Daljina
+53
Polly Samson
NeveLa
Fallen Like The Sky.
-Miniie ^^
$AnjA
Capre diem.
✯Jetza✯
*~tamarchelo~*
Daenerys Targaryen
I love life:)
popka bebic ^__^
Sirenna *
alex_ats
*Always in love-Jellena*
JC♥
Riverside
DarkAngel
Praslin<3
Baby C.
Plavusica
Tea <33
Anchyly
Emily the strange
*MiMa*97
Sanjicaa_96
eliana
Gossip Girl.
*akicaczs*
alexxD
Dia.♥
~SamoTvojaKlinka~
♥Senorita Puente
Anamarija
Flower_Grown_Wild
Dana.
Amélie.
.TheButtonChild.
LooxyHeartBreaker
Klinkica. :) ♥
Ana94
Iwana95
Pandora no hako
Dvojki.<3
*Nina*
HIMgirl
*AnGeL*
*Aysha*
.Cupcake.
Natsi
Wendy
Emo-Angel
Aneta Netty
Aurora
57 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Daljina
First topic message reminder :
Da li imate prijatelje koji zive u drugom mestu, drzavi? I kako odrzavate vase prijateljstvo? Da li vam to uspeva ili... ?
Da li imate prijatelje koji zive u drugom mestu, drzavi? I kako odrzavate vase prijateljstvo? Da li vam to uspeva ili... ?
Re: Daljina
Mislim da sa prijateljstvom nije isto kao sa ljubavi... Što se tiče daljine.
Prijateljstvo može preživjeti čak nekoliko godina, dok ljubav nema šanse :-D
Prijateljstvo može preživjeti čak nekoliko godina, dok ljubav nema šanse :-D
Imam najboljeg druga koji zivi oko 50 minuta od mene...Jeste da nije neka oooogromna razdaljina ali ipak je malo zeznuto :/
✯Jetza✯- Sweet Girl
-
Broj poruka : 559
Godina : 26
Daljina utice,ali ako je prijateljstvo jako izdrzace sve,pa i daljinu.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Imam drugaricu koja se preselila u Jordan..ranije smo bile najbolje drugarice,ali sad vise nismo :P ona i kad dodje u Srbiju uopste se ni ne javi meni nego devojcici koju ranije nije ni volela :P Ali ne verujem da je daljina to uradila :)
$AnjA- Candy Girl
- Broj poruka : 6
My life is YOU! wrote:Daljina utice,ali ako je prijateljstvo jako izdrzace sve,pa i daljinu.
✯Jetza✯- Sweet Girl
-
Broj poruka : 559
Imam drugaricu u Rusiji,sporazumevamo se malo ruskim,malo srpskim,a najviše engleskim jezikom.Volimo da se družimo i luudujemo! Kada je raspust ona dođe u Srbiju,viđamo se i idemo svugde!
-Miniie ^^- Candy Girl
- Broj poruka : 59
Godina : 25
U subotu mi najbolja drugarica ide u Beograd:)
Sutra mi kosmija,prvi decko,sad jako dobar drug ide u Nis...
Sto se drugarice tice,dolazice svaki vikend i to nece biti problem nastavicemo sve po starom,al sto se B. tice njega sad necu videti jedno 5 meseci :O
Sutra mi kosmija,prvi decko,sad jako dobar drug ide u Nis...
Sto se drugarice tice,dolazice svaki vikend i to nece biti problem nastavicemo sve po starom,al sto se B. tice njega sad necu videti jedno 5 meseci :O
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Nemam drugove koji su se preselili, pa i dalje održavamo kontakt, svi moji prijatelji na daljinu su oni koje sam upoznala preko interneta i vidim ih kad odem u Beograd, mada se samo sa jednom drugaricom svakodnevno čujem, mada nju ne svrstavam u internet prijatelje, već "redovne".
Imam drugaricu u Nemackoj, dolazi ovde nekoliko puta godisnje. Tamo je upala u lose drustvo i to se bas odrazava na nju, nece da mi se javi, kad dodje bukvalno svima govori moje tajne i svaki put primetim velike promene. Nekada smo bile nerazdvojne.
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Drugarica u Francuskoj. Viđamo se leti, uglavnom svako drugo leto. Pisale smo duugo pisma jedna drugoj. x) Prošle godine smo i to prestale. Sad se sve ređe čujemo.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Imam dosta prijatelja u Srbiji. Čujemo se preko fejsa, skajpa.
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Moje najbolje drugarice žive na selu, koji je od grada udaljen oko 30 km, znači oko pola sata. Vidjamo se svaki dan u školi, ali van škole baš retko, mada dobro smo funkcinisale do sad, ali videćemo kako će se sve odvijati kada krenemo u srednju. Mislim da nam daljina neće biti problem.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Preko letnjeg raspusta se skoro uopste ne vidimo ali se cujemo mada ni to ne nesto bas mnogo. Ne smeta mi, takva sam, nakon toga smo uvek nastavljale normalno da se druzimo.
I. ide u Češku na razmenu učenika u avgustu i vraća se u novembru. Dobro, definitivno ćemo se čuti, sigurno je neću zameniti nekim dok nije tu itd. :') Ali me ozbiljno plaši pomisao da je neću viđati uopšte cela tri meseca.
- Mesečarka
Nijedan od mojih drugova nije u inostranstvu, ali se osećam sa nekim drugaricama ponekad kao da živimo u drugim državama. Meni je to i okej, da se ne čujemo i ne vidimo neko vreme, jer smo u obavezama, ali kada se ja ne javljam one se naljute, tako da im se javljam ponekad čisto reda-radi. Znam da je to ružno, ali eto.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Mislim da daljina ne igra nikakvu ulogu u prijateljstvu. Ja sada da ne vidim 2 godine najbolju prijateljicu, meni bi ona opet bila najbolja, jer smo takve.
Slazem se.Daenerys Targaryen wrote:Mislim da daljina ne igra nikakvu ulogu u prijateljstvu. Ja sada da ne vidim 2 godine najbolju prijateljicu, meni bi ona opet bila najbolja, jer smo takve.
Meni jos i treba neko vreme da se odvojim od drugarica. Mozda nekome zvuci ruzno ali takva sam. Ne mogu stalno da budem sa istim osobama.
Složiću se. :)Ja sada da ne vidim 2 godine najbolju prijateljicu, meni bi ona opet bila najbolja, jer smo takve.
- Mesečarka
Imam drugaricu u Srbiji. Čujemo se redovno, gledamo se preko Skype-a, svakog ljeta je u Crnoj Gori, i za to vrijeme dok je u Crnoj Gori, ne razdvajamo se.. Mogu reći da uspijeva prijateljstvo..
Dicja- Candy Girl
- Broj poruka : 39
Godina : 29
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3