Da li pišete u slobodno vreme?
+67
Tie and Up.
Best. <3
Capre diem.
komarac.
dead silence.
Sirenna *
His Porcelain Doll
Suzana
|Evanna|
Gossip Girl.
*MiMa*97
Praslin<3
Polly Samson
ANG!E
Taylor K. Cobain
providna_duga
MoonGirl
Kate.Fenett
Tea <33
MissEverything
Angel_Of_Death
alexxD
Irina van der Violin
Monster Child !
Lady Alexandra
Eterea
I<3Strawberries
Little_Angel
Angie:)
Debelic
kitty13
Carrie <3
LostSoul
*Tinna94*
S@ki
Gossip Girl
Flower_Grown_Wild
.TheButtonChild.
robin.
Any Lautner <3
Snow White Queen
Tarja
Daenerys Targaryen
_FoX_
Mesecevo dete ;)
Pandora no hako
anja__95
Bloody.Mary
*AnGeL*
Bloo
*Aysha*
Elleonora
'-!rry-'
Dvojki.<3
dora_95
Candy
Fallen Like The Sky.
Ariel
Scarlett O'hara
Mikica
Jackie
Aurora
Aneta Netty
Natsi
Wendy
Enchanted
Bloom
71 posters
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Da li pišete u slobodno vreme?
First topic message reminder :
Pa?
Da li pišete kratke priče, pesme, dnevnik? Šta vam je inspiracija? Kakva su vaša dela?
Da vas čujem... :happy:
Pa?
Da li pišete kratke priče, pesme, dnevnik? Šta vam je inspiracija? Kakva su vaša dela?
Da vas čujem... :happy:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Da li pišete u slobodno vreme?
(Kao i obično sjebala sam nešto sa starim profilom, ne znam ni kako sam regovana, ni sa koje adrese ama baš ništa, ni šifru)
Ne brinite, to je piščeva blokada.
Ono kao, nemate inspiraciju i brinete da je nećete nikada imati. To svi koji pišu imaju. Naprimer meni je trajala 2 meseca dok ja konačno nisam skontala u čemu je problem i odjednom kad sam bila slobodna počela da pišem, i onda je polako dolazilo. Nema potrebe za brigom.
Pišem od prvog razreda, a sad sam šesti. Napisala sam za ovih 4 dana 6 rep pesama, tekstova kad sam tužna ni sama ne znam. Obično izlivam emocije, jedan roman završen, drugi započet. Pišem i dnevnik, pišem svašta nešto, i uvek pišem, kad god imam i nemam inspiracije, pišem u školi, na malom, velikom odmoru,kući, na ekskurziji, kod bake, kod tetke ne biram...:D
dead silence. wrote:MoonGirl wrote:Nisam odavno ništa napisala,i zabrinuta sam zbog toga.
i ti isto...joj... ://
Ne brinite, to je piščeva blokada.
Ono kao, nemate inspiraciju i brinete da je nećete nikada imati. To svi koji pišu imaju. Naprimer meni je trajala 2 meseca dok ja konačno nisam skontala u čemu je problem i odjednom kad sam bila slobodna počela da pišem, i onda je polako dolazilo. Nema potrebe za brigom.
Pišem od prvog razreda, a sad sam šesti. Napisala sam za ovih 4 dana 6 rep pesama, tekstova kad sam tužna ni sama ne znam. Obično izlivam emocije, jedan roman završen, drugi započet. Pišem i dnevnik, pišem svašta nešto, i uvek pišem, kad god imam i nemam inspiracije, pišem u školi, na malom, velikom odmoru,kući, na ekskurziji, kod bake, kod tetke ne biram...:D
komarac.- Candy Girl
- Najvažnije stvari su najteže za reći.
Broj poruka : 92
Godina : 25
@~ midnight lady: pa kako se zoves mozda mozemo barem iskopati nesto... :P
btw. znam da je pishceva blokada... :P ja ni inspiraciju ne znam gde da nadjem..
btw. znam da je pishceva blokada... :P ja ni inspiraciju ne znam gde da nadjem..
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Godina : 27
Ne znam, ne sećam se ničeg ama baš ničeg..-.-
Piščeva blokada je kad neko ko je pisao izgubi inspriaciju i dobije blokadu, znači ne piše već duže vreme jer ne može da prizove inspriaciju i tako to.
Prizovi je, čitaj čitaj i samo čitaj i odjednom iz jedne reči se pojavi inspiracija čitava, probaj u wcu, izađi u park i probaj da opisuješ park. I vratiće se vremenom.
Piščeva blokada je kad neko ko je pisao izgubi inspriaciju i dobije blokadu, znači ne piše već duže vreme jer ne može da prizove inspriaciju i tako to.
Prizovi je, čitaj čitaj i samo čitaj i odjednom iz jedne reči se pojavi inspiracija čitava, probaj u wcu, izađi u park i probaj da opisuješ park. I vratiće se vremenom.
komarac.- Candy Girl
Hej,postavi je ovde,hoćeš ? Ne daju mi se pare na novine,a baš bih volela da je pročitam..
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Hehe, da. :D
Postaviću ako se setim nekad. :D
Bitno je da ću ja dobiti 3 knjige. B)
Aaa, Aurora, ja tako uvek nađem neki konkurs, teme mi se baš dopadnu i rešim da ću da uzmem i napiše nešto i onda zaboravim. -.-
Postaviću ako se setim nekad. :D
Bitno je da ću ja dobiti 3 knjige. B)
Aaa, Aurora, ja tako uvek nađem neki konkurs, teme mi se baš dopadnu i rešim da ću da uzmem i napiše nešto i onda zaboravim. -.-
E,koje knjige daju ? Sećam se dok sam ja još kupovala novine,dođem i rešim da napišem priču,oni dođu i stave neke knjige za klince i izgubim volju. Na kraju nisma ni slala..
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Pa u svakom broju raličito. :)
Samo ne znam jesam li ja dobila ove iz ovog broja ili sam dobila one iz prošlog . :S
Samo ne znam jesam li ja dobila ove iz ovog broja ili sam dobila one iz prošlog . :S
Volim da pisem...to me ispunjava..Najvise volim da pisem o svojim licnim iskustvima,tako se najlakse ispaznim..
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Obozavam.Pa ok napisala sam samo tri price.Ali se jos nisam usudila da ih ikome pokazem. :)
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Ja pišem rep pesme, počela sam pre možda mesec dana, imam bar 10 pesama.
A uvek pišem kad mogu i kad imam inspiracije.
A uvek pišem kad mogu i kad imam inspiracije.
komarac.- Candy Girl
Volim da pišem kratke priče, novele, pjesme, putopise... Kada imam inspiraciju, pišem bez zaustavljanja, to je neka vrsta strasti... Često sam u osnovnoj imala problema, jer mi profesori nijesu vjerovali da sama pišem sastave. Kad se sjetim koliko sam suza prolila pokušavajući da ih uvjerim da govorim istinu... :\\\'(:
White swan- Candy Girl
- Broj poruka : 72
Godina : 28
Da,pisem,ali ne dam nikome da cita :D
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Veoma volim da pišem i smatram da sam talentovana...Pišem sve: od beleški u telefonu kada me opali inspiracija nasred ulice, preko kolumni za školski časopis, do dnevnika =)
Život bez papira i olovke je za mene život bez osećanja!!!
Život bez papira i olovke je za mene život bez osećanja!!!
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Pa da,ali retko kad imam vremena :)
-Lena-- Candy Girl
- Broj poruka : 8
Godina : 29
Još jedna nagrada na konkursu. Pararara. B)
Pišem baš dosta u poslednje vreme. Zaista ne znam odakle mi više inspiracije, ali drago mi je što je imam. :)
Često mi je problem da nastavim nešto. Tipa, napišem kratku pričicu i tačno znam šta bih napisala za nastavak, al' jednostavno ne mogu. To uvek ispadne drugačije nego što je u mojoj glavi i nema baš veze s prethodnim i to me nervira. -.- O.o
Pišem baš dosta u poslednje vreme. Zaista ne znam odakle mi više inspiracije, ali drago mi je što je imam. :)
Često mi je problem da nastavim nešto. Tipa, napišem kratku pričicu i tačno znam šta bih napisala za nastavak, al' jednostavno ne mogu. To uvek ispadne drugačije nego što je u mojoj glavi i nema baš veze s prethodnim i to me nervira. -.- O.o
Čestitam! :)
Baš dugo nisam uzela olovku u ruke u slobodno vrijeme, nemam želju, a ni to slobodno vrijeme. xD
Baš dugo nisam uzela olovku u ruke u slobodno vrijeme, nemam želju, a ni to slobodno vrijeme. xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Pišem uvek, ali najčešće kad nađem malo vremena od učenja. Inače sam do sad pisala po želji drugih, a za sebe pišem jednu priču za koju nisam htela da bude ljubavna, ali je tako ispalo. Za glavni lik sam uzela svoju drugaricu, a ja sam naravno narator. I u svakoj priči sam do sad bila narator. Ali planiram za neku godinu da napišem roman i priču svog života, koju ću pisati u prvom licu.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4