Lady Gaga
+53
NeveLa
the devil BITCH!
* Diamond *
Capre diem.
Half as pretty
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Best. <3
MoonGirl
Petar Pan
AnavisFe
Minnie ♡
His Porcelain Doll
Gossip Girl.
Kate.Fenett
AbsoluteDance
Emily the strange
DarkAngel
Anchyly
Suzana
Queeny
machkica
Angie:)
Sanny
♥Senorita Puente
You Know You Love Me
.cherrybomb.
savagegarden
Fallen Like The Sky.
Tarja
Amélie.
LeFtBeHiNd - Evs
*Tinna94*
Eva
Flower_Grown_Wild
Fifi
MilicaIM
Ninitza <3
*~Hinata-chen~*
Dark Valo Princess
Sookie
Bloody.Mary
babydoll
Dvojki.<3
*AnGeL*
Scarlett O'hara
Wendy
Jackie
Natsi
dora_95
Aurora
Carrie <3
London Child.^^
57 posters
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Lady Gaga
First topic message reminder :
Stefani Džoana Andželina Džermanota (engl. Stefani Joanne Angelina Germanotta; Menhetn, Njujork, SAD, 28. mart 1986), poznatija kao Ledi Gaga (engl. Lady Gaga), američka je kantautorka.
Karijeru je započela u njujorškim diskotekama, gde je nastupala sa Ledi Starlajt. Istovremeno je radila u izdavačkoj kući Interskoup rekords, gde je pisala tekstove pesama za druge poznate izvođače, među kojim i za Ejkona. Nakon što je čuo kako peva, Ejkon je ubedio čelnike Interskop rekordsa da, zajedno sa njegovom izdavačkom kućom Kon lajv distribjušon, sklope ugovor o saradnji sa Ledi Gagom. Prvi album, pod nazivom The Fame, objavila je 19. avgusta 2008. godine. Prva dva singla sa albuma, Just Dance i Poker Face, postigli su veliki međunarodni uspeh. Prvi je bio nominovan za nagradu Gremi u kategoriji najbolje dens pesme, dok je drugi dostigao prvo mesto na čak 20 top-listi širom sveta. Sam album i njegovih pet singlova su širom sveta prodati u višestrukim zlatnim i platinastim tiražima.
Prema godišnjoj listi magazina Forbs za 2010, pretekla je Opru Vinfri na mestu najmoćnijih ljudi u svetskom šou biznisu. Njena zarada je procenjena na 90 miliona američkih dolara.
Stefani Džoana Andželina Džermanota (engl. Stefani Joanne Angelina Germanotta; Menhetn, Njujork, SAD, 28. mart 1986), poznatija kao Ledi Gaga (engl. Lady Gaga), američka je kantautorka.
Karijeru je započela u njujorškim diskotekama, gde je nastupala sa Ledi Starlajt. Istovremeno je radila u izdavačkoj kući Interskoup rekords, gde je pisala tekstove pesama za druge poznate izvođače, među kojim i za Ejkona. Nakon što je čuo kako peva, Ejkon je ubedio čelnike Interskop rekordsa da, zajedno sa njegovom izdavačkom kućom Kon lajv distribjušon, sklope ugovor o saradnji sa Ledi Gagom. Prvi album, pod nazivom The Fame, objavila je 19. avgusta 2008. godine. Prva dva singla sa albuma, Just Dance i Poker Face, postigli su veliki međunarodni uspeh. Prvi je bio nominovan za nagradu Gremi u kategoriji najbolje dens pesme, dok je drugi dostigao prvo mesto na čak 20 top-listi širom sveta. Sam album i njegovih pet singlova su širom sveta prodati u višestrukim zlatnim i platinastim tiražima.
Prema godišnjoj listi magazina Forbs za 2010, pretekla je Opru Vinfri na mestu najmoćnijih ljudi u svetskom šou biznisu. Njena zarada je procenjena na 90 miliona američkih dolara.
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Re: Lady Gaga
NOT another Sweety wrote:Ima extra pesme ali ona ovako me nervira,jeste cool to što je ona posebna ali brte što je mnogo mnogo je.Sa onom mesnatom haljinom me je razočarala...-.-
da i ja se slazem da je preterala....ali meni ne smeta dokle god ne postane dosadna sa muzikom,tj.dokle god ima hitove mene boli uvo za stil....(koji jeste za mene uzas)
Sanny- Candy Girl
- Broj poruka : 160
Godina : 28
lady je carica..msm malo preteruje ali pesme su joj vrh :)) cmok
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Sinoc sam gledala EMA nagrade,znaci,ona je kao[tj.nije kao nego stv.jeste] drogirana.
Nije bila uzivo tu,nego se javljala sa koncerta,znaci odvratna je,nisam mogla da je gledam.
Benavila se,kenjala...strasno
Nije bila uzivo tu,nego se javljala sa koncerta,znaci odvratna je,nisam mogla da je gledam.
Benavila se,kenjala...strasno
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Odvratna je bila, zao mi je shto su 3 nagrade otishle njoj...
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Lajkam neke njene pesme. xD Inace, smara me sa tim njenim ''sokiranjem'' javnosti. x'D
.Fallen Like The Sky. wrote:attention seeker
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
kad se pojavila bila mi je interesantna
vise nije, sad vec preteruje...
vise nije, sad vec preteruje...
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
stil joj je otkacen (malo preteruje) ali muzika joj je ok ...
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Meni je ona ekstra..Malo vise kopira Madonnu al sta je tu je..Bio sam na 3 njena koncerta sto govori koliko je gotivim..
AbsoluteDance- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Godina : 31
Da, sad svi mnogo smaraju sa tom pesmom. Ja jos nisam cula ni Born this way i ne namerivam i nervira me jako ta frka koju dizu oko nje.
Kako god.
Pojavice se neko novi, na nju ce zaboraviti, ili ce umreti od droge, neispavanosti.. Cega vec.
Klasika.
Last edited by Dvojki.<3 on Thu 19 May 2011 - 22:41; edited 1 time in total
Dvojki.<3 wrote:
Kako god.
Pojavice se neko novi, na nju ce zaboraviti, ili ce umreti od droge, neispavanosti.. Cega vec.
Klasika.
Slazem se u potpunosti.
Ona ce postati jos jedan 'One hit wonder' .
Btw, onaj spot za 'Born this way' je ocajan i uopste ne ide uz navodnu pesmu, koja je isto odvratna.
Sookie- Chocolate Babe
Meni je ona okej. Njen stil mi je baš simpatičan.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Pa svidja mi se sto je malo cudna xD njen stil oblacenja i tako to,a i pesme joj nisu lose....mislim odlicne su (Poker face,Love game,Just dance,Paparazzi,Born this way,Judas,Telephone,Bad romance,Edge of Glory,Alejandro,Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)) ....
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Nova pjesma.
Iskreno. pjesma je jako dobra. Nije njezin stil ali je jako dobra. Ali spot mi ej grozan -.-
Emily the strange wrote:meni je odvratna...
Emily the strange wrote:Meni je odvratna xD
Really?! Dva puta?
Shvatili smo te i prvi put.
Sookie- Chocolate Babe
Ona meni nekako rusi tabue, i ima dobru muziku, svaki album je dobar za sebe i originalan!
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
jos jedna osoba koju ne mogu da smislim. fujbljak.
I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE.
I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE.
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Ja je volim,i mislim da je zasluzno tu gde je danas. Ipak ona je uspela da se izdvoji po necem od sviiih danasnjih pevaca,i pise sama pesme,i bukvalno joj je svaka pesma hit,i plus sto se bavi humanitarnim radom i bori se za ljudska prava posebno za gej prava,ja je mnogo postujem i volim.
neko je rekao ovo u nekoj drugoj temi
Bas se slazem sa tim
Ona ima dobar glas,to stvarno priznajem, ali svaku pjesmu unisti sa spotom.
GaGa posebna? GaGa je samo Madonna u haljini od mesa
Bas se slazem sa tim
Ona ima dobar glas,to stvarno priznajem, ali svaku pjesmu unisti sa spotom.
Petar Pan- Candy Girl
- Welcome to reality. It fucking sucks.
Broj poruka : 149
Ma svaka joj čast e.epise sama pesme,i bukvalno joj je svaka pesma hit,i plus sto se bavi humanitarnim radom i bori se za ljudska prava posebno za gej prava
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
MoonGirl wrote:Ma svaka joj čast e.epise sama pesme,i bukvalno joj je svaka pesma hit,i plus sto se bavi humanitarnim radom i bori se za ljudska prava posebno za gej prava
Zašto dozvoljavate sebi da vas oduševi to što se neka poznata ličnost bavi humanitarnim radom. Naravno da se bavi, šta će da radi sa tolikim parama, a i dobro dođe publicitet.
Ne zna da pjeva.
Treba je strpati u ludnicu.
Prije je i imala 2 normalne pjesme, sad kad čujem za nju sva sam o.O
Treba je strpati u ludnicu.
Prije je i imala 2 normalne pjesme, sad kad čujem za nju sva sam o.O
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4