Prijateljstvo
+53
I love life:)
alex_ats
Minnie ♡
tictac
*Always in love-Jellena*
Spirit Crusher
*MiMa*97
Gossip Girl.
Polly Samson
DarkAngel
Ina-nina
Dia.♥
Iwana95
Bloo
Wendy
) Djavolitza 95 )
Enchanted
Cloe <3
Posh
RuZa
Aurora
jokac
Reperka_94
anja_94
(= Tina =)
sanja***
andjeo cuvar
Branchica
jacalub
Yellow Kitty
Iceland_girl
*IWANNA*
Natsi
*AnGeL*
MaRiZZa_94
Taychi
*BoOoPy*Bet*
Makyca:)
Serenity @
Maki
JACIKA 4EVER
Jeka & Ucker
laura
rebel
*~Veronica Sanches~*
*Aysha*
Nadalija:):):)
Cute_Girl
Candy
m@j@ RBD
Vanessa
*Nina*
Bloom
57 posters
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Prijateljstvo
First topic message reminder :
Dobro,nisam znala gde ovo da svrstam pa sam odluchila da otvorim temu na ljubav pod4um...
Shta je po vama prijateljstvo?
Da li je bitan pol,godine,rasa...?
Ja sam do pre godinu dana imala samo najdrugarice...momci me i nisu mnogo interesovali...ali sada imam najbolje drugove...i drugarice...obozavam ih sve...za njih bih ruku u vatru stavila i mnooogooo mi znache...
Npr. danas nam je Marinche slavila rodjendan...i bilo je sooper (osim shto smo razbili prozor ali nema veze)...2 sata smo pevali...igrali...sedeli jedni na drugima...ja sam lezala Jovanu,Marini i Bobi na nogamadok su oni sedeli...bili smo skroz opushteni...uzivali...smejali se...ali iskerno...
Posle smo prichali shta ko o kome misli...shta su nam problemi...u shkoli,porodici,sa nastavnicima...kako da ih reshimo...
A da,neki su se napili...rasplakali...otvorili smo sve karte...bio je divno...i drago mi je shto pripadam jednom takvom razredu...8)
Ljudi obozavam vas!!!!!
Dobro,nisam znala gde ovo da svrstam pa sam odluchila da otvorim temu na ljubav pod4um...
Shta je po vama prijateljstvo?
Da li je bitan pol,godine,rasa...?
Ja sam do pre godinu dana imala samo najdrugarice...momci me i nisu mnogo interesovali...ali sada imam najbolje drugove...i drugarice...obozavam ih sve...za njih bih ruku u vatru stavila i mnooogooo mi znache...
Npr. danas nam je Marinche slavila rodjendan...i bilo je sooper (osim shto smo razbili prozor ali nema veze)...2 sata smo pevali...igrali...sedeli jedni na drugima...ja sam lezala Jovanu,Marini i Bobi na nogamadok su oni sedeli...bili smo skroz opushteni...uzivali...smejali se...ali iskerno...
Posle smo prichali shta ko o kome misli...shta su nam problemi...u shkoli,porodici,sa nastavnicima...kako da ih reshimo...
A da,neki su se napili...rasplakali...otvorili smo sve karte...bio je divno...i drago mi je shto pripadam jednom takvom razredu...8)
Ljudi obozavam vas!!!!!
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Prijateljstvo
Ja i Maja xemo najverovatnije ici zajedno i u srednju:-) A s obzirom da svi zivimo blizu,vidjacemo se na stanici...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Pravo drugarstvo tj. prijateljstvo je poverenje i za njega uopshte nije bitan ni fizichki izgled ni pol ni rasa ni vera...
A svi mi imamo 5000 "drugarica" koje su super sa vama samo kad im to odgovara...To nije prijateljstvo.
A svi mi imamo 5000 "drugarica" koje su super sa vama samo kad im to odgovara...To nije prijateljstvo.
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Makyca:) wrote:Pravo drugarstvo tj. prijateljstvo je poverenje i za njega uopshte nije bitan ni fizichki izgled ni pol ni rasa ni vera...
U pravu si... Pravi prijatelji su uvek tu jedni za druge, a ne pojavljuju se samo u onom trenutku kad nešto zatreba...
Ja imam tri naj naj naj naj naj bolje drugarice, sve tri idemo zajedno u razred, i nastavljamo zajedno da se školujemo :dfsf: . Nas četiri se još družimo sa još dve devojke, i svih šest smo baš sooper! ali nas četiri smo ipak baš baš baš bliske...
Imamo jednog druga, koji nažalost ide u drugu srednju školu :shmrtz: , koji je baš extra... Družim se i sa mnogim drugim osobama, ali tri moje naj drugarice, i naš zajednički naj drug su ipak nešto posebno... :D
P.S: ala sam se raspisala, xexexe
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
hmmm....ja imam 4 najnaj drugarice......(2 su na 4umu(Vanessa i Serenity),a druge dve nisu online.....izes ga(Mica i Ena)).....sooper se slazemo i bas nam je sooper....uvek mogu da rachunam na njih a znam da one mogu i na mene.....to je drugarstvo...nije bitno nishta drugo nego slaganje,medjusobno razumevanje i sos faktor(tj. priskakanje u pomoc u podne-u ponoc ;) ;) )....a drugara imam jednog(Deki...) kojem uvek ja priskachem u pomoc..ali sta ces volim ga isto kao i moje naj frendice pa bi se cak i tukla za njega..... :P :P :876: :876:
Ja imam jednu pravu,pravu,pravu drugaricu i jednog pravog,pravog,pravog druga i mislim da je pravo prijateljstvo.Imam i 100000 ortaka,ali...
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Taychi wrote:hmmm....ja imam 4 najnaj drugarice......(2 su na 4umu(Vanessa i Serenity),a druge dve nisu online.....izes ga(Mica i Ena)).....sooper se slazemo i bas nam je sooper....uvek mogu da rachunam na njih a znam da one mogu i na mene.....to je drugarstvo...nije bitno nishta drugo nego slaganje,medjusobno razumevanje i sos faktor(tj. priskakanje u pomoc u podne-u ponoc ;) ;) )....a drugara imam jednog(Deki...) kojem uvek ja priskachem u pomoc..ali sta ces volim ga isto kao i moje naj frendice pa bi se cak i tukla za njega..... :P :P :876: :876:
Jedini problem tu je sto se Deki............pali na tebe....
ha ha ha
Serenity @- Candy Girl
- Broj poruka : 95
Godina : 29
pa ja bez drustva ne bih mogla da zivim! imam BF jelenu...
pored nje tu su jos jedna jelena (roxy),kristina (chriss).
mada sam sa svi8ma u extra odnosu!
imam i par drugova...milos,stefan,wewe,hamza.
moje drustvo...mi smo skroz ludi,otkaceni,nije nas sramota ni od cega...
u skoli mi smo najgore odeljenje,pravimo probleme uvek!
u gradu smo centar paznje...hehe...imamo nase mesto gde se skupljamo,svi nas uvek zagledjuju...zovu nas "fenseri" LOL...
imamo u gradu tako neke grupice "metalci","sk8eri","hiphoperi"... mi smo "fenseri"...i jos neke...
pored nje tu su jos jedna jelena (roxy),kristina (chriss).
mada sam sa svi8ma u extra odnosu!
imam i par drugova...milos,stefan,wewe,hamza.
moje drustvo...mi smo skroz ludi,otkaceni,nije nas sramota ni od cega...
u skoli mi smo najgore odeljenje,pravimo probleme uvek!
u gradu smo centar paznje...hehe...imamo nase mesto gde se skupljamo,svi nas uvek zagledjuju...zovu nas "fenseri" LOL...
imamo u gradu tako neke grupice "metalci","sk8eri","hiphoperi"... mi smo "fenseri"...i jos neke...
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Ja imam dve NAJBOLJE drugarice za koje sam u potpunosti sigurna da me nikad ne bi izdale.Ali nazalost sad je doslo vreme za rastanak.Sve tri smo upisale razlicite skole i imacemo manje vremena da se druzimo ,ali to ipak ne znaci da cemo zaboraviti jedna na drugu.Mi se znamo jos od prvog razreda osnovne skole.Kada se pogledamo znamo sta koja misli.Mislim da su to prijateljstva za ceo zivot.Ne bi ih menjala ni za sta na svet!Volim ih kao rodjene sestre. : )
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Ja imam dve BF...I sa obe sam u srodstvu...A imam i najdruga... On mi nije nikakav rod...
Sa drugaricama se i zezam isve...Znaju svaku moju tajnu...I ja njihovu...Za mene su njih dve sve na svetu...Sa njima bih sve podelila...
Sa drugaricama se i zezam isve...Znaju svaku moju tajnu...I ja njihovu...Za mene su njih dve sve na svetu...Sa njima bih sve podelila...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
imala sam jednu BF, Tamaru, od 1. do 5. razreda, ali me je jakoooo razocharala....od 5. razreda se druzim sa swima, ali najwishe sa Anjom, ali po meni nije to prijateljstwo koje che josh dugo da izdrzi...Sada obozawam da se druzim sa Jowanom i Isidorom(koje su to likushe!), mislim, uwekkkk sam se sa njima i druzila, sa Natashom, Stikom, i drugima...Shto se tiche drugowa, uglawnom se druzim sa swima, ali narochito sa Wladom, Dzuletom, Banetom....Ima ih dosta, ne mogu da nabrajam...
*IWANNA*- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Meni je drugarstvo nesto od najvrednijih stvari sto imam u zivotu.
Svaki teski trenutak,kriza,depresija nasla sam utehu kod najblizih prijatelja,koji su me uvek razveselili,svojim smehom,salama,provalama..meni snjima nikad nije dosadno.
A pod takvo drugarstvo se podrazumeva da pravi drugar ili drugarica,nikad nece zloupotrebiti poverene tajne,informacije,i nece te izdati a kamoli povrediti i poniziti. :coolgirl:
Svaki teski trenutak,kriza,depresija nasla sam utehu kod najblizih prijatelja,koji su me uvek razveselili,svojim smehom,salama,provalama..meni snjima nikad nije dosadno.
A pod takvo drugarstvo se podrazumeva da pravi drugar ili drugarica,nikad nece zloupotrebiti poverene tajne,informacije,i nece te izdati a kamoli povrediti i poniziti. :coolgirl:
Iceland_girl- Candy Girl
- Broj poruka : 24
Serenity @ wrote:Taychi wrote:hmmm....ja imam 4 najnaj drugarice......(2 su na 4umu(Vanessa i Serenity),a druge dve nisu online.....izes ga(Mica i Ena)).....sooper se slazemo i bas nam je sooper....uvek mogu da rachunam na njih a znam da one mogu i na mene.....to je drugarstvo...nije bitno nishta drugo nego slaganje,medjusobno razumevanje i sos faktor(tj. priskakanje u pomoc u podne-u ponoc ;) ;) )....a drugara imam jednog(Deki...) kojem uvek ja priskachem u pomoc..ali sta ces volim ga isto kao i moje naj frendice pa bi se cak i tukla za njega..... :P :P :876: :876:
Jedini problem tu je sto se Deki............pali na tebe....
ha ha ha
ju,ju..shta mi bi kad sam ovo tek sad videla.....e jbg..pa nije sve uvek savrsheno..heheheh
Svi treba da znaju
sta druzarstvo znaci,
Zajedno smo lepsi,
Zajedno smo jachi...
Cuvajte prijatelje i oni ce cuvati vas...
sta druzarstvo znaci,
Zajedno smo lepsi,
Zajedno smo jachi...
Cuvajte prijatelje i oni ce cuvati vas...
Natsi- Boom Baby
Ja ima moju jednu jedinu NAJBOLJU drugaricu kojoj mogu sve da kazem kao i ona meni.Skoro svaki dan smo zajedno i super se zabavljamo :puno: .Nikad je ne bih menjala ni za sta na svetu.Takodje imam jos drugarica naravno ali one nisu moje najbolje drugarice i njima se bas i ne poveravam.Sto se tice drugova imam ih dosta ali nijedan nije pravi drug jer nikom ne mogu da se ispovedim.Volela bih da imam najboljeg druga kojem bih mogla sve da kazem ali ga nazalost jos uvek nisam pronasla :cry: :cry: :cry:
jacalub- Candy Girl
- Broj poruka : 117
Godina : 29
Imam jednu bash,bash,bash najbolju drugaricu od koje se neodvajam!!! danas je chak doshla po mene na ajrodrom sa mojim tatom... pa smo doshle kod mene kuci prichale jele..... i otishle kod nje..... idemo zajedno na more!!! jedva chekam!! nemogu da zamislim zivot bez nje!!! i imam jednog naj,naj,naj druga sa kojim imam sjajan odnos osoba je od poverenja sve mu pricham a stariji je od mene pa ponekad mora da me brani
8) 8) 8) mislim njih dvoje su EXTRA bash,bash.... a ovako imam punooooo drugarica i drugova.......
i nije mi bitno ko su shta su i odakle su koliko imaju godina i bla,bla.... bitno je da su pravi i iskreni
za ovo dvoje bih zivot dala!!! :twisted: :twisted:
i nedaj Boze da se neko zameri njima :evil: :evil: :evil:
8) 8) 8) mislim njih dvoje su EXTRA bash,bash.... a ovako imam punooooo drugarica i drugova.......
i nije mi bitno ko su shta su i odakle su koliko imaju godina i bla,bla.... bitno je da su pravi i iskreni
za ovo dvoje bih zivot dala!!! :twisted: :twisted:
i nedaj Boze da se neko zameri njima :evil: :evil: :evil:
Drugarice su mi bozanstvene,nema im ravnih!A tek drugovi,oni su extra!Stvarno!Ma sve ih volim!Nema tu sta da se vise prica!
andjeo cuvar- Candy Girl
- Broj poruka : 6
Xaxa... andjeo chuvar je moja naj drugarica. (:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Ja imam jednu najbolju drugaricu i jedna je blizu toga...idu samnom u razred...i tako...
Ja imam cak 4 najbolje drugarice i sve su super i drugacije....Dve su godinu starije,a ostale dve idu samnom u razred...
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Ja imam tri naj drugarice, a tu je i moja sestra od ujaka, al nju ne racunam... Sve su moje god.
Ja sam se sinoc posvadjala sa BF(ex) zbog gluposti...Al bas me briga...Ima da me moli da se pomirimo...
Natsi- Boom Baby
Ja imam naj naj naj naj drugaricu Marinu i jos boljeg druga Lalu (Jovan se stvarno zove).
Marina i ja se non stop vidjamo,a sa Lalom sa nerazdvojna bila do pre 1 mesec,dok se iz nepoznatog razloga nije naljutio na mene i sad nece da prica sa mnom i nece da mi kaze sto je ljut.Neznate koliko mi je krivo.Neznam sta da radim.
Pre nego sto se naljutio,svaki dan je dolazio kod mene da gledamo filmove,pravimo palacinke (sto on i ja zovemo pacalinke) ili izadjemo u obliznoj ulicici gde se skuplja svo drustvo,a ako ne izadjemo tu ili ako ima neki koncert u grad onda izlazimo u grad ili u neki kafic.
A sada vec mesec dana,tj. skoro 2 nista neznam o njemu.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Marina i ja se non stop vidjamo,a sa Lalom sa nerazdvojna bila do pre 1 mesec,dok se iz nepoznatog razloga nije naljutio na mene i sad nece da prica sa mnom i nece da mi kaze sto je ljut.Neznate koliko mi je krivo.Neznam sta da radim.
Pre nego sto se naljutio,svaki dan je dolazio kod mene da gledamo filmove,pravimo palacinke (sto on i ja zovemo pacalinke) ili izadjemo u obliznoj ulicici gde se skuplja svo drustvo,a ako ne izadjemo tu ili ako ima neki koncert u grad onda izlazimo u grad ili u neki kafic.
Reperka_94- Candy Girl
- Broj poruka : 261
Swatka_94 wrote:Ja imam naj naj naj naj drugaricu Marinu i jos boljeg druga Lalu (Jovan se stvarno zove).
Neznam sta da ti kazem...ako ste isto odeljenje ili bar skola,za dve nedelje je 1.septembar pa ces ga videti...a onda mu pridji i pitaj ga sta je u pitanju...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
ma jeste ista skola a 1 god je mladji od mene.
malopre sam naterala jednog mog druga da ga pozove i pita i on ga zvao,a ovaj mu rekao kao da ga nervira sto se druzim sa jednom andjelom a ja se sa njom ne druzim vec 1 mesec i kao dosadilo nu je da izlazi sa mnom a nije ljut.
ja sam mu poslala poruku koja glasi:
Lalo ti ako ti dosadilo da izlazis sa mnom u grad to znaci da neces ni da se druzis sa mnom?
a on m i nije odg nista i kako onda nije ljut?
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
malopre sam naterala jednog mog druga da ga pozove i pita i on ga zvao,a ovaj mu rekao kao da ga nervira sto se druzim sa jednom andjelom a ja se sa njom ne druzim vec 1 mesec i kao dosadilo nu je da izlazi sa mnom a nije ljut.
ja sam mu poslala poruku koja glasi:
Lalo ti ako ti dosadilo da izlazis sa mnom u grad to znaci da neces ni da se druzis sa mnom?
a on m i nije odg nista i kako onda nije ljut?
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Reperka_94- Candy Girl
- Broj poruka : 261
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4