Lady Gaga
+53
NeveLa
the devil BITCH!
* Diamond *
Capre diem.
Half as pretty
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Best. <3
MoonGirl
Petar Pan
AnavisFe
Minnie ♡
His Porcelain Doll
Gossip Girl.
Kate.Fenett
AbsoluteDance
Emily the strange
DarkAngel
Anchyly
Suzana
Queeny
machkica
Angie:)
Sanny
♥Senorita Puente
You Know You Love Me
.cherrybomb.
savagegarden
Fallen Like The Sky.
Tarja
Amélie.
LeFtBeHiNd - Evs
*Tinna94*
Eva
Flower_Grown_Wild
Fifi
MilicaIM
Ninitza <3
*~Hinata-chen~*
Dark Valo Princess
Sookie
Bloody.Mary
babydoll
Dvojki.<3
*AnGeL*
Scarlett O'hara
Wendy
Jackie
Natsi
dora_95
Aurora
Carrie <3
London Child.^^
57 posters
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Lady Gaga
First topic message reminder :
Stefani Džoana Andželina Džermanota (engl. Stefani Joanne Angelina Germanotta; Menhetn, Njujork, SAD, 28. mart 1986), poznatija kao Ledi Gaga (engl. Lady Gaga), američka je kantautorka.
Karijeru je započela u njujorškim diskotekama, gde je nastupala sa Ledi Starlajt. Istovremeno je radila u izdavačkoj kući Interskoup rekords, gde je pisala tekstove pesama za druge poznate izvođače, među kojim i za Ejkona. Nakon što je čuo kako peva, Ejkon je ubedio čelnike Interskop rekordsa da, zajedno sa njegovom izdavačkom kućom Kon lajv distribjušon, sklope ugovor o saradnji sa Ledi Gagom. Prvi album, pod nazivom The Fame, objavila je 19. avgusta 2008. godine. Prva dva singla sa albuma, Just Dance i Poker Face, postigli su veliki međunarodni uspeh. Prvi je bio nominovan za nagradu Gremi u kategoriji najbolje dens pesme, dok je drugi dostigao prvo mesto na čak 20 top-listi širom sveta. Sam album i njegovih pet singlova su širom sveta prodati u višestrukim zlatnim i platinastim tiražima.
Prema godišnjoj listi magazina Forbs za 2010, pretekla je Opru Vinfri na mestu najmoćnijih ljudi u svetskom šou biznisu. Njena zarada je procenjena na 90 miliona američkih dolara.
Stefani Džoana Andželina Džermanota (engl. Stefani Joanne Angelina Germanotta; Menhetn, Njujork, SAD, 28. mart 1986), poznatija kao Ledi Gaga (engl. Lady Gaga), američka je kantautorka.
Karijeru je započela u njujorškim diskotekama, gde je nastupala sa Ledi Starlajt. Istovremeno je radila u izdavačkoj kući Interskoup rekords, gde je pisala tekstove pesama za druge poznate izvođače, među kojim i za Ejkona. Nakon što je čuo kako peva, Ejkon je ubedio čelnike Interskop rekordsa da, zajedno sa njegovom izdavačkom kućom Kon lajv distribjušon, sklope ugovor o saradnji sa Ledi Gagom. Prvi album, pod nazivom The Fame, objavila je 19. avgusta 2008. godine. Prva dva singla sa albuma, Just Dance i Poker Face, postigli su veliki međunarodni uspeh. Prvi je bio nominovan za nagradu Gremi u kategoriji najbolje dens pesme, dok je drugi dostigao prvo mesto na čak 20 top-listi širom sveta. Sam album i njegovih pet singlova su širom sveta prodati u višestrukim zlatnim i platinastim tiražima.
Prema godišnjoj listi magazina Forbs za 2010, pretekla je Opru Vinfri na mestu najmoćnijih ljudi u svetskom šou biznisu. Njena zarada je procenjena na 90 miliona američkih dolara.
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Re: Lady Gaga
Fallen Like The Sky. wrote:Zašto dozvoljavate sebi da vas oduševi to što se neka poznata ličnost bavi humanitarnim radom. Naravno da se bavi, šta će da radi sa tolikim parama, a i dobro dođe publicitet.
+ sto im te njihove 'organizacije' omogucavaju da placaju manji porez. Samo sto na to niko ne obraca paznju.
Nije mi jasno zasto je popularna.
Sookie wrote:Emily the strange wrote:meni je odvratna...Emily the strange wrote:Meni je odvratna xD
Really?! Dva puta?
Shvatili smo te i prvi put.
Verovatno sam zaboravila da sam napisala jednom, pa sam napisala opet xD Sigurno nisam svesno napisala dva puta isti post
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Prije sam je slusala ali je pocela strasno da me nervira i sad ne shvatam kako sam to mogla uopste da slusam O.o
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
U pocetku sam je slusala,ali posle sam shvatila da su joj sve pesme na istu foru..I sad je ne slusam niti gotivim..Strasno me nervira..
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Ranije sam je slusala, sad mi zesce ide na zivce, ne znam sta izvodi svojim oblacenjem i ponasanjem
Samo su mi dvje pjesme dobre. Ali nekako kao da je nestala od kamera. Ne viđam ju baš po novinama. :P
Poslušala sam neke pesme iz radoznalosti, i nisu mi se dopale.
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Godina : 26
Znam neke njene pjesme, a uopšte nemam neko mišljenje.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
slusala, slusam i slusacu... Ne postoje reci koje mogu da opisu koliko volim ovu zenu i koliko sam joj zahvalna na svemu... Zvuci suludo ali pomogla mi je u zivotu i to dosta...Pogotovo sa samopouzdanjem... Ona je moj idol...A da ne pricam o tome koliko je talentovana :)
✯Jetza✯- Sweet Girl
-
Broj poruka : 559
Godina : 26
Znam samo one pesme što su bile nazovi "hitovi" ili kako već. I to sam i njih čula lepo kad su već "izmodele".
Ona je jedna od retkih koju ne mogu da volim kao izvođača jer me nervira kao osoba.
Ona je jedna od retkih koju ne mogu da volim kao izvođača jer me nervira kao osoba.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4