Mary-Kate & Ashley Olsen
+33
Praslin<3
His Porcelain Doll
Angie:)
Tea <33
♥Senorita Puente
Eva
Iwana95
Tarja
Dvojki.<3
London Child.^^
Elleonora
Pandora no hako
Bloody.Mary
Fallen Like The Sky.
*KaTy GiRl*
Wendy
Aneta Netty
Scarlett O'hara
[:Tijana:]
Posh
Aurora
jowana93
Mary Crowley
Branchica
dora_95
Natsi
pretty girl
*BoOoPy*Bet*
Yellow Kitty
Bloom
*Nina*
Vanessa
*Aysha*
37 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Mary-Kate & Ashley Olsen
Meri-Kejt Olsen (engl. Mary-Kate Olsen) i Ešli Fuler Olsen (engl. Ashley Fuller Olsen) su sestre-bliznakinje, američke glumice. Rođene su 13. juna 1986. godine (Ešli u 9:43, Meri-Kejt u 9:45), u Šerman Ouksu u Kaliforniji, SAD, a prvu ulogu imale su 1989. godine u seriji Puna kuća. Od tada, glumile su u približno 20 filmova i televizijskih serija, i osvojile mnoštvo nagrada za svoju glumu. Od 1999. se oprobavaju i kao producenti svojih filmova, a od 2004. godine, kada su postale punoletne, vode svoju filmsku kompaniju "Dualstar". Sem toga, aktivno se bave modnim kreiranjem, a njihova modna kolekcija Mary-Kate & Ashley postiže sve veći uspeh.
Meri-Kejt popularno zovu MK, a Ešli Eš. Svaka poseduje bogatstvo koje se procenjuje na 245 miliona evra, a godišnje zarade oko 30 miliona dolara. Sestre su 2004. godine dobile svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, sa samo 18 godina.
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Mary-Kate & Ashley Olsen
axa, njih dwe us bash sweet... gledam ih u full house
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
I ja isto...Jako su slatke i simpatichne :D :D :DBrooke wrote:axa, njih dwe us bash sweet... gledam ih u full house
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
gledala sam film sa njima ali ne znam kako se zowe.. neshto one kao trebaju da idu sa rajom na zimowanje i swe neshto krene po zlu... bash je sooper film...
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
U ja sam gledala gomilu filmova...Kad su isle u London,u Rim,pa Djavolice,Tata na bilbordu,... :cheers:
*Aysha*- Cool Girl
U ja sam gledala gomilu filmova...Kad su isle u London,u Rim,pa Djavolice,Tata na bilbordu,... :cheers:
*Aysha*- Cool Girl
Twins olsen!
Ma sooper su one! :D
Ma sooper su one! :D
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
U nedelju u 10 na pinku ima film PRILAGODJAVANJE!!!
*Aysha*- Cool Girl
A u cetvrtak 10.7. na pinku u 1 h ima film minut u Njujorku,sa MK&A
Yellow Kitty- Sweet Girl
- Broj poruka : 339
Godina : 29
Jako su sweet owe dwe bliznakinje... Gledala sam dosta filmova u kojima glume... Ako ne budem išla na bazen sutra, obavezno ću gledati Minut u Njujorku... Tnx Anita na obaveštenju...;)
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Ai bas lice...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Pa naravno kad su bliznakinje,samo sto boja kose nije istaNatsi wrote:Ai bas lice...
Svaki film gde su njih dve je pun pogodak. :dfsf:
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Pa znam da su twins,ali ima blizanaca koji su sushte suprotnosti jedno drugom...A Najzesce su bile u jednom filmu u kome su glumele kao deca...Neznam kako se zove...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
OBOZAVAM IH!!! carice su!!! da li ce skoro biti neki njihov film na tv-u????? gledala sam Osvajanje Londona,Cuti kao zaliven,Minut u NY,Izazov.....
a njazeshce je u Londonu.... volela bih da bude onaj film u Parizu je sniman neznam kako se zove one imaju bash puno,puno filmova!!!
a njazeshce je u Londonu.... volela bih da bude onaj film u Parizu je sniman neznam kako se zove one imaju bash puno,puno filmova!!!
ja se izvinjavam shto cu da postavim sliku ovde....
njih dve su se totalno upropastile bile su divne vidite ih sada
njih dve su se totalno upropastile bile su divne vidite ih sada
i ja!! extra su nekad su bile jako lepe a sad..... nisu uopshte!! ja sam njihov fan!! ali...
Pre su bile bolje,a koliko sam cula,vise ni ne zele da glume zajedno.Jel to istina?
dora_95- Powerful Girl
Jos sam citala u Bravo-u da su se posvadjale,nije medju najnovijim,ali u Bravo-u dosta preteruju i dosta stvari nije istina
dora_95- Powerful Girl
Da,zato mi se vise ne svidja casopis...Kupuje ga od cetvrtog razreda osnovne,nekada je bio extra,sada je sr***...Mislim da su se posvadjale,ali nisam sigurna...
Gost- Guest
bile su u svadji al' vishe nisu.....!!!
i ja sam to chitala u BRAVU ja ga obozavam... msm skoro sve shto objave je TRUE!!! i OK kupujem i Bravo Girl
i ja sam to chitala u BRAVU ja ga obozavam... msm skoro sve shto objave je TRUE!!! i OK kupujem i Bravo Girl
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 3