Prijateljstvo
+53
I love life:)
alex_ats
Minnie ♡
tictac
*Always in love-Jellena*
Spirit Crusher
*MiMa*97
Gossip Girl.
Polly Samson
DarkAngel
Ina-nina
Dia.♥
Iwana95
Bloo
Wendy
) Djavolitza 95 )
Enchanted
Cloe <3
Posh
RuZa
Aurora
jokac
Reperka_94
anja_94
(= Tina =)
sanja***
andjeo cuvar
Branchica
jacalub
Yellow Kitty
Iceland_girl
*IWANNA*
Natsi
*AnGeL*
MaRiZZa_94
Taychi
*BoOoPy*Bet*
Makyca:)
Serenity @
Maki
JACIKA 4EVER
Jeka & Ucker
laura
rebel
*~Veronica Sanches~*
*Aysha*
Nadalija:):):)
Cute_Girl
Candy
m@j@ RBD
Vanessa
*Nina*
Bloom
57 posters
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Prijateljstvo
First topic message reminder :
Dobro,nisam znala gde ovo da svrstam pa sam odluchila da otvorim temu na ljubav pod4um...
Shta je po vama prijateljstvo?
Da li je bitan pol,godine,rasa...?
Ja sam do pre godinu dana imala samo najdrugarice...momci me i nisu mnogo interesovali...ali sada imam najbolje drugove...i drugarice...obozavam ih sve...za njih bih ruku u vatru stavila i mnooogooo mi znache...
Npr. danas nam je Marinche slavila rodjendan...i bilo je sooper (osim shto smo razbili prozor ali nema veze)...2 sata smo pevali...igrali...sedeli jedni na drugima...ja sam lezala Jovanu,Marini i Bobi na nogamadok su oni sedeli...bili smo skroz opushteni...uzivali...smejali se...ali iskerno...
Posle smo prichali shta ko o kome misli...shta su nam problemi...u shkoli,porodici,sa nastavnicima...kako da ih reshimo...
A da,neki su se napili...rasplakali...otvorili smo sve karte...bio je divno...i drago mi je shto pripadam jednom takvom razredu...8)
Ljudi obozavam vas!!!!!
Dobro,nisam znala gde ovo da svrstam pa sam odluchila da otvorim temu na ljubav pod4um...
Shta je po vama prijateljstvo?
Da li je bitan pol,godine,rasa...?
Ja sam do pre godinu dana imala samo najdrugarice...momci me i nisu mnogo interesovali...ali sada imam najbolje drugove...i drugarice...obozavam ih sve...za njih bih ruku u vatru stavila i mnooogooo mi znache...
Npr. danas nam je Marinche slavila rodjendan...i bilo je sooper (osim shto smo razbili prozor ali nema veze)...2 sata smo pevali...igrali...sedeli jedni na drugima...ja sam lezala Jovanu,Marini i Bobi na nogamadok su oni sedeli...bili smo skroz opushteni...uzivali...smejali se...ali iskerno...
Posle smo prichali shta ko o kome misli...shta su nam problemi...u shkoli,porodici,sa nastavnicima...kako da ih reshimo...
A da,neki su se napili...rasplakali...otvorili smo sve karte...bio je divno...i drago mi je shto pripadam jednom takvom razredu...8)
Ljudi obozavam vas!!!!!
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Prijateljstvo
Po meni..drugarstvo je jedna zvezda koja se mora mnogo cuvati i paziti da ne bi izgubila svoj sjaj..U pravom prijateljstvu nisu bitne ni godine ni bilo sta drugo,bitno je samo da ti ta osoba prija i da ti je lepo sa njom..Ja imam 1 naj drugaricu...i jos jednu koja mi je nekad bila jako draga,ali sticajem okolnosti sada su se neke stvari promenile,medjutim jos uvek sam sa njom u nekim ok odnosima...Moja najbolja drugarica i ja smo nerazdvojne,posto imamo simpatije iz istog odeljenja trcimo za njima i jako smo bliske,ali ipak mi se ponekad cini da ona nikad nece moci da zameni jednu osobu u mom zivotu...A sa ovom drugom ,,naj drugaricom,, se takodje druzim,ali kada neke stvari puknu da li se mogu opet sastviti?Ne,ne mogu,to se nama desilo i eto vise nismo BFF ali mislim da je tako trebalo da bude jer na ovom svetu ima mnogo ljudi i neko vam sigurno lezi,odgovara..Sto se drugova tice imam jednog dobrog druga(koji mi je donedavno bio najbolji)..Prosto su nam se putevi razisli i sad vise nismo ono sto smo bili...i eto na kraju krajeva ja jos uvek lutam i trazim nekog ko ce me voleti i razumeti..
I love life:)- Candy Girl
- Broj poruka : 209
Godina : 25
Ja sam se razocarala u sve to. Shvatila sma koliko su ljudi ljubomorni i koliko ne prihvataju da neko ima bar malo vise od njih. To je sve.
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Godina : 29
Ja moju najnjanjabolju drugaricu poznajem vec 8-9 godina,ali smo bas nerazdvojne vec 4-5 godina.Drugu bas dobru drugaricu poznajem vec 10 godina i super smo.Nije bitan pol,godine ili rasa.Nista nije bitno ako vi kao osobe odgovarate jedni drugima.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Meni je sve to bitno, mislim, kao mlađa sam se zaista družila i sa mlađima i sa starijima, ali sad kad vidim... Nekako mi ne odgovaraju više.
Mlađih što se tiče, jednotavno svi pokušavaju da deluju zrelije, starije, a to nisu... jer ne možeš ti sa 13/14 sigurno biti zreo kao neko sa 17/18, a tebi se baš čini da jeste.
A stariji, oni mnogo vole da drže predavanja, iritira me to. U redu, shvatam ja da žele da mi pomognu na neki način, ali zaista ne volim da slušam nekoga kako mi priča o životu.
I pol mi je bitan, naravno, ne mogu ja najboljem drugu da pričam ovo što pričam drugaricama, jer jednostavno neće razumeti.
Mlađih što se tiče, jednotavno svi pokušavaju da deluju zrelije, starije, a to nisu... jer ne možeš ti sa 13/14 sigurno biti zreo kao neko sa 17/18, a tebi se baš čini da jeste.
A stariji, oni mnogo vole da drže predavanja, iritira me to. U redu, shvatam ja da žele da mi pomognu na neki način, ali zaista ne volim da slušam nekoga kako mi priča o životu.
I pol mi je bitan, naravno, ne mogu ja najboljem drugu da pričam ovo što pričam drugaricama, jer jednostavno neće razumeti.
Pa prijateljstvo je kad si u nečijem društvu slobodan da pričaš o svim temama bez straha da će da kaže nekome tvoje tajne, bez straha da će da te ismije. Kad ste tu jedno za drugo, povjeravate se jedno drugom...
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4