Hilary Duff
+34
LostSoul
Amélie.
ANG!E
Anchyly
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Bloody.Mary
Angie:)
Flower_Grown_Wild
Iwana95
PiNk GiRl
Dvojki.<3
Fallen Like The Sky.
***IcKy***
[:Tijana:]
Enchanted
Wendy
Ariel
Aurora
RuZa
jowana93
HillarY
MaWa*SReTjiCa
anja_94
Yellow Kitty
*AnGeL*
Natsi
*BoOoPy*Bet*
rebel
Bloom
Candy
Vanessa
*Nina*
*Aysha*
38 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Hilary Duff
First topic message reminder :
Hilari Erhard Daf (engl. Hilary Erhard Duff) je američka pevačica, glumica, modni dizajner, preduzetnik, model, tekstopisac i kompozitor. Rođena je 28. septembra 1987. godine u Hjustonu, u državi Teksas, SAD.
Filmsku karijeru započinje veoma rano. Prvi veliki uspeh postiže serijom, a kasnije i filmom Lizi Mekgvajer (engl. The Lizzie McGuire Movie). Posle velikog uspeha ovog filma snima i filmove Što više to bolje (engl. Cheaper By The Dozen), Priča o Pepeljugi (engl. A Cinderella Story), Iz sveg srca (engl. Raise Your Voice) koji u Americi, ali i širom sveta postižu veliki uspeh. Prvi put se sa rođenom sestrom pojavljuje na filmskom platnu u filmu Material Girls za koji je karakteristična obrada Madonine pesme „Material Girl“ koju su otpevale Hilari i njena sestra Hejli. U filmu War, Inc. Hilarinog partnera glumi srpski glumac Sergej Trifunović.
Hilari Erhard Daf (engl. Hilary Erhard Duff) je američka pevačica, glumica, modni dizajner, preduzetnik, model, tekstopisac i kompozitor. Rođena je 28. septembra 1987. godine u Hjustonu, u državi Teksas, SAD.
Filmsku karijeru započinje veoma rano. Prvi veliki uspeh postiže serijom, a kasnije i filmom Lizi Mekgvajer (engl. The Lizzie McGuire Movie). Posle velikog uspeha ovog filma snima i filmove Što više to bolje (engl. Cheaper By The Dozen), Priča o Pepeljugi (engl. A Cinderella Story), Iz sveg srca (engl. Raise Your Voice) koji u Americi, ali i širom sveta postižu veliki uspeh. Prvi put se sa rođenom sestrom pojavljuje na filmskom platnu u filmu Material Girls za koji je karakteristična obrada Madonine pesme „Material Girl“ koju su otpevale Hilari i njena sestra Hejli. U filmu War, Inc. Hilarinog partnera glumi srpski glumac Sergej Trifunović.
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Hilary Duff
Lepa mi je mnogo ^ ^
Dushaa<3
Dushaa<3
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
gledala sam je u nekim emisijama, deluje mnogo fina i skromna. mada one sve tako deluju :P
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Godina : 31
Super mi je.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
Godina : 27
Trudna je :)
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Vec je godinu dana u braku. Ima 23 godina.
Ne znam kako joj se bese zove muz, nije nesto poznat...
Ne znam kako joj se bese zove muz, nije nesto poznat...
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Ona je godiste mog brata O_o
Poznat je on. Ali kao hokejas (wikipedia :D)
Nek' joj je sa srecom xD
Poznat je on. Ali kao hokejas (wikipedia :D)
Nek' joj je sa srecom xD
Bloody.Mary wrote:Lepa mi je mnogo ^ ^
Dushaa<3
ANG!E- Candy Girl
- Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Saturday and Sunday With us You know what we say Party everyday
Broj poruka : 185
Godina : 29
Location : Ljubav je nas lavirint u kojem se ne snalazimoo… :( <3
Meni je ona jako slatka i super mi glumi :) Ali ona mi nekako više paše za one Disney zvjezdice :D
Simpatična mi je skroz, gledala sam neke njene filmove, mada je ne pratim ništa posebno :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Gledala sam par njenih filmova. Nije loša.
Sviđa mi se u ulozi Lizzie.
Sviđa mi se u ulozi Lizzie.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 3 of 3