Hilary Duff
+34
LostSoul
Amélie.
ANG!E
Anchyly
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Bloody.Mary
Angie:)
Flower_Grown_Wild
Iwana95
PiNk GiRl
Dvojki.<3
Fallen Like The Sky.
***IcKy***
[:Tijana:]
Enchanted
Wendy
Ariel
Aurora
RuZa
jowana93
HillarY
MaWa*SReTjiCa
anja_94
Yellow Kitty
*AnGeL*
Natsi
*BoOoPy*Bet*
rebel
Bloom
Candy
Vanessa
*Nina*
*Aysha*
38 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hilary Duff
Hilari Erhard Daf (engl. Hilary Erhard Duff) je američka pevačica, glumica, modni dizajner, preduzetnik, model, tekstopisac i kompozitor. Rođena je 28. septembra 1987. godine u Hjustonu, u državi Teksas, SAD.
Filmsku karijeru započinje veoma rano. Prvi veliki uspeh postiže serijom, a kasnije i filmom Lizi Mekgvajer (engl. The Lizzie McGuire Movie). Posle velikog uspeha ovog filma snima i filmove Što više to bolje (engl. Cheaper By The Dozen), Priča o Pepeljugi (engl. A Cinderella Story), Iz sveg srca (engl. Raise Your Voice) koji u Americi, ali i širom sveta postižu veliki uspeh. Prvi put se sa rođenom sestrom pojavljuje na filmskom platnu u filmu Material Girls za koji je karakteristična obrada Madonine pesme „Material Girl“ koju su otpevale Hilari i njena sestra Hejli. U filmu War, Inc. Hilarinog partnera glumi srpski glumac Sergej Trifunović.
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Hilary Duff
Sto niko ne odgovara... :?:
*Aysha*- Cool Girl
Gledala sam je u owoj seriji,preslatka je :D Extra mi je ona pesma Now You Know!Je l` je imash???LILONA wrote:Werowatno znate ko je Hilary.Mozda gledate Lizzie McGuire ili ste gledale Cinderella story,A perfect man, Material girls,Chaper by dozen...:?:
Mislim da se jako lepo ponela posle raskida sa onim Joelom,widi se da je odgoworna,zrela,odrasla....
Kao pewachica mi nije bash neshto :| po meni je bolja glumica :D :D
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
*Nina* wrote:Gledala sam je u owoj seriji,preslatka je :D Extra mi je ona pesma Now You Know!Je l` je imash???LILONA wrote:Werowatno znate ko je Hilary.Mozda gledate Lizzie McGuire ili ste gledale Cinderella story,A perfect man, Material girls,Chaper by dozen...:?:
Mislim da se jako lepo ponela posle raskida sa onim Joelom,widi se da je odgoworna,zrela,odrasla....
i meni je bolja glumica... ali ne znam.... mislim, nije mi ona toliko losha, ali po meni je tipichna teen zwezdica... ne znam da li ce se izdwojiti kao glumica posle nekoliko godina...
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
Brooke wrote:*Nina* wrote:Gledala sam je u owoj seriji,preslatka je :D Extra mi je ona pesma Now You Know!Je l` je imash???LILONA wrote:Werowatno znate ko je Hilary.Mozda gledate Lizzie McGuire ili ste gledale Cinderella story,A perfect man, Material girls,Chaper by dozen...:?:
i meni je bolja glumica... ali ne znam.... mislim, nije mi ona toliko losha, ali po meni je tipichna teen zwezdica... ne znam da li ce se izdwojiti kao glumica posle nekoliko godina...
Nemam pesmu... :oops: I meni je bolja glumica,u subotu 29.12.na pinku u 16 ima A cinderella story-Hilary&Chad!
Brooke,mozda je tipicna teen star jer glumi u teen filmovima,ali da se razlikuje od Paris,Lindsay&co.,razlikuje se!
*Aysha*- Cool Girl
LILONA wrote:
Nemam pesmu... :oops: I meni je bolja glumica,u subotu 29.12.na pinku u 16 ima A cinderella story-Hilary&Chad!
Brooke,mozda je tipicna teen star jer glumi u teen filmovima,ali da se razlikuje od Paris,Lindsay&co.,razlikuje se!
Joj,moram da gledam...Drugarica mi je rekla da je dobar film... :D :D :D E i ja mislim da se Hilary razlikuje od Paris,Lindsay &co i da ima potencijala i talenta a i pameti da naprawi dobru karijeru...Josh je mlada i ima wremena da polako gradi karijeru i dokaze se....Jedino ako joj slawa ne udari u glawu :lol: ali kontam da nece :D :D :D
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
*Nina* wrote:LILONA wrote:
Joj,moram da gledam...Drugarica mi je rekla da je dobar film... :D :D :D E i ja mislim da se Hilary razlikuje od Paris,Lindsay &co i da ima potencijala i talenta a i pameti da naprawi dobru karijeru...Josh je mlada i ima wremena da polako gradi karijeru i dokaze se....Jedino ako joj slawa ne udari u glawu :lol: ali kontam da nece :D :D :D
i meni je ona jaako dobra i razlikuje se od onih stupid girls, ali ja swe kontam da ima josh poono zwezda kao shto je ona, tako da... ali ona ima talenta i nadam se da ce izgraditi dobru karijeru... jako mi se swidelo kako se ponela kad je pukla pricha o raskidu... u poslednje wreme se pricha da su se pomirili ili........ ?
Vanessa- Cool Girl
Brooke wrote:*Nina* wrote:LILONA wrote:
i meni je ona jaako dobra i razlikuje se od onih stupid girls, ali ja swe kontam da ima josh poono zwezda kao shto je ona, tako da... ali ona ima talenta i nadam se da ce izgraditi dobru karijeru... jako mi se swidelo kako se ponela kad je pukla pricha o raskidu... u poslednje wreme se pricha da su se pomirili ili........ ?
Film je EXTRA!Mislim...Hilary&Chad...!Ne verujem da su se pomirili jer on treba da se ozeni Nicol Richie...???
*Aysha*- Cool Girl
znam da je hill jednom prilikom izjawila:"ne mogu da werujem da je joel sa nicole richie. ona je takaw shkart."
xexexeexexexexexexexexexexeexexexexexexexe
ma ona je meni sooper... je li iko gledao prefect man? ja sam mislila da ga iznajmim...
ma ona je meni sooper... je li iko gledao prefect man? ja sam mislila da ga iznajmim...
Vanessa- Cool Girl
Brooke wrote:znam da je hill jednom prilikom izjawila:"ne mogu da werujem da je joel sa nicole richie. ona je takaw shkart."
Dobar je film... 8)
*Aysha*- Cool Girl
Ljudi danas u 16:00 ima na PINK-u Prica o Pepeljugi,glumi Hilary Duff,pa pogdledajte,kazu da je super.... :D :D :D
Nije danas nego sutra,u subotu...**~Mirjana~**ADMIN wrote:Ljudi danas u 16:00 ima na PINK-u Prica o Pepeljugi,glumi Hilary Duff,pa pogdledajte,kazu da je super.... :D :D :D
*Aysha*- Cool Girl
Jao ja sve mislim danas subota,posto sam imala samo jedan cas pa sad kuci..A TV Revija izasla danas,i zato ja mislim da je to program za danas...looda sam....I POCEO JE RASPUST!!!! :D :D :D :D wwiihhiii.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma sooper je Hill!
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
**~Mirjana~**ADMIN wrote:Jao ja sve mislim danas subota,posto sam imala samo jedan cas pa sad kuci..A TV Revija izasla danas,i zato ja mislim da je to program za danas...looda sam....I POCEO JE RASPUST!!!! :D :D :D :D wwiihhiii.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jupi......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jedva cekam N.Godinu!!!!!!!!!!!!! :zvonkaq:
*Aysha*- Cool Girl
ako se ne waram, zadnji singl joj je stranger...? znam da je imala uspeshnu prodaju albuma "dignity" i bash mi je drago...
Vanessa- Cool Girl
lol lol
imam druga koji je totalno lud za hill..... mislim, pustila sam mu neke njene pesme, i swe shto cu reci je... hilary nije dobra za njegowo zdrawlje... lol lol
imam druga koji je totalno lud za hill..... mislim, pustila sam mu neke njene pesme, i swe shto cu reci je... hilary nije dobra za njegowo zdrawlje... lol lol
Vanessa- Cool Girl
Mislim da sam gledala sve ove filmove...Sem Chaper by dozen.Gledala sam pola filma Lizzie McGuire......... :DLeeLONA wrote:Werowatno znate ko je Hilary.Mozda gledate Lizzie McGuire ili ste gledale Cinderella story,A perfect man, Material girls,Chaper by dozen...:?:
Gost- Guest
Emily`93 wrote:Mislim da sam gledala sve ove filmove...Sem Chaper by dozen.Gledala sam pola filma Lizzie McGuire......... :DLeeLONA wrote:Werowatno znate ko je Hilary.Mozda gledate Lizzie McGuire ili ste gledale Cinderella story,A perfect man, Material girls,Chaper by dozen...:?:
Gledala si i Chaper by dozen...to je Sto vise to bolje,Hilary&Tom Welling!
*Aysha*- Cool Girl
ja sam gledala nekoliko filmowa....
skinula sam njen alboom zadnji i nisam ga josh preslushala.... jel iko zna kakaw je....?
skinula sam njen alboom zadnji i nisam ga josh preslushala.... jel iko zna kakaw je....?
Vanessa- Cool Girl
Vanessa wrote:ja sam gledala nekoliko filmowa....
Ne znam,ajde postavi :D
*Aysha*- Cool Girl
joj, ne da mi se....
a kako uposhte????? da postawljam pesmu po pesmu ili...???
ako mi kazete neki drugi nachin od owog, postawicu!!! :D :D :D
a kako uposhte????? da postawljam pesmu po pesmu ili...???
ako mi kazete neki drugi nachin od owog, postawicu!!! :D :D :D
Vanessa- Cool Girl
Gledala sam Lizzie McGuire, i neke filmove sa Hilary, ma sooooooper je....
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 3