Ožiljci
+65
Forever young ♥.
*Tweety* <3
Beautiful Dangerous
natata
StarLight
**Tami**
LostSoul
Praslin<3
Amélie.
Bloody.Mary
DarkAngel
Suzana
Kate.Fenett
Lollobrigida
KitKat
marija ^^
Gossip Girl.
IvaChii
Natalija =)
Angie:)
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
MayaError.
Maki :)
LooxyHeartBreaker
Tarja
Love you to death...<3
aLisa`
I am the best :D
Flower_Grown_Wild
Klinkica. :) ♥
Dark Valo Princess
Ninitza <3
Eva
Fallen Like The Sky.
Mala TasHa :)
* Anchi *
Pandora no hako
*JoVaNa*
looojka^^
little girl
Bloo
The Lizard King
*AnGeL*
Mikica
Dvojki.<3
Ariel
.Cupcake.
Elleonora
~FictionFreak~
Daenerys Targaryen
Scarlett O'hara
Jackie
rock princess
Andjela'95
*Gatita de Any*
Aneta Netty
~Demi~
Reperka_94
Aurora
dora_95
Candy
Wendy
69 posters
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Ožiljci
First topic message reminder :
Da li neko mozda ima oziljke od neke operacije? Gde se nalaze oziljci? Sta ste operisali?
Da li jednog dana nameravate da skinete oziljak ili cete ga ostaviti?
Da li neko mozda ima oziljke od neke operacije? Gde se nalaze oziljci? Sta ste operisali?
Da li jednog dana nameravate da skinete oziljak ili cete ga ostaviti?
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Ožiljci
ja sam isla na operaciju srca...i ostao mi je oziljak veliki...necu da ga uklonim..jer uvijek me podsjeca na nesto... :)
Mikica- Sweet Girl
- Broj poruka : 453
Location : **Sedim u jednom Pariskom lokalu i lazno se smesim coveku sto gleda svuda oko mene devojke se ljube a ja trazim oci oci kao tvoje**
Imam oziljak na kolenu i mnogo me nervira nije veliki ali ipak mi smeta. Tad sam bila manja sad pala...
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Nisam nikada isla na operaciju, ali imam oziljak na kolenu.
Kad sam bila na treningu, htela sam da stignem jednu lopticu i morala sam da proklizam da buih dosla do nje, ali posto je bilo jako vruce sljaka se skroz osusila, i ja sam pala i potpuno odrala koleno... Nisam mogla da zaustavim krv.. Uzas... Sad mi je ostao oziljak na kolenu, jeste da se vidi ali ne smeta mi...
Onda imam oziljak na palcu i kaziprstu.... Radili smo nesto za likovno, i trebali smo da secemo papir da jedan listic bude pola cm... I ja sam malo jace povukla, i posekla se po prstu, a kada sam izmakla prst skalpelom sam zakacila kaziprst I to mi je takodje jako krvarilo, ali srecom nisam trebala na usivanje...
Kad sam bila na treningu, htela sam da stignem jednu lopticu i morala sam da proklizam da buih dosla do nje, ali posto je bilo jako vruce sljaka se skroz osusila, i ja sam pala i potpuno odrala koleno... Nisam mogla da zaustavim krv.. Uzas... Sad mi je ostao oziljak na kolenu, jeste da se vidi ali ne smeta mi...
Onda imam oziljak na palcu i kaziprstu.... Radili smo nesto za likovno, i trebali smo da secemo papir da jedan listic bude pola cm... I ja sam malo jace povukla, i posekla se po prstu, a kada sam izmakla prst skalpelom sam zakacila kaziprst I to mi je takodje jako krvarilo, ali srecom nisam trebala na usivanje...
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
Godina : 28
Iznad obrve i neki duguljasti na nozi, verovatno mogu da idem u najgluplje zaradjene oziljke ikada :D
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
imam jedan na srednjem prstu na ljevoj ruci.... od neke operacije kad sam bila još bebać....
imam još neki od škara isto na ljevoj ruci...
i jedan od stvarno nemam pojma čega... također na ljevoj ruci....
a koljena su mi sva puna ožiljaka....
i imam jedan na desnoj peti....
imam još neki od škara isto na ljevoj ruci...
i jedan od stvarno nemam pojma čega... također na ljevoj ruci....
a koljena su mi sva puna ožiljaka....
i imam jedan na desnoj peti....
little girl- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Kao mala sam posekla jezik i isla na operaciju,ne vidi se nista.Na donjem delu brade su me usivali i malo se vidi,ne bih skidala operacijom jer me plasi,a za to postoji korektor.I operisali su mi clanak u nemackoj,vrlo malo se vidi,ali posle goomilu banja,krema,maza,ulja i vezbi za oporavak.
Ja sam pre 2 godine operisala slepo crevo..i imam oziljak oko 2 cm...i nervira me..volela bih da ga uklonim..a i dali su mi kremu (msm da se zove Šaljićeva) al mene mrzi to da mažem xD
Sa 3 godine sam operisala treci krajnik,i imala sam mali oziljak,i na stopalu sam imala tackicu kada su mi davali ono za uspavljivanje xDDD Ali sve je to zaraslo daaaavno
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
imam jedan na prstu,na levoj ruci...kad sam bila mladja, uzela sam sama da sechem hleb, i prst sam drzala ispod hleba(nzm kako da vam objasnim), i onda sam previshe isekla, msm nastavila sam umesto hleba da sechem i prst, skroz do koske...i tu sad imam oziljak :/ nigde vishe..
Mala TasHa :)- Sweet Girl
- Broj poruka : 407
imam, od operacije slepog creva al mi uopste ne smeta
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Godina : 29
Imam jedan oziljak na ledjima shto sam pala pre jedno dve godine kada sam vozila rolere. :@
Mrzim ga! =D
Mrzim ga! =D
Имам доста ожиљака,нисам размишљала да их отклањам,јер ме они чине онаквом каква јесам...Имам један на челу од удеса,имам доста по ногама,највише на коленима,такође од удеса....
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Imam par oziljaka na nogama,al se ne vide...Svi poticu od moje spretnosti :P A imam jedan malo iznad leve butine xPPP Iiii operisala sam usi,al nisu vidljivi...msm iza usiju su :D msm da je to to :P
Klinkica. :) ♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 311
looojka^^ wrote:Kao mala sam posekla jezik i isla na operaciju,ne vidi se nista.Na donjem delu brade su me usivali i malo se vidi,ne bih skidala operacijom jer me plasi,a za to postoji korektor.I operisali su mi clanak u nemackoj,vrlo malo se vidi,ali posle goomilu banja,krema,maza,ulja i vezbi za oporavak.
hahaha i ja sam kao mala osekla jezik i usivali su mi bradu, ali oziljak se ne vidi, jedino kad sam nervozna ili ljuta, taman da ljudi oko mene prepoznaju kad ujedam
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Trenutno imam oziljke ispod pazuha. Tu sam skidala visece mladeze, mada ce mi za koji mesec zarasti :D
I am the best :D- Candy Girl
- Broj poruka : 51
Imam ožiljak malo iznad leve obrve, kad sam bila mala, trčala sam po neravnoj stazi, pala i rasekla se na kamen...
Ne smeta mi mnogo, navikla sam na njega, samo što me nekad malo nervira, prešao mi je i na obrvu malo, pa tu gde je ožiljak nemam obve, al' to je samo mali deo i na to sam navikla, samo pokrijm kreonom pa se ni ne vidi.
I imam na levom kuku ožiljak, veličine 1cm, više liči na neku fleku nego na ožiljak, to sam zaradila prošle godine na klizanju. Ja vijala druga i zapnem nekako, padnem na kuk i onako koliko sam jurila i dalje klizim po ledu ležeći. Koji šou je to bio... :D Tako sam ga oderala. Ni taj mi ne smeta. :D
Ne smeta mi mnogo, navikla sam na njega, samo što me nekad malo nervira, prešao mi je i na obrvu malo, pa tu gde je ožiljak nemam obve, al' to je samo mali deo i na to sam navikla, samo pokrijm kreonom pa se ni ne vidi.
I imam na levom kuku ožiljak, veličine 1cm, više liči na neku fleku nego na ožiljak, to sam zaradila prošle godine na klizanju. Ja vijala druga i zapnem nekako, padnem na kuk i onako koliko sam jurila i dalje klizim po ledu ležeći. Koji šou je to bio... :D Tako sam ga oderala. Ni taj mi ne smeta. :D
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949
Kao mala sam bila divljak i stanlo trcala i padala...xP
Imam neke bezveze i ne toliko upadljive oziljke od padanja na kolenima i laktovima :P
Imam neke bezveze i ne toliko upadljive oziljke od padanja na kolenima i laktovima :P
Love you to death...<3- Candy Girl
- Broj poruka : 148
Nemam nekih oziljaka...Kad sam bila mala opekla sam se peglom po cijeloj butini, ali se ne vidi...
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Ja imam oziljak blizu dupeta..xD
To mi je kad sambila mladja kad sam pala sa stene na moru..
To mi je kad sambila mladja kad sam pala sa stene na moru..
LooxyHeartBreaker- Candy Girl
- Broj poruka : 62
ja imam verovatno na glavi ali posadi skroz pa se nevidi od kose.... brat me je kad sam bila klinka nosio i ispustio slucajno i rasekla sams e na kamen... pa su mi to usivali.. : P secam se ko da je juce bilo. nis me nije boolelo.... najvise mi je smetao kad mi je doktor nabijao glavu u onaj krevet i onda nisam mogla da disem:) e isto imam i od kolena ka butini oko 10 cm... isto kad sam bila klinka isti onaj brat me je slucajno zakacio sa kolicima koja su imala negu polomljenu plastiku.... nevidi semmnogo i jedno vreme se povukao.. :)) skoro da se i nevidi tako da bi bilo besmisleno uklanjati ga i volim ga :)
Maki :)- Candy Girl
- Broj poruka : 271
imam i na vratu od boginja :D
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
imam na nosu od stola. xD
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949