Lady Gaga
+53
NeveLa
the devil BITCH!
* Diamond *
Capre diem.
Half as pretty
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Best. <3
MoonGirl
Petar Pan
AnavisFe
Minnie ♡
His Porcelain Doll
Gossip Girl.
Kate.Fenett
AbsoluteDance
Emily the strange
DarkAngel
Anchyly
Suzana
Queeny
machkica
Angie:)
Sanny
♥Senorita Puente
You Know You Love Me
.cherrybomb.
savagegarden
Fallen Like The Sky.
Tarja
Amélie.
LeFtBeHiNd - Evs
*Tinna94*
Eva
Flower_Grown_Wild
Fifi
MilicaIM
Ninitza <3
*~Hinata-chen~*
Dark Valo Princess
Sookie
Bloody.Mary
babydoll
Dvojki.<3
*AnGeL*
Scarlett O'hara
Wendy
Jackie
Natsi
dora_95
Aurora
Carrie <3
London Child.^^
57 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Lady Gaga
Stefani Džoana Andželina Džermanota (engl. Stefani Joanne Angelina Germanotta; Menhetn, Njujork, SAD, 28. mart 1986), poznatija kao Ledi Gaga (engl. Lady Gaga), američka je kantautorka.
Karijeru je započela u njujorškim diskotekama, gde je nastupala sa Ledi Starlajt. Istovremeno je radila u izdavačkoj kući Interskoup rekords, gde je pisala tekstove pesama za druge poznate izvođače, među kojim i za Ejkona. Nakon što je čuo kako peva, Ejkon je ubedio čelnike Interskop rekordsa da, zajedno sa njegovom izdavačkom kućom Kon lajv distribjušon, sklope ugovor o saradnji sa Ledi Gagom. Prvi album, pod nazivom The Fame, objavila je 19. avgusta 2008. godine. Prva dva singla sa albuma, Just Dance i Poker Face, postigli su veliki međunarodni uspeh. Prvi je bio nominovan za nagradu Gremi u kategoriji najbolje dens pesme, dok je drugi dostigao prvo mesto na čak 20 top-listi širom sveta. Sam album i njegovih pet singlova su širom sveta prodati u višestrukim zlatnim i platinastim tiražima.
Prema godišnjoj listi magazina Forbs za 2010, pretekla je Opru Vinfri na mestu najmoćnijih ljudi u svetskom šou biznisu. Njena zarada je procenjena na 90 miliona američkih dolara.
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Re: Lady Gaga
da,prilicno je otkacena!!!samo mislim da ponekad preteruje sa svojim oblacenjem,mislim da je setati se ulicom u tangama stvarno previse.po meni,ne moze da se uporedi sa katy perry ni po pevanju ni po stilu.i totalno mi je glupo citala sam u bravu,dodje u restoran,naruci caj i zahteva da ga pije iz svoje solje,pa jeste li videli onu sliku gde je obukla kao neke balone,meni je to glupo,da bar izgleda lepo...nego lici na budalu sa onim.sto se tice pesama,svidjaju mi se,mada mi je poker face vise dosadila
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
yow@n@ wrote:da,prilicno je otkacena!!!samo mislim da ponekad preteruje sa svojim oblacenjem
volela sam par njenih pesama ali su mi dosadile
Mana kod njenih pesama je sto se samo ponavljaju delovi, i onda brzo smori ;)
Inace, sada su se sve devojcice popalile na nju. Cule jednu pesmu ili dve , i onda tamo kao bozavaju je , postavljaju njene slike na net ,da svi vide koga one slusaju.....E to me tako nervira .
Inace, nije mi nista posebno....Glumi da je otkacena i tako , mislim verujem ja da je otkaceno privatno , ali sada bas toliko....
Najbolje su mi ''Boys, boys , boys'' , ''Just Dance'' ''Poker Face'' ''Eh , eh'' "Summerboy'' .... Imam jos dosta pesama , nisam preslusala , mrzi me :P
Inace, sada su se sve devojcice popalile na nju. Cule jednu pesmu ili dve , i onda tamo kao bozavaju je , postavljaju njene slike na net ,da svi vide koga one slusaju.....E to me tako nervira .
Inace, nije mi nista posebno....Glumi da je otkacena i tako , mislim verujem ja da je otkaceno privatno , ali sada bas toliko....
Najbolje su mi ''Boys, boys , boys'' , ''Just Dance'' ''Poker Face'' ''Eh , eh'' "Summerboy'' .... Imam jos dosta pesama , nisam preslusala , mrzi me :P
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Jao...Ona je meni uzasno antipaticna...I mislim da malo kopira gwen stefani...A i pesme su glupe(bar ono sto sam ja cula)...ne...jednostavno je ne volim...i ona sad ima da bude popularna godinu dana,a posle niko nece da ima pojma ko je ona....
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
ja mislim da je ne kopira :D inache i meni je ona postala antipatichna,nekako je mnogo naduwana i puna sebe.ali pesmice joj i nisu toliko loshe xDD
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Ona je bas otkacena i cool,ali mi se ne svidjaju sve njene pesme,samo neke.... Svidja mi se sto ima svoj stil,i briga je sta drugi misle o tome....
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
poslusala sam nekoke pjesme onakpo nista posebno..svidja mi se jedino just dance i poker face...mnogo je ruzna, bas sam se iznenadila kad sam je vidjela bez onih njenih naocara i stara je dosta...
sto se tice toga da je bas briga sta drugi misle samo paravan kao i sve zvijezde, mislim vide da to fanovi dobro prihvataju, pa sad svi glume ludake xD
sto se tice toga da je bas briga sta drugi misle samo paravan kao i sve zvijezde, mislim vide da to fanovi dobro prihvataju, pa sad svi glume ludake xD
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Natsi wrote:Jao...Ona je meni uzasno antipaticna...I mislim da malo kopira gwen stefani...A i pesme su glupe(bar ono sto sam ja cula)...ne...jednostavno je ne volim...i ona sad ima da bude popularna godinu dana,a posle niko nece da ima pojma ko je ona....
nimalo mi se ne dopada njen stil a i pesme...poker face mi bila ok pesma ali dosadila...
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Ja je ne wolim uopshte. . .jedino mi se swidja ona pesma Poker Face,inace GaGa mi je swa weshtacka. . .
dobar joj je ovaj novi spot za pesmu Paparazzi,pogotovo je kraj dobar,kada ubije decka :=P:
Jackie- Powerful Girl
ne svidja mi se...sva mi je odvratna,i po meni pjesme su joj sve na isti fazon...
a i kad sam chula da je metarmofrodit xD
a i kad sam chula da je metarmofrodit xD
babydoll- Sweet Girl
- Broj poruka : 312
Mislim da je to sto stalno trubi da ima muski polni organ,samo marketinski trik...
Jackie- Powerful Girl
pesme mi se svidjaju, ali ona nee :p
kako je ruzna u spotu "bad romance"... i msm da kada plache, da je to neko drugi.
kako je ruzna u spotu "bad romance"... i msm da kada plache, da je to neko drugi.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
gotivim je,neke pesme su joj lepe,neke nisu,msm ne mogu bas sve da se svide,ukusi su razliciti..Ima dobre spotove stv,npr.Paparazzi,Bad Romance...a jeste ruzna,u spotovima je namontiraju gore od Lepe Brene...potrazite samo na google <Lady Gaga without makeup>
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Stvarno je bljaaaak...
Jackie- Powerful Girl
Inace ne slusam pop muziku,ali ona mi je bas super,otkacena je i jedinstvena...:D
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Aaaaa,postala sam opsednuta njome! Obožavam je ! :D
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
aa ona je fenomenalna...i dolazi najverovatnije 5. novembra u Beograd...idem obavezno na koncert :D
Fifi- Candy Girl
- Broj poruka : 39
ima dobre pesme, ali je odvratna
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
bas je gotivim...al ne slusam njenu muziku...
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4