u grandu da budem tekstopisac xD..
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Volim da pisem,cak sam napisala neku pricicu kad sam bila mala..inace planiram da napisem knjigu sa drugaricom xD..tako da..
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Pishem uglavnom pesme jer mi za to ne treba puno vremena...
Inache imam hiljadu ideja da pishem razne priche, koje su previshe dugachke da bi stale na manje od 200 str. i da bih stigla da ih napishem...
Uvek sam zhelela da budem pisac, ali od toga nece biti nishta, takva je zhivot...
Inache imam hiljadu ideja da pishem razne priche, koje su previshe dugachke da bi stale na manje od 200 str. i da bih stigla da ih napishem...
Uvek sam zhelela da budem pisac, ali od toga nece biti nishta, takva je zhivot...
*Nicky*LiveLaughLove =) wrote:
Isto xD
Ne pisem...Kada sam bila mladja napisala sam nekoliko pesmica , mozda 5 :lol: , nisam kreativna po tom pitanju , ili jednostavno ne pokusavam....
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Napisala sam nekoliko pesama i prica...xD...pocinjala sam i romane da pishem :hahaha:
Ja sam svoje pesme uglavnom postavila na Poet-World forum...
Kad pocne raspust pocecu da pisem knjigu, mada mi ne ide toliko pisnje na srpskom, ne svidja mi se moj stil pisanja, ali dobro...
Kad pocne raspust pocecu da pisem knjigu, mada mi ne ide toliko pisnje na srpskom, ne svidja mi se moj stil pisanja, ali dobro...
Pa....Da...ali pisem uglawn0m pjesme...Ali ih pisem 0nda kad se bas iznerwiram na ziw0t ili nek0g drug0g(uglawn0m nek0g decka).Kad,0n0,t0taln0 puknem,nadjem utjehu u pisanju...I m0gu reci da imam d0sta c00l pjesama,k0je su nastale bas u takwom trenutcima...
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
ja ne pisem nista....
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
ja pisem neke price iz licnog zivota a napisala sam i 3 prelepe pesme po meni (a inace imam jos pesama ,neka vak kittke princess kaze da li joj se svidjas moja pesma)
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Pa...naleti mi nekad inspiracija pa zapisem nesto,imam nekoliko pesama,a planiram do kraja raspusta da pokusam i knjigu da napisem...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Ja pisem dnevnik, tj.pisala sam bas redovno na komp, i onda me smorilo...a objavicu ga jednog dana
Ranije sam pisala pesme jer smo imali neku ludacu iz srpskog bila je opterecena konkursima i tematima, pa smo svi morali pisati.
A planiram da napravim bogat opus romana...kad me ne bude mrzelo da zivim i skupim malo snage
Ranije sam pisala pesme jer smo imali neku ludacu iz srpskog bila je opterecena konkursima i tematima, pa smo svi morali pisati.
A planiram da napravim bogat opus romana...kad me ne bude mrzelo da zivim i skupim malo snage
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
pisem dnevnik, pisem pesme ali kad mi dodje inspiracija.... imam ih jedno dvadesetak....
a pisem i neke krace romane....zasad ih imam tri i pisem cetrti....ljubavni su...inace volim da pisem i planiram da upisem knjizevnost....
a pisem i neke krace romane....zasad ih imam tri i pisem cetrti....ljubavni su...inace volim da pisem i planiram da upisem knjizevnost....
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
pishem priche i dnevnik dosta dugo. za pesme sam anti-talenat ;P
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Volim da pisem,najvise pisem pjesme, a napisala sam i dosta prica od kojih za neke dobila i negrade..inace sad sam pri kraju jednog romana xD... pa cemo vidjeti sta cemo dalje...
anja__95- Candy Girl
- Broj poruka : 2
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4