Hilary Duff
+34
LostSoul
Amélie.
ANG!E
Anchyly
Kate.Fenett
Gossip Girl.
Bloody.Mary
Angie:)
Flower_Grown_Wild
Iwana95
PiNk GiRl
Dvojki.<3
Fallen Like The Sky.
***IcKy***
[:Tijana:]
Enchanted
Wendy
Ariel
Aurora
RuZa
jowana93
HillarY
MaWa*SReTjiCa
anja_94
Yellow Kitty
*AnGeL*
Natsi
*BoOoPy*Bet*
rebel
Bloom
Candy
Vanessa
*Nina*
*Aysha*
38 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Hilary Duff
First topic message reminder :
Hilari Erhard Daf (engl. Hilary Erhard Duff) je američka pevačica, glumica, modni dizajner, preduzetnik, model, tekstopisac i kompozitor. Rođena je 28. septembra 1987. godine u Hjustonu, u državi Teksas, SAD.
Filmsku karijeru započinje veoma rano. Prvi veliki uspeh postiže serijom, a kasnije i filmom Lizi Mekgvajer (engl. The Lizzie McGuire Movie). Posle velikog uspeha ovog filma snima i filmove Što više to bolje (engl. Cheaper By The Dozen), Priča o Pepeljugi (engl. A Cinderella Story), Iz sveg srca (engl. Raise Your Voice) koji u Americi, ali i širom sveta postižu veliki uspeh. Prvi put se sa rođenom sestrom pojavljuje na filmskom platnu u filmu Material Girls za koji je karakteristična obrada Madonine pesme „Material Girl“ koju su otpevale Hilari i njena sestra Hejli. U filmu War, Inc. Hilarinog partnera glumi srpski glumac Sergej Trifunović.
Hilari Erhard Daf (engl. Hilary Erhard Duff) je američka pevačica, glumica, modni dizajner, preduzetnik, model, tekstopisac i kompozitor. Rođena je 28. septembra 1987. godine u Hjustonu, u državi Teksas, SAD.
Filmsku karijeru započinje veoma rano. Prvi veliki uspeh postiže serijom, a kasnije i filmom Lizi Mekgvajer (engl. The Lizzie McGuire Movie). Posle velikog uspeha ovog filma snima i filmove Što više to bolje (engl. Cheaper By The Dozen), Priča o Pepeljugi (engl. A Cinderella Story), Iz sveg srca (engl. Raise Your Voice) koji u Americi, ali i širom sveta postižu veliki uspeh. Prvi put se sa rođenom sestrom pojavljuje na filmskom platnu u filmu Material Girls za koji je karakteristična obrada Madonine pesme „Material Girl“ koju su otpevale Hilari i njena sestra Hejli. U filmu War, Inc. Hilarinog partnera glumi srpski glumac Sergej Trifunović.
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Hilary Duff
Meni se mnogo svidja njen film "Iz sveg srca".A ona je super!
:ytry: :876:
:ytry: :876:
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Prediwna je. . . ! Bash je gotiwim . . .
I kao pewachica je WrH!
Ne znam da li ste gledali u filmu "Raise your voice" kako je iskazala swoje glasowne mogutjnosti. . .
eXtra je. . . ! Naj glumica-pored Angeline, of course. . .
I kao pewachica je WrH!
Ne znam da li ste gledali u filmu "Raise your voice" kako je iskazala swoje glasowne mogutjnosti. . .
eXtra je. . . ! Naj glumica-pored Angeline, of course. . .
MaWa*SReTjiCa- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Godina : 30
Ja nju obozavam! Najbolja je..nije kao ove glupacice iz holivuda, bas je nekako svoja...Oke ona glumi, ima to nesto, puna je sarma....Ma obozavam je! pogotovo sto radi u dobrotvorne svrhe, usvaja zivotinje..To mi se mnooogo svidja..ona je moj idol...
HillarY- Candy Girl
- Broj poruka : 100
Lizzie McGuire je extra serija ali ja sam cula da postoji i film tako da moram da ga dogledam material girl mi se i nije nesto swideo kao film ali hil je stwarno preswatka :)
Ona je u jednom filmu u gacke stavljala skorpiju...A pogodite koj glumac je izvadio tu skorpiju...
Nas glumac Sergej Trifunovic...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Sooper je....ima dobre filmove......MEni je nej...ne kao samo njen...nego od sveih...Raise yor Voice mi spada u naj filmove.....bas je COOL
RuZa- Candy Girl
- Broj poruka : 225
Godina : 29
Meni je Hillary ok,mislim da je skoro jedina ostala normalna,ne drogira se itd.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Obozavam je!!!!Preslatka je,super glumi,super peva!!!!!!!
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Natsi wrote:Ona je u jednom filmu u gacke stavljala skorpiju...A pogodite koj glumac je izvadio tu skorpiju...
Gledala sam film, zove se 'War, inc'
A Hillary mi je OK, slatka je...
Enchanted- Candy Girl
- Broj poruka : 282
imam taj film ali ga nisam gledala... videla sam neke delove filma i nisu mi se mnogo svideli...
bas je volim.......super pjeva,glumi i preeeslatka je....:D
***IcKy***- Candy Girl
- Broj poruka : 37
Godina : 28
da... zato ne volim a i svi su teen... msm to mi pre bilo ok ali vise nije... a svidja mi se onaj RAise ur voice...
Meniii je Ona preeeeslatka....Znaciii extra glumicaaa...:]]]
LepO pewa,ali jOs bOlje glumiiii....
LepO pewa,ali jOs bOlje glumiiii....
Iwana95- Candy Girl
- Broj poruka : 149
Godina : 29
Gledala sam " A cinderella story" jedno 1000000 puta. Sad sam vec prerasla te teen filmove a i napamet ga znam :D
Flower_Grown_Wild- Boom Baby
- Broj poruka : 1698
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3