Vaše ime
+90
mrs. sunshine
NeveLa
Tamara ♥
Half as pretty
Capre diem.
dead silence.
Tie and Up.
Best. <3
I love life:)
Sirenna *
Queeny
Minnie ♡
LostSoul
Beautiful Dangerous
Renesmee
Polly Samson
Praslin<3
Dia.♥
αnnιє
*MiMa*97
Lollobrigida
Kate.Fenett
Emily the strange
providna_duga
IvaChii
DarkAngel
špageta
Natalija =)
Suzana
Gossip Girl.
Mica'96
popka bebic ^__^
Sanny
Amélie.
Rockerche^^
Natasa93
Angie:)
~Simka~ <3
Iva
*Wild Child* :]
Ninitza <3
!Tweety!
MaLa MetaLka (:
Angel_Of_Death
@ndjel@
I LOVE JUSTIN BIEBER
*bond*
* Anchi *
Bloody.Mary
♥CuTe_GiRl♥
Mala TasHa :)
.Elen4iii^^.
Mikica
Tarja
Euphoria
Sookie
Pandora no hako
*Nina*
*Miss~Mia*
looojka^^
the_sanja
Fallen Like The Sky.
Me myself and I ;)
little girl
Carrie <3
'-!rry-'
The Lizard King
*AnGeL*
Bloo
~♥Acika♥~
dora_95
Cloe <3
babydoll
Jackie
Elleonora
Andjela'95
Aurora
Dvojki.<3
Daenerys Targaryen
*BoOoPy*Bet*
Mary Crowley
Scarlett O'hara
Aneta Netty
Natsi
Yellow Kitty
~FictionFreak~
Candy
[:Tijana:]
Wendy
Ariel
94 posters
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vaše ime
First topic message reminder :
Da li vam se svidja vase ime,da li ste ga dobili po nekom posebnom....
Da li vam se svidja vase ime,da li ste ga dobili po nekom posebnom....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Re: Vaše ime
sweet girl je wec objasnila poreklo mog imena :P zowem se Aleksandra
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
The girl's name Victoria \v(i)-cto-ria, vic-toria\ is pronounced vic-TOR-ee-ah. It is of Latin origin, and its meaning is "victory". Feminine form of Victor. Victoria was a goddess who smiled on the ancient Roman people for many centuries. Early Christians adopted the name, probably due to Saint Paul's praise of "God, which giveth us the victory". Royal associations from 19th-century England's Queen Victoria and the four-syllable pronunciation give Victoria an air of dignity, formality and distinction. Victoria's short forms and nicknames are very informal by contrast. Vittoria is an Italian form; Viktoria is Czech. See also Latoya. Actress Victoria Principal.
Victoria has 30 variant forms: Tori, Toria, Torie, Tory, Toya, Vic, Vicci, Vickee, Vickey, Vicki, Vickie, Vicky, Victoriana, Victorie, Victorina, Victorine, Victory, Vika, Viki, Vikkey, Vikki, Vikky, Viktoria, Viktorija, Viktorina, Viktorine, Viktorka, Viqui, Vitoria and Vittoria.
xD
Victoria has 30 variant forms: Tori, Toria, Torie, Tory, Toya, Vic, Vicci, Vickee, Vickey, Vicki, Vickie, Vicky, Victoriana, Victorie, Victorina, Victorine, Victory, Vika, Viki, Vikkey, Vikki, Vikky, Viktoria, Viktorija, Viktorina, Viktorine, Viktorka, Viqui, Vitoria and Vittoria.
xD
babydoll- Sweet Girl
- Broj poruka : 312
Godina : 32
Ivana
Nastalo od grceke reci loan,loannes,sto znaci U milosti Boga ili Bogu mila...Isto je kao i Jovana....U poslednje vreme je mnogo popularno,i zamenilo je ime Ivanka koje je ranije bilo dosta popularno...
Nastalo od grceke reci loan,loannes,sto znaci U milosti Boga ili Bogu mila...Isto je kao i Jovana....U poslednje vreme je mnogo popularno,i zamenilo je ime Ivanka koje je ranije bilo dosta popularno...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
imate owde u swashtari 3 neke slichne teme wezane za imena :)
meni je moje ime ok,samo ga ne wolim shto je mnogo chesto
meni je moje ime ok,samo ga ne wolim shto je mnogo chesto
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Ja se zovem Doris , nisam nikada volela svoje ime , do pre mozda godinu dana ... Najvise mi se svidelo zbog toga sto je rasprostranjeno svugde :) . Pre su me svi znali kao Doru , a sada kada idem negde uvek se predstavim Doris , i sada pocinju da me zovu Doris ;)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
svidja mi se moje ime,nije lose.....mama mi je dala ime jer joj se jednostavno svidjalo,i jer su se moji pradede sa obe strane imali ime Ivan,pa ja Ivana....:)
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
moje ime je Andjela.. hmm.. nekada mi moje ime ide na ziwce.. wise bi wolela da su mi dali neko drugo ime.. mama mi je dala ime, jer kaze kada me je widela rekla je : owo je moj andjeo(ahahhahahhaha).. trebala sam se zwati Ana...=)
moje ime je viktoria, nekada sam ga mrzjela,ne znam zashto xD
nervira me shto ljudi chesto pishu viktoriJa,a moje ime je bez J xD
svidja mi se to shto je internacionalno ime xD
babydoll- Sweet Girl
pa zato sto postoji i ime viktorija, kao i gabriela i gabrijela, daniela i danijela, mada su ovi sa j cesci pa zato ;) ... i ja pre nisam volela svoje ime ali sada mi je skroz ok... i mrzim kada se zezaju na racun mog imena -.- ... a meni se svidja sto je moje ime u zapadnim drzavama u stvari elizabet (tako me je jedno vreme zvao nastavnik istorije xD)... a baba me zove liza (skraceno od elizabeta) mada ona zivi u danskoj pa joj je blize to ime nego jelisaveta xD
pa da,to jeste,ali me ipak nervira xD zato akd odem u ameriku nece grijeshit,dodushe tu ce stavljati c mjesto k xD
a najgore je kad ime deformishu u neki pogrdni nadimak..no sam ih ja tukla kad smo bili mali pa me niko ne zeza xD
a najgore je kad ime deformishu u neki pogrdni nadimak..no sam ih ja tukla kad smo bili mali pa me niko ne zeza xD
babydoll- Sweet Girl
sweet girl wrote:Moje ime je Aleksandra:
Ime je grčkog porekla (Αλέξανδρος) i javlja se u grčkoj
mitologiji. Naime, u grčkoj mitologiji ime Aleksandra služilo je kao
epitet za grčku boginju Heru, i ime koje se smenjivalo sa imenom
Cassandra. Ime Aleksandra nosila je i žena ruskog cara Nikolaja II,
koja je bila poreklom iz Nemačke i zapravo se zvala Alix, ali prešavši
u Rusku crkvu, prekrštena je u Aleksandru. Ime Aleksandra znači ''
zaštitnik (čoveka, čovečanstva)''. Ovo ime je postalo popularno u
Engleskoj nakon što je princ Velsa Edvard VII oženio dansku princezu
Alexandru 1863 godine. Često se koristi u engleskim kraljevskim
porodicama. Postoji 111 formi imena Aleksandra (Alandra, Alastrina, Alastriona, Alejanda, Alejandra, Alejandrina, Aleka, Alekanederina, Aleki, Aleksandra, Alesandare, Alesandere, Alessanda, Alessandra, Alessandre, Alessandrina, Alessandrine, Alessia, Alex, Alexa, Alexanda, Alexanderia, Alexanderine, Alexandre, Alexandrea, Alexandreana, Alexandrena, Alexandrene, Alexandretta, Alexandria, Alexandrina, Alexandrine, Alexea, Alexena, Alexene, Alexi, Alexia, Alexie, Alexina, Alexine, Alexis, Alexsandra, Ali, Alie, Aliki, Alissandre, Alissandrine, Alista, Alix, Alixandra, Alixandria, Alla, Allejandra, Allejandrina, Allessa, Allessandra, Alle, Allexa, Allexandra, Allexandrina, Allexina, Allexine, Alli, Allie, Allix, Ally, Alyxandra, Anda, Cesya, Dzana, Elena, Ellena, Lesy, Lesya, Lexa, Lexi, Lexie, Lexine, Lexy, Lisandra, Lisandrina, Lisandrine, Lissandra, Lissandre, Lissandrine, Sanda, Sande, Sandee, Sandi, Sandie, Sandra, Sandrina, Sandrine, Sandy, Sandye, Sanndra, Sannie, Sasha, Sashenka, Shura, Shurochka, Sinisa, Sohndra, Sondra, Xandra, Zahndra, Zanda, Zandra, Zanndra, Zohndra i Zondra).
imenjakinjo,bas imas lepo ime hahaaha :)
I meni su voleli to da rade od imena, ali sam ih ignorisala i onda su prestali ili sam se drala i zapocinjala svadju, vredjala ih xD ... sve u svemu agresivna sam vrlo po tom pitanju xD ... Meni bi umesto J stavljali Y a da im napisem ime procitali bi ga kao Dzelisaveta xD , jedan Egipcanin sa FB-a mi je dao nadimak jelisa xD
http://www.radiopek.co.yu/znacenje-imena-abecedno.htm ovde mozete odrediti poreklo imena :D
Ime: JELENA
Značenje: Srpsko, hrišćansko nasleđe. Potiče iz grčkog "Elene, Helene", izvorno iz "hele" u značenju "sunčeva svetlost, sjajna, blistava". Prema helenskoj legendi to je bilo ime najlepše žene sveta, kćerke Zevsa - Labuda i Lede, sestre Kastora i Poluksa. U Homerovoj Ilijadi, lepu Jelenu, ženu spartanskog kralja menelaja ugrabio je trojanski princ Paris, sin trojanskog kralja Prijama i zbog toga je vođen dugi i krvavi Trojanski rat. U kalendar je ušla druga Jelena, supruga rimskog cara Konstantina Velikog, koji je Milanskim ediktom proglasio opštu versku tolerancijui time prvi ukinuo progone hrišćana. Zbog toga su Konstantin i Jelena proglašeni za svetitelje. Od najstarijih pisanih izvora do danas veoma je često kod svih hrišćanskih naroda. Od ovog imena izvedena su imena Ela, Elena, Jeka, Jelenica, Jelenka, Jecka, Lela, Lena, Lenka, Lenče i Helena.
Značenje: Srpsko, hrišćansko nasleđe. Potiče iz grčkog "Elene, Helene", izvorno iz "hele" u značenju "sunčeva svetlost, sjajna, blistava". Prema helenskoj legendi to je bilo ime najlepše žene sveta, kćerke Zevsa - Labuda i Lede, sestre Kastora i Poluksa. U Homerovoj Ilijadi, lepu Jelenu, ženu spartanskog kralja menelaja ugrabio je trojanski princ Paris, sin trojanskog kralja Prijama i zbog toga je vođen dugi i krvavi Trojanski rat. U kalendar je ušla druga Jelena, supruga rimskog cara Konstantina Velikog, koji je Milanskim ediktom proglasio opštu versku tolerancijui time prvi ukinuo progone hrišćana. Zbog toga su Konstantin i Jelena proglašeni za svetitelje. Od najstarijih pisanih izvora do danas veoma je često kod svih hrišćanskih naroda. Od ovog imena izvedena su imena Ela, Elena, Jeka, Jelenica, Jelenka, Jecka, Lela, Lena, Lenka, Lenče i Helena.
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
pa nisam nesto odusevljena svojim imenom...svidja mi se sto nije toliko cesto..a inace ne volim kad me zovu imenom to me nervira
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Ja se zovem Selena i volim svoje ime... :lol:
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
Godina : 28
cool wrote:pa nisam nesto odusevljena svojim imenom...svidja mi se sto nije toliko cesto..a inace ne volim kad me zovu imenom to me nervira
isto tako... osim kada me zovu nasavnici ili neki drugi stariji ljudi... ali me ni roditelji ne zovu tako... kada mi neko koga posznajem pa mladji je kaze jelisaveta uzasno me nervira xD
ja mnogo volim imena nikolija, nikolina i nikoleta
babydoll wrote:moje ime je viktoria, nekada sam ga mrzjela,ne znam zashto xD
meni se mng swidja ja bix wolela da se tako zowem zato sxto viktoria znaci pobeda...:)...
ja se zowem Nevena...mama mi je dala ime...i swidja mi se zato sxto me swi zowu Nena...ali nekad me strasxno iznerwira....
Gost- Guest
0k mi je moje ima,ali kada bih m0gla da biram,zwala bih se MIA
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
a kako se zoves? navodite imena molim vas!rry wrote:0k mi je moje ima,ali kada bih m0gla da biram,zwala bih se MIA
Elleonora- Dreamy Girl
meni se bas bas svidja :tret:!rry wrote:Irena
Elleonora- Dreamy Girl
Nzm.nije ni meni ruzn0,ali i nisam luda za tim i men0m...0nak0 0k mi je...
'-!rry-'- Sweet Girl
- Broj poruka : 412
meni je lepo.
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 2 of 7