Ožiljci
+65
Forever young ♥.
*Tweety* <3
Beautiful Dangerous
natata
StarLight
**Tami**
LostSoul
Praslin<3
Amélie.
Bloody.Mary
DarkAngel
Suzana
Kate.Fenett
Lollobrigida
KitKat
marija ^^
Gossip Girl.
IvaChii
Natalija =)
Angie:)
Anamarija
Tea <33
~Simka~ <3
MayaError.
Maki :)
LooxyHeartBreaker
Tarja
Love you to death...<3
aLisa`
I am the best :D
Flower_Grown_Wild
Klinkica. :) ♥
Dark Valo Princess
Ninitza <3
Eva
Fallen Like The Sky.
Mala TasHa :)
* Anchi *
Pandora no hako
*JoVaNa*
looojka^^
little girl
Bloo
The Lizard King
*AnGeL*
Mikica
Dvojki.<3
Ariel
.Cupcake.
Elleonora
~FictionFreak~
Daenerys Targaryen
Scarlett O'hara
Jackie
rock princess
Andjela'95
*Gatita de Any*
Aneta Netty
~Demi~
Reperka_94
Aurora
dora_95
Candy
Wendy
69 posters
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Ožiljci
First topic message reminder :
Da li neko mozda ima oziljke od neke operacije? Gde se nalaze oziljci? Sta ste operisali?
Da li jednog dana nameravate da skinete oziljak ili cete ga ostaviti?
Da li neko mozda ima oziljke od neke operacije? Gde se nalaze oziljci? Sta ste operisali?
Da li jednog dana nameravate da skinete oziljak ili cete ga ostaviti?
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Re: Ožiljci
kad sam bila mala, zavukla se ispod stola i dok sam se izvlačila nekako sam zakačila onaj deo nosa koji je u liniji sa očima. nzm kako. :D I počelo da krvari i kako se stvori krasta ja to otkinem. :D
aLisa`- Dreamy Girl
- Broj poruka : 949
Godina : 29
Imam oziljak na nozi od operacije prsta.Oziljak nije prevelik i vise se ne vidi puno.Nemam nameru da ga uklonim jer mi ne smeta.
imam mali oziljak na celu jedva se i vidi... kad sam imala 5 god udarila sam se u izvicu od stola.. posto mi nije curela krv ontala mi je velika cvoruga.. nzm ni ja koliko meseci sam isla na terepiju i onda sam se operisala... sali mi je ostao mali oziljak koji se i jedva primeti.. a sto je najgore od svega kad se operacija zavrsila i kad sam skinula konce nije proslo nedelju dana ja sam udarila glavom o retrovizor od kola....uzas.... ali ga najverovatinje necu skidati...
~Simka~ <3- Sweet Girl
- Broj poruka : 546
Godina : 28
Ja imam na sred cela od boginja, na nosu par od boginja imam i na nepcu. :D
Imam jedan na obrazu kad sam se skucala u zid dok smo se igrali imam i jedan kod nosa kad me sestra ogrebala
i jedan na desnoj nozi ne znam od cega i na levoj od brijaca i od nekog pada, ogulila sam kozu i vec 3 godine ne zaraste -.-
I imam na stomaku nesto belo, zabilo mi se neko drvo i imam na desnoj rucinesto malo tamnije, kad sam se oprzila. xD
Msm da je to to O.o xD
Imam jedan na obrazu kad sam se skucala u zid dok smo se igrali imam i jedan kod nosa kad me sestra ogrebala
i jedan na desnoj nozi ne znam od cega i na levoj od brijaca i od nekog pada, ogulila sam kozu i vec 3 godine ne zaraste -.-
I imam na stomaku nesto belo, zabilo mi se neko drvo i imam na desnoj rucinesto malo tamnije, kad sam se oprzila. xD
Msm da je to to O.o xD
ja hwala bogu nemam ni jedan na licu..po rukama ima od usiwanja kada sam proletela kroz staklo..ne wide se uopste osim jednoga na nadlaktici..
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Imam,na celu,od zamrzivaca...xD
Nije mnogo upecatljiv,a i ne vidi se kad spustim siske,mada ga ne znam zasto volim.:P
Nije mnogo upecatljiv,a i ne vidi se kad spustim siske,mada ga ne znam zasto volim.:P
Natalija =)- Candy Girl
- Broj poruka : 289
Godina : 26
Imam ožiljac na ruci,kako sam proletela kroz staklo,imala sam vene izrezat tako o.O šili su mi to... To je bilo pre 4 godine,a ožiljak i dalje tu -.-
Ja imam maliiii na kolenu..povlaci se ..
a imam i jos neke male negde ...
a imam i jos neke male negde ...
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Imam jedan na podlaktici..
Taj mi traje od 5-6 godine,kada sam se posekla na staklo..
Imam i jedan na ruci,to je jednom kada je mama peglala,a ja sam samo stavila ruku pod peglu..Tad sam imala 3-4 godine..
Jedan na stomaku,iznad pupka..Imala sam7-8 godina..Tad sam jos uvek grejala na drva,i bila je zima,a ja sam oprala kosu i stala ispred sporeta posto mi je bilo hladno.Posto mi je mama susila kosu peskirom(kad sam bila mala nisam htela da susim kosu fenom..)slucajno me je gurnula i ja sam se opekla..
Posto imam macora,koji hoce da se pari,a ne moze,i,jos uvek nije iso na kastriranje,vrlo je agresivan,tako da su mi ruke i butine pune maaaaliiih oziljaka od njega..Ali,mislim da,kad odem na more,bazen ili Adu,da cu da pocrnim,pa se nece videti..Vecina tih oziljaka je vec prosla..
Iii,na kolenu imam puno sitnih oziljaka.To je bilo kad sam imala 5-6 godina(jos pre skole).tad sam se druzila samo sa decacima,pa sam se igrala rata sa njima,i ostalih zajebancja,pa sam puno i padala,ti oziljci su mi od toga..
Jedino sto nameravam da skinem laserski je mladez..
Imam velikii naduveni mladez u glavi.. -.-
Cesto mi smeta kad se cesljam ili perem kosu..
Taj mi traje od 5-6 godine,kada sam se posekla na staklo..
Imam i jedan na ruci,to je jednom kada je mama peglala,a ja sam samo stavila ruku pod peglu..Tad sam imala 3-4 godine..
Jedan na stomaku,iznad pupka..Imala sam7-8 godina..Tad sam jos uvek grejala na drva,i bila je zima,a ja sam oprala kosu i stala ispred sporeta posto mi je bilo hladno.Posto mi je mama susila kosu peskirom(kad sam bila mala nisam htela da susim kosu fenom..)slucajno me je gurnula i ja sam se opekla..
Posto imam macora,koji hoce da se pari,a ne moze,i,jos uvek nije iso na kastriranje,vrlo je agresivan,tako da su mi ruke i butine pune maaaaliiih oziljaka od njega..Ali,mislim da,kad odem na more,bazen ili Adu,da cu da pocrnim,pa se nece videti..Vecina tih oziljaka je vec prosla..
Iii,na kolenu imam puno sitnih oziljaka.To je bilo kad sam imala 5-6 godina(jos pre skole).tad sam se druzila samo sa decacima,pa sam se igrala rata sa njima,i ostalih zajebancja,pa sam puno i padala,ti oziljci su mi od toga..
Jedino sto nameravam da skinem laserski je mladez..
Imam velikii naduveni mladez u glavi.. -.-
Cesto mi smeta kad se cesljam ili perem kosu..
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
Kao mala sam stalno padala s bajka, pa imam na kolenima, ali se slabo vide. A i imala sam bruh, pa imam 2 i po centi rez ispod struka, ali povukao se dosta.
A i prosle godine kad je mene i mog dzukca napao staford terijer, ujeo me je kod kolena, samo iznutra. Tu mi je ostao oziljak. Mali je, prilicno taman i dosta udubljen.
A i prosle godine kad je mene i mog dzukca napao staford terijer, ujeo me je kod kolena, samo iznutra. Tu mi je ostao oziljak. Mali je, prilicno taman i dosta udubljen.
Last edited by Saškić ^.^ on Thu 7 Jul 2011 - 16:17; edited 1 time in total
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Kao mala sam pala i dobro rasekla koleno. Tu imam mali ožiljak, jedva je vidlijiv. Ne nameravam da ga uklonim.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Godina : 27
Imam jedan sasvim mali oziljak od udesa motorom na kolenu, al' se on vise skoro uopste i ne vidi. xD I imam jedan na kapku il' iznad kapka, ne mogu da procenim gde se tacno nalazi. x'D To sam se kao mala udarila u ivicu radijatora. Ne secam se toga, al' moja keva kaze da je mnogo krvarilo. xd (jeee, nisam iskopala oko) Mislim da nemam nigde vise. xd A da, mozda ce da mi ostane jedan tamo gde mi je iskocio nekakav herpes (da ponovim: ne, nije genitalni, perverznjacino).
A daaa, imam i jedan mali na nozi od brijacaa. : D (sam bila budala, pa sam nekako prejako povukla brijac, blah; i to je malo vise krvarilo x'D)
A daaa, imam i jedan mali na nozi od brijacaa. : D (sam bila budala, pa sam nekako prejako povukla brijac, blah; i to je malo vise krvarilo x'D)
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
pa, imam nekoliko
bila sam mala i pala sam sa bicikla i ujedno razbila i glavu i kolena i laktove tako da sad imam oziljak na celu i na nozi.
takodje imam i na zadnjici xD jer, isla sam opet kao mala da primim vakcinu i otimala sam se pa je sestra zaparala iglom moju zadnjicu... :P
inace, ni jedan nije tako strasan i upadljiv sem... sad sam se setila... ujeo me je pas za list noge :( tu imam vidljiv, ne velik taman oziljak. ali ne marim... :)
bila sam mala i pala sam sa bicikla i ujedno razbila i glavu i kolena i laktove tako da sad imam oziljak na celu i na nozi.
takodje imam i na zadnjici xD jer, isla sam opet kao mala da primim vakcinu i otimala sam se pa je sestra zaparala iglom moju zadnjicu... :P
inace, ni jedan nije tako strasan i upadljiv sem... sad sam se setila... ujeo me je pas za list noge :( tu imam vidljiv, ne velik taman oziljak. ali ne marim... :)
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
imam na čelu, kada sam sa 2 godine pala na radijator i rasekla se... ničega se ne sećam, ali mi tata kaže da se on prepao a da ja čak nisam ni plakala o.O
i imam na levom kolenu kada sam u 4.razredu pala u dvorištu i rasekla se.
i sad skoro sam zaradila jedan na levom stopalu kada me je sandala rasekla. -.-
ni jedan od ovih ožiljaka nije veliki i nešto strašan, ne smetaju mi uopšte i neću ih uklanjati :)
i imam na levom kolenu kada sam u 4.razredu pala u dvorištu i rasekla se.
i sad skoro sam zaradila jedan na levom stopalu kada me je sandala rasekla. -.-
ni jedan od ovih ožiljaka nije veliki i nešto strašan, ne smetaju mi uopšte i neću ih uklanjati :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ja imam jedan od neke gluposti. Isuse xD
Bila sam mala i kako sam trčala prema vratima taman baka ušla sa tacnom i ja točno od ruba tacne se posjekla tu ispod nosa. I još imam ožiljak i vidi mi se :S
Onda imam jedan čudan madež koji je u obliku lista od grožđa xD To imam od rođenja, a i čula sam da skoro svi to imaju :D
Bila sam mala i kako sam trčala prema vratima taman baka ušla sa tacnom i ja točno od ruba tacne se posjekla tu ispod nosa. I još imam ožiljak i vidi mi se :S
Onda imam jedan čudan madež koji je u obliku lista od grožđa xD To imam od rođenja, a i čula sam da skoro svi to imaju :D
Imam na koljinema jer sam smotana,i kad god padnem pa se rasjecem to bude na koljenu xD
Na desnom imam dva,jedan je stariji i skoro se ne vidi,a ovaj drugi je je veci i primjetan je. Na lijevom koljenu imam isto jedan manji,ali ne smeta mi nijedan i necu uklanjati :)
Na desnom imam dva,jedan je stariji i skoro se ne vidi,a ovaj drugi je je veci i primjetan je. Na lijevom koljenu imam isto jedan manji,ali ne smeta mi nijedan i necu uklanjati :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ja imam oziljke na rukama. Pre 4 godine sam proletela kroz staklo. Ali se oni skoro ni ne vide, mazala sam neke kreme i prosli su.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Imam na celu kada sam imala 2-3 god, udarila sam glavu o zamrzivac (onu rucku, sta je vec). Imam iznad kolena od nekog lima ili sta je bilo, i imam na butini (opasno blizu preponama) oziljak iz dvorista kada sam ustala i isekla se od ostatka neke sipke. -.- Imam i mnogo oziljka od komarca na rukama i na nogama, ali to ne racunam. :D
Imam jedan pored oka... Bila sam mala i pala sam imam sam 3 ili 4 godina....I pala sam na stepenice.. i normlno mng sam se udarila bas tu.. Bilo je jako opasno sili su me.. i mogla sam da ostanem slepa.. ali se sve sreca dobro zavrsilo... i dalje imam oziljak tu... :(
**Tami**- Candy Girl
- Broj poruka : 274
Ja sam prosle godine pala i poderala koleno. Ne bi to bilo toliko strasno da mi se koleno posle toga nije dobro inficiralo,pa mi je trebalo oko nedelju i po dana da ga izlecim. I to samo zato sto u pocetku nisam htela da stavim alkohol na ranu,vec sam nesto pokusavala sa vodom xD Bilo kako bilo,sada na tom mestu imam oziljak tamno roze boje. :-/
StarLight- Candy Girl
- Broj poruka : 121
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4