Vaše ime
+90
mrs. sunshine
NeveLa
Tamara ♥
Half as pretty
Capre diem.
dead silence.
Tie and Up.
Best. <3
I love life:)
Sirenna *
Queeny
Minnie ♡
LostSoul
Beautiful Dangerous
Renesmee
Polly Samson
Praslin<3
Dia.♥
αnnιє
*MiMa*97
Lollobrigida
Kate.Fenett
Emily the strange
providna_duga
IvaChii
DarkAngel
špageta
Natalija =)
Suzana
Gossip Girl.
Mica'96
popka bebic ^__^
Sanny
Amélie.
Rockerche^^
Natasa93
Angie:)
~Simka~ <3
Iva
*Wild Child* :]
Ninitza <3
!Tweety!
MaLa MetaLka (:
Angel_Of_Death
@ndjel@
I LOVE JUSTIN BIEBER
*bond*
* Anchi *
Bloody.Mary
♥CuTe_GiRl♥
Mala TasHa :)
.Elen4iii^^.
Mikica
Tarja
Euphoria
Sookie
Pandora no hako
*Nina*
*Miss~Mia*
looojka^^
the_sanja
Fallen Like The Sky.
Me myself and I ;)
little girl
Carrie <3
'-!rry-'
The Lizard King
*AnGeL*
Bloo
~♥Acika♥~
dora_95
Cloe <3
babydoll
Jackie
Elleonora
Andjela'95
Aurora
Dvojki.<3
Daenerys Targaryen
*BoOoPy*Bet*
Mary Crowley
Scarlett O'hara
Aneta Netty
Natsi
Yellow Kitty
~FictionFreak~
Candy
[:Tijana:]
Wendy
Ariel
94 posters
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vaše ime
First topic message reminder :
Da li vam se svidja vase ime,da li ste ga dobili po nekom posebnom....
Da li vam se svidja vase ime,da li ste ga dobili po nekom posebnom....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Re: Vaše ime
Sviđa mi se ime. Mislim da nisam dobila po nekom. Jednostavno su se moji kumovi dvoumili između dva imena i onda su pitale moje koje im se više sviđa, i moji su odabrali Ana.
Ja sam prvo trebala da se zovem Sofija, medjutim u trenutku kad su me krstili promenili su u Jelena. :D
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Godina : 29
Treba da znate:
na forum sam stavila(kad sam se reg) da se zovem Marina.A ustvari se zovem Ivana.Tako sam stavila zato onda kad sam se ja reg. bila sam 'mala' i imala sam one tripove kao pedofili i ostala sranja i zbg toga nisam htela da stavljam licne podatke ali sam samo ime promenila.Sve ostalo sto znate(ili me znate)o meni je istina!Tako da se ja zovem Ivana i jako voolim svoje ime.
p.s.-nisam znala gde ovo da napisem pa sam napisala ovde
na forum sam stavila(kad sam se reg) da se zovem Marina.A ustvari se zovem Ivana.Tako sam stavila zato onda kad sam se ja reg. bila sam 'mala' i imala sam one tripove kao pedofili i ostala sranja i zbg toga nisam htela da stavljam licne podatke ali sam samo ime promenila.Sve ostalo sto znate(ili me znate)o meni je istina!Tako da se ja zovem Ivana i jako voolim svoje ime.
p.s.-nisam znala gde ovo da napisem pa sam napisala ovde
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Zovem se Aleksandra..Pre sam mrzela svoje ime jer je predugacko i nekako mi ne stoji,ali u poslednje vreme obozavam svoje ime..Sad mi je postalo svejedno da li me zovu Saska ili celim imenom..
I love life:)- Candy Girl
- Broj poruka : 209
Godina : 25
Aleksandra. Pre sam ga mrzela, a sad ga vooolim. WAIT, WHAT? i sad ga MRZIM. zovu me Saska i sta ja znam, to mi je ok. Volela bih da se zovem Ana ili da imam neko vocno ime, Visnja i Dunja su mi najlepsa. Inace, trebalo je da se zovem Jelena.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Godina : 28
Ime mi je dala tetka.Mama je htela da se zovem Ninoslava,a tata Alexandra.
Iskreno moje ime mi se ne svidja,ali sta cu...
Iskreno moje ime mi se ne svidja,ali sta cu...
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Jovana.Dao mi ga kum. :P Trebalo je da se zovem Dunja ili Goga...ali volim svoje ime... xD
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Moji nisu hteli da kumovi odlucuju sto mi se svidja iako pre nisam podnosila svoje ime. Lepse mi je od onih koje su kumovi hteli da daju xD
Aurora wrote:Moji nisu hteli da kumovi odlucuju sto mi se svidja iako pre nisam podnosila svoje ime. Lepse mi je od onih koje su kumovi hteli da daju xD
a koje su kumovi hteli da daju?
Trebala sam da se zovem Andjela, ali posto je moja baba Vera bila na samrti, i nije dozivela da me vidi, zamolila je moje roditelje da ako se rodi zensko dete dobije ime po njoj. Kao mala nisam volela svoje ime, sada ga volim jer je retko i internacionalno :)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Zovem se Aleksandra.U pocetku sam ga mrzela,ali sada obozavam svoje ime..Dobila sam ga zato sto se moj stariji brat zove Aleksandar,pa je majka htela da se ja zovem Aleksandra,cisto onako da bi se slagalo moje i bratovo ime..
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
popka bebic ^__^ wrote:meni su sestre dale ime sanja,jer nisu mogle da se sloze izmedju sonja i sara pa su nasle nesto izmedju
sto te onda nisu nazvale Sora? :P
Lollobrigida wrote:Aleksandra. Pre sam ga mrzela, a sad ga vooolim. WAIT, WHAT? i sad ga MRZIM. zovu me Saska i sta ja znam, to mi je ok. Volela bih da se zovem Ana ili da imam neko vocno ime, Visnja i Dunja su mi najlepsa. Inace, trebalo je da se zovem Jelena.
Isto imam drugaricu koju svi zovu Saska ali njoj se to svidja . :P
Em wrote:Lollobrigida wrote:Aleksandra. Pre sam ga mrzela, a sad ga vooolim. WAIT, WHAT? i sad ga MRZIM. zovu me Saska i sta ja znam, to mi je ok. Volela bih da se zovem Ana ili da imam neko vocno ime, Visnja i Dunja su mi najlepsa. Inace, trebalo je da se zovem Jelena.
Isto imam drugaricu koju svi zovu Saska ali njoj se to svidja . :P
pa meni je Saska uredu, nije najgore ime na svetu. Ali Aleksandra, juuu, fuj
Tako sam i ja mislila do pre samo nekoliko meseci..Mozda ti se misljenje o nasem imenu vremenom promeni..
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Prije sam mrzjela svoje ime sad mi je ok,samo sto me svi nastavnici zovu Tijana -.-
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Zovem se Tamara, i sviđa mi se ime, mada je debilno kad se predstavljam pošto ne znam da kažem R...
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
ime:Nevena
Potice iz novijeg vremena kada se u narodu razvio obicaj davanja imena po nazivu cveca.Po narodnom obicaju izbor "cvetno" imena predstavlja izraz roditeljske zelje da dete bude pre svega lepo,nezno,milo,ljupko,prefinjeno.
Hipoteticno:
moze biti da je nastalo od glagola venuti sa negacijom-"(ne)venuti",sto mu prisiva svojstvo prizeljkivanog imena.U ovom slucaju pretpostavlja se da je u prososti (kada je zbog losih zdravstvenih uslova zivota pomor dece bio veliki) nadavano detetu u zelji da ostane u zivotu ("da ne uvene")
Dopada mi se :)
Potice iz novijeg vremena kada se u narodu razvio obicaj davanja imena po nazivu cveca.Po narodnom obicaju izbor "cvetno" imena predstavlja izraz roditeljske zelje da dete bude pre svega lepo,nezno,milo,ljupko,prefinjeno.
Hipoteticno:
moze biti da je nastalo od glagola venuti sa negacijom-"(ne)venuti",sto mu prisiva svojstvo prizeljkivanog imena.U ovom slucaju pretpostavlja se da je u prososti (kada je zbog losih zdravstvenih uslova zivota pomor dece bio veliki) nadavano detetu u zelji da ostane u zivotu ("da ne uvene")
Dopada mi se :)
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Godina : 26
Lana :) Obozavam ga :D
Ne znam sta mi ime znaci i kog je porekla, ne mogu da nadjem nigde :P
Ne znam sta mi ime znaci i kog je porekla, ne mogu da nadjem nigde :P
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Јелена је женско име грчког порекла (од Хелена). Потиче од грчких речи „Elene“, „Helene“, изворно „hele“ у значењу „сјајна, блистава“.
Često ime, nisam nikada razmišljala o tome da li mi se sviđa, ok je.
Često ime, nisam nikada razmišljala o tome da li mi se sviđa, ok je.
Zovem se Katarina i obozavam svoje ime ^^
Inace, dobila sam ga tako sto su, dok sam ja jos bila u maminom stomaku, razgovarali o imenima za devojcicu, i u isto vreme su rekli da cu da se zovem Katarina :DDDD
Da sam bila musko, zvala bih se Filip xD
Inace, dobila sam ga tako sto su, dok sam ja jos bila u maminom stomaku, razgovarali o imenima za devojcicu, i u isto vreme su rekli da cu da se zovem Katarina :DDDD
Da sam bila musko, zvala bih se Filip xD
Ja obozavam svoje imeeee
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 6 of 7