Daljina
+53
Polly Samson
NeveLa
Fallen Like The Sky.
-Miniie ^^
$AnjA
Capre diem.
✯Jetza✯
*~tamarchelo~*
Daenerys Targaryen
I love life:)
popka bebic ^__^
Sirenna *
alex_ats
*Always in love-Jellena*
JC♥
Riverside
DarkAngel
Praslin<3
Baby C.
Plavusica
Tea <33
Anchyly
Emily the strange
*MiMa*97
Sanjicaa_96
eliana
Gossip Girl.
*akicaczs*
alexxD
Dia.♥
~SamoTvojaKlinka~
♥Senorita Puente
Anamarija
Flower_Grown_Wild
Dana.
Amélie.
.TheButtonChild.
LooxyHeartBreaker
Klinkica. :) ♥
Ana94
Iwana95
Pandora no hako
Dvojki.<3
*Nina*
HIMgirl
*AnGeL*
*Aysha*
.Cupcake.
Natsi
Wendy
Emo-Angel
Aneta Netty
Aurora
57 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Daljina
Da li imate prijatelje koji zive u drugom mestu, drzavi? I kako odrzavate vase prijateljstvo? Da li vam to uspeva ili... ?
Re: Daljina
ja imam drugaricu iz nemacke upoznali smo se letos, dopisujemo se preko msn-a i ona me nekad nazove na mobilni, i ako se malo poznajem dosta verujemo jedna drugoj
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Moja najbolja drugarica odselila se u Bec...i dalje nam uspeva druzenje jer dolazi za raspuste i i dalje mi je najbolja
Emo-Angel- Candy Girl
- Broj poruka : 34
Imam 2 extra druga u nemackoj.Ponekad se cujemo telefonom i saljemo pisma jedni drugima,a vidjamo se tokom leta.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
moja najnajnajnaj drugarica zivi u bg-u...nase prijateljstvo je jako...cvrsto...iako smo udaljene...cujemo se fonom...preko neta...pricamo na sype-y...XD...i tako...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Imala sam jednu dobru drugaricu kooja se odselila u NS i druga isto koji je otishao u NS. Sa tom drugaricom se vishe ne chujem. A sa ovim drugom kad god dodje super se isprichamo
.Cupcake.- Candy Girl
- Broj poruka : 104
Godina : 29
Imam drugaricu u Londonu..ona je 95,i nase roditelji se znaju 100 godina..ona dolazi svakog leta ovde u Srbiju i bude par dana kod mene...extra nam je kad dodje,legnemo u krevet oko 23-00 i pricamo do 04..:-) Ovako se povremeno cujemo telefonom...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Ima najbolju drugaricu iz odeljenja zivi u Prokuplju a u Nisu ide u skolu. Sada na raspustu se cujemo svakodnedvo, mnogo mi nedostaje. Samo zbog nje cekam da pocne skola da mozemo svakodnevno da se vidjamo ;))
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
ja imam dve xtra drugarice,jedna je u Leskovcu,a druga u Nisu,i vidjamo se i ludujemo svako leto....daljina nikada nije bila problem..xD
HIMgirl- Candy Girl
- Broj poruka : 23
Godina : 30
Jos dok sam isla na Krstaricu zgotivila sam se sa jednom devojkom iz Sombora.. Tamo smo se dopisivale,zezale a onda i preko msn-a... Upoznale smo se kad je ona bila u NS-u i videle smo se jos par puta,ja sam isla kod nje jedan vikend za njen rodj. itd. :D
Cak smo isle zajedno na oba koncerta nase omiljene grupe RBD <3
Mada se u poslednje vreme nesto i ne cujemo,ni sama ne znam zasto... :(
Cak smo isle zajedno na oba koncerta nase omiljene grupe RBD <3
Mada se u poslednje vreme nesto i ne cujemo,ni sama ne znam zasto... :(
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Naravno!!!
Imam kumu u Australiji:)
Imam kumu u Australiji:)
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Imam mng njih...Pa skOrO swakOdnewnO smO u kOntaktu prekO fejsa.....PricamO na fix,dOp se i takO....A za letnji se widjamO....JOj jedwa cekam letnji da ih wdim i izljubim i zagrlim swe,mng mi nedOstajuuu...:]]]
Iwana95- Candy Girl
- Broj poruka : 149
Imam... Mada ih ne poznajem... Upoznala sam ih preko neta i cujemo se kao da se znamo 100 godina : ) Jednu sa upoznala, ide u skolu, koja je blizu mene (pa je vidjam)... : ) : )
Ana94- Candy Girl
- Broj poruka : 15
Ja sam se rodila u Italiji,a tamo sam zivela do 6 godine.Samim tim imala sam drugarice. :) To je neka devojka iz Beograda,ona se godinu dana pre mene preselila u BG. Dolazili su kod nas svake godine na slavu,ali to je prestalo pre mozda 3 godina.Posle toga se nismo uopste cule.Pre mozda mesec danas sam je nasla na fb-u.Bila sam presrecna,ispricale smo se...ludilo :D
Klinkica. :) ♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 311
Moj najbolja frendica zivi u Bg-u,a ja u skroz drugom kraju..Tako da se widjamo leti jer imamo kucu u istom mestu u Crnoj Gori,i idemo za vreme raspusta i kada je nekoj rodjendan..^^
LooxyHeartBreaker- Candy Girl
- Broj poruka : 62
Moja najbolja drugarica zivi u Becu.
Tj.preselila se-dolazi praznicima.
I dalje se isto volimo,cak i vise.
<33
Tj.preselila se-dolazi praznicima.
I dalje se isto volimo,cak i vise.
<33
.TheButtonChild.- Candy Girl
- Broj poruka : 104
Ja msm da pravo prijateljstvo može da pretrpi daljinu...ja sam mesecima bila razdvojena od BFF kad sam bila na raspustu i i dalje smo naj drugarice,volimo se naj mnogo punije x)))
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
ja i moja najfrendica ne idemo u isti razred, niti živimo u istom djelu grada..imamo drugačije društvo..ona živi u gradu a ja (može se reći) selu xDD
pošto su njezini roditelji rastavljeni onda je njezin tata moj susjed a mama živi s njom i bratom u gradu..pa onda ona svaki vikend, blagdane, praznike dolazi kod tate :DD
pošto su njezini roditelji rastavljeni onda je njezin tata moj susjed a mama živi s njom i bratom u gradu..pa onda ona svaki vikend, blagdane, praznike dolazi kod tate :DD
Imam drugara sirom sveta, u Makedoniji, Nemackoj, Austriji, Crnoj Gori. Svudaaa... Daljina dakle jeste nekima problem, kao sto meni je. Ali neke stvari u zivotu su jednostavno takve. ;s
Dana.- Candy Girl
- Broj poruka : 43
moje bff su bile u moskvi mesec dana, bas su mi nedostajale, ali izdrzala sam, skype je pomogao :)
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
nemam prijatelje koji zive u drugim drzavama,ali ima drugarice iz drugih gradova,i super se slazemo....
Anamarija- Candy Girl
- Broj poruka : 172
moja druga naj drugarica ziwi na Nbg a ja na zwezdari...i sada ono preko raspusta smo se widjale skoro swake nedleje..ali sada cemo uspeti jednom ili dwa puta mesecno ;)
a naj drug nije iz bg-a on je iz kowina..i stalno se dop..i preko skajpa ponekad pricamo..i wideli smos e nekoliko puta preko raspusta tako da..swe je super..widecemo se opet za jedno mesec dana xD
a naj drug nije iz bg-a on je iz kowina..i stalno se dop..i preko skajpa ponekad pricamo..i wideli smos e nekoliko puta preko raspusta tako da..swe je super..widecemo se opet za jedno mesec dana xD
♥Senorita Puente- Candy Girl
- Broj poruka : 189
nemam.
~SamoTvojaKlinka~- Candy Girl
- Broj poruka : 99
Godina : 27
Imam 2 drugarice koje žive u Srbiji,ali daleko od mog meste..Jedna živi u Soko Banji,a druga u Zemunu....A treća drugarica ona živi van granica naše zemlje,tj u BiH :D Zove se Nikolina :D
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3