Prijateljstvo
+53
I love life:)
alex_ats
Minnie ♡
tictac
*Always in love-Jellena*
Spirit Crusher
*MiMa*97
Gossip Girl.
Polly Samson
DarkAngel
Ina-nina
Dia.♥
Iwana95
Bloo
Wendy
) Djavolitza 95 )
Enchanted
Cloe <3
Posh
RuZa
Aurora
jokac
Reperka_94
anja_94
(= Tina =)
sanja***
andjeo cuvar
Branchica
jacalub
Yellow Kitty
Iceland_girl
*IWANNA*
Natsi
*AnGeL*
MaRiZZa_94
Taychi
*BoOoPy*Bet*
Makyca:)
Serenity @
Maki
JACIKA 4EVER
Jeka & Ucker
laura
rebel
*~Veronica Sanches~*
*Aysha*
Nadalija:):):)
Cute_Girl
Candy
m@j@ RBD
Vanessa
*Nina*
Bloom
57 posters
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Prijateljstvo
First topic message reminder :
Dobro,nisam znala gde ovo da svrstam pa sam odluchila da otvorim temu na ljubav pod4um...
Shta je po vama prijateljstvo?
Da li je bitan pol,godine,rasa...?
Ja sam do pre godinu dana imala samo najdrugarice...momci me i nisu mnogo interesovali...ali sada imam najbolje drugove...i drugarice...obozavam ih sve...za njih bih ruku u vatru stavila i mnooogooo mi znache...
Npr. danas nam je Marinche slavila rodjendan...i bilo je sooper (osim shto smo razbili prozor ali nema veze)...2 sata smo pevali...igrali...sedeli jedni na drugima...ja sam lezala Jovanu,Marini i Bobi na nogamadok su oni sedeli...bili smo skroz opushteni...uzivali...smejali se...ali iskerno...
Posle smo prichali shta ko o kome misli...shta su nam problemi...u shkoli,porodici,sa nastavnicima...kako da ih reshimo...
A da,neki su se napili...rasplakali...otvorili smo sve karte...bio je divno...i drago mi je shto pripadam jednom takvom razredu...8)
Ljudi obozavam vas!!!!!
Dobro,nisam znala gde ovo da svrstam pa sam odluchila da otvorim temu na ljubav pod4um...
Shta je po vama prijateljstvo?
Da li je bitan pol,godine,rasa...?
Ja sam do pre godinu dana imala samo najdrugarice...momci me i nisu mnogo interesovali...ali sada imam najbolje drugove...i drugarice...obozavam ih sve...za njih bih ruku u vatru stavila i mnooogooo mi znache...
Npr. danas nam je Marinche slavila rodjendan...i bilo je sooper (osim shto smo razbili prozor ali nema veze)...2 sata smo pevali...igrali...sedeli jedni na drugima...ja sam lezala Jovanu,Marini i Bobi na nogamadok su oni sedeli...bili smo skroz opushteni...uzivali...smejali se...ali iskerno...
Posle smo prichali shta ko o kome misli...shta su nam problemi...u shkoli,porodici,sa nastavnicima...kako da ih reshimo...
A da,neki su se napili...rasplakali...otvorili smo sve karte...bio je divno...i drago mi je shto pripadam jednom takvom razredu...8)
Ljudi obozavam vas!!!!!
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Prijateljstvo
A ja, a ja, a ja???anja_94 wrote:Ja imam tri naj drugarice, a tu je i moja sestra od ujaka, al nju ne racunam... Sve su moje god.
jokac- Candy Girl
- Broj poruka : 90
:gfdgdfg: :uyuytu:
Ja imam 6 naj drugarica i 3 naj druga. Drugarice su sve moje godiste, jedan drug isto, drugi je godinu i po stariji od mene, a treci 3 i po godine mladji.
Ja imam 6 naj drugarica i 3 naj druga. Drugarice su sve moje godiste, jedan drug isto, drugi je godinu i po stariji od mene, a treci 3 i po godine mladji.
jokac- Candy Girl
- Broj poruka : 90
pinkiegirl wrote:Drugarstvo je sve na svetu!!! Ali ono pravo (koje je veoma tesko naci :( )
Ja sam mislila da sam ga nasla ali cvrc......
Moja Bf je jako sebicna....uvek misli na sebe i u vek misli kako je njoj samo tesko.......
Ustvari ja imam pravo drugarstvo u gradicu gde sam pre zivela .....jos uvek sam dobra sa tom BF iako ne zivimo u istom mestu....spavamo jedna kod druge....dopisujemo se ......itd...ali mi smo BFF........
Ovde gde sam tesko je ponovo naci BF .....moze ona znati cuvati tajne ali ako misli samo na sebe......misli da je samo ona vazna.....Da samo ona treba da vodi glavnu rec ...........
Ja to nemogu da trpim...........
Imam ja jos drugarica .................ali na cuvati tajne.....dobra je sa svima......nije sebicna...svima odg. a ja njoj isto tako odg. kao i ona meni........................
Neznam kako to ranije nisam primetila.......
Obe su iz mog razreda....
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Godina : 29
Ja imam 2 najbolje drugarice, ali i sa ostalim devojkama iz odeljenja sam super. A sto se tice decaka, iz odeljenja nemam bas neke drugove.
Posh- Candy Girl
- Broj poruka : 164
I ja sam dodra sa ostalim devojkama iz razreda.....
Ja iz odeljenja imam 2 bas ono naj,naj druga....dobra sam i sa ostalima....
Pored razreda imam jos 2 naj, naj druga
Ja iz odeljenja imam 2 bas ono naj,naj druga....dobra sam i sa ostalima....
Pored razreda imam jos 2 naj, naj druga
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Posh wrote:Ja imam 2 najbolje drugarice, ali i sa ostalim devojkama iz odeljenja sam super. A sto se tice decaka, iz odeljenja nemam bas neke drugove.
Ja sam mislila da sam nasla naj naj naj drugaricu nekoliko puta,ali... Sa svim djevojkama iz odjeljenja se super slazem, i imam jednu drugaricu s kojom se druzim jos iz vrtica. Ranije sam je smatrala naj drugaricmo, onda smo se jedno vrijeme udaljile, sada se opet extra druzimo, provodimo mnogo vremena zajedno,ali ipak ne mogu sve da joj kazem. Bas bzvz... :(
Enchanted- Candy Girl
- Broj poruka : 282
Godina : 31
Owako ja sam se u prvom razredu druzila samo sa lukom jer sam ga znala iz vrtica zatim sam polako sticala prijatelje vec 7 godina imam najboljih 5 drugarica mi smo kao jedna ekipa ali oduvek mada medju njima jedna mi je bash onako najbolja !!!A sa drugovima se druzim jos od 1 razreda dosta puno i swe ih volim snjima kada se posvadjam pomirim se za 1 sekundu ....
) Djavolitza 95 )- Candy Girl
- Broj poruka : 60
Ja imam tri najbolje drugarice sa kojima sam nerazdvojna vec godinama i jos uvek nemam nameru da se razdvojim od njih.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Realno geldajuci, pravo prijateljstvo ne postoji. Zenska prijateljstva uvek zavrse nekom vrstom nadmetanja i takmicenja, musko-zenska - jednostranim slomljenim srcem, a muska prijateljstva, ona prava, iskrena, su vrloo vrlo retka, ja znam samo jedan primer, oni ne pricaju toliko o oseanjima, to je samo ortacenje. Ostalo su samo iluzije. Tipa srodnih dusa itd.
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
Imam wise naj drugOwa i drugarica,i nije bas da ih swe pOdjednakO wOlim...alii jbg...I nije bitnO kOje su gOd,i kOji su pOl....WaznO je da imaju OnO nestO,i da smO se nasli.....POnekad imam taj trip da smO ja i mOj najbOlji drug srOdne duse..:D KaO da smO blizanci xD Ja njemu dOpunjujem recenice,On meni,stw se extra slazemO,i u istO wreme pOnekad izgOwaramO iste reci....Stw pOnekad mislim da smO stwOreni jednO za drugO..:D
Iwana95- Candy Girl
- Broj poruka : 149
Imam baš jednu najbolju drugaricu i sve bih dala za nju.Takođe imam još mnoo drugarica pored nje,ali ona mi je baš najbolja drugarica :D
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
ja sam po prirodi veoma druzeljubiva.. u svom zivotu imam puno prijatelj..ali nemam naj dugaricu..nego imam 2 naj jaj naj naj drugarice koje puno puno volim..to su danica i sara..!!!nas 3 smo nerazdvojne..i u skoli i van nje..!!!!zauvek ce mo biti zajedno!!
Ina-nina- Candy Girl
- Broj poruka : 2
Godina : 27
Bloo wrote:Realno geldajuci, pravo prijateljstvo ne postoji.
ne... nikako.
prava prijateljstva naravno postoje. niko ne moze da me ubedi u suprotno.
imam 2 najblize i najbolje prijateljice. one su mi kao sestre. sve govorimo jedna drugoj i nikada ni jedna nije izdala drugu. i nikada ni nece. uvek smo se drzale zajedno i drzimo se kao i drzacemo se.
a one fenserske drugarice, BFF itd. e to su sranja.
ovo-ne.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Drugarstvo je duhovna veza.
Toliko.
Toliko.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Naravno da postoje prava prijateljstva i uvek ce postojati,kao ja i Mira
Drugarice smo od septembra,sad smo kao sestre!
Drugarice smo od septembra,sad smo kao sestre!
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Hahha,slazem se^^>>DarkAngel<< wrote:
a one fenserske drugarice, BFF itd. e to su sranja.
.
Imam takve u razredu:D
One sve sto ova kaze ovoj drugoj,prenesu celoj skoli:D
To po meni nije drugarstv^^
Ja imam tri drugarice koje su mi naj naj bolje:)
I jednog najboljeg druga,sa kojim se najbolje slazem od muske populacije:)
Al ipak su mi malo blize ove tri drugarice od druga,jer me one malcice bolje razumeju:)
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
SVe drugarice iz skole su mi jako drage, ali ipak najvise se druzim sa njih 5. Teodora,Iva,Miljana,Katarina,Zorana, a samo Ivi mogu sve reci i da me upotpunosti razume
Ovakoo Ivana mi je najbolja drugaricaa 8 god..:D
gotov smo stalno zajedno,zajedno izlazimo..glupira mo se.. :D haha
i nadam se da će mo zauvijek ostati najbolje drugarice. :D
gotov smo stalno zajedno,zajedno izlazimo..glupira mo se.. :D haha
i nadam se da će mo zauvijek ostati najbolje drugarice. :D
*Always in love-Jellena*- Candy Girl
- Broj poruka : 76
Drugarstvo je povezanost, iskrenost, poverenje, razumevanje...: )
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
"Prijateljstvo je najteža stvar na svetu za objasniti. To nije nešto što se uči u školi, ali ako nisi naučio šta je smisao prijateljstva, nisi ništa naučio.
Prijatelj je neko ko razume tvoju prošlost, veruje u tvoju budućnost i prihvata te danas onakvim kakav jesi. "
That's it. :)
Prijatelj je neko ko razume tvoju prošlost, veruje u tvoju budućnost i prihvata te danas onakvim kakav jesi. "
That's it. :)
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Nista nije toliko bino,nego da se osecas dobro i opusteno sa tom osobom,i da znas da ce on uraditi sve za tebe,i obrnuto...! :D
alex_ats- Candy Girl
- Broj poruka : 83
Sa svakom drugaricom sa kojom sam bila "najbolja" i dalje sam u super odnosima. Nikad mi se nije desilo da se toliko posvađamo da ne pričamo i skroz prestanemo da se družimo. Uglavnom je svakak od nas našla sebi boljeg prijatelja i nastavile smo da pričamo obično, javljamo se jedna drugoj, povremeno se vidimo. I volim to.
E sada imam najbolje drugarice kakve nisam imala do sada. Po prvi put se toliko trudim oko svega, verujem im, verujem uopšte u nas.
Nekako smo drugačije od ostalih. Ne znam ni da opišem to.
Ali volela bih da ostanemo..skroz.
E sada imam najbolje drugarice kakve nisam imala do sada. Po prvi put se toliko trudim oko svega, verujem im, verujem uopšte u nas.
Nekako smo drugačije od ostalih. Ne znam ni da opišem to.
Ali volela bih da ostanemo..skroz.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4