Mary-Kate & Ashley Olsen
+33
Praslin<3
His Porcelain Doll
Angie:)
Tea <33
♥Senorita Puente
Eva
Iwana95
Tarja
Dvojki.<3
London Child.^^
Elleonora
Pandora no hako
Bloody.Mary
Fallen Like The Sky.
*KaTy GiRl*
Wendy
Aneta Netty
Scarlett O'hara
[:Tijana:]
Posh
Aurora
jowana93
Mary Crowley
Branchica
dora_95
Natsi
pretty girl
*BoOoPy*Bet*
Yellow Kitty
Bloom
*Nina*
Vanessa
*Aysha*
37 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Mary-Kate & Ashley Olsen
First topic message reminder :
Meri-Kejt Olsen (engl. Mary-Kate Olsen) i Ešli Fuler Olsen (engl. Ashley Fuller Olsen) su sestre-bliznakinje, američke glumice. Rođene su 13. juna 1986. godine (Ešli u 9:43, Meri-Kejt u 9:45), u Šerman Ouksu u Kaliforniji, SAD, a prvu ulogu imale su 1989. godine u seriji Puna kuća. Od tada, glumile su u približno 20 filmova i televizijskih serija, i osvojile mnoštvo nagrada za svoju glumu. Od 1999. se oprobavaju i kao producenti svojih filmova, a od 2004. godine, kada su postale punoletne, vode svoju filmsku kompaniju "Dualstar". Sem toga, aktivno se bave modnim kreiranjem, a njihova modna kolekcija Mary-Kate & Ashley postiže sve veći uspeh.
Meri-Kejt popularno zovu MK, a Ešli Eš. Svaka poseduje bogatstvo koje se procenjuje na 245 miliona evra, a godišnje zarade oko 30 miliona dolara. Sestre su 2004. godine dobile svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, sa samo 18 godina.
Meri-Kejt Olsen (engl. Mary-Kate Olsen) i Ešli Fuler Olsen (engl. Ashley Fuller Olsen) su sestre-bliznakinje, američke glumice. Rođene su 13. juna 1986. godine (Ešli u 9:43, Meri-Kejt u 9:45), u Šerman Ouksu u Kaliforniji, SAD, a prvu ulogu imale su 1989. godine u seriji Puna kuća. Od tada, glumile su u približno 20 filmova i televizijskih serija, i osvojile mnoštvo nagrada za svoju glumu. Od 1999. se oprobavaju i kao producenti svojih filmova, a od 2004. godine, kada su postale punoletne, vode svoju filmsku kompaniju "Dualstar". Sem toga, aktivno se bave modnim kreiranjem, a njihova modna kolekcija Mary-Kate & Ashley postiže sve veći uspeh.
Meri-Kejt popularno zovu MK, a Ešli Eš. Svaka poseduje bogatstvo koje se procenjuje na 245 miliona evra, a godišnje zarade oko 30 miliona dolara. Sestre su 2004. godine dobile svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, sa samo 18 godina.
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Re: Mary-Kate & Ashley Olsen
Pre su se i lepse oblacile i sve...PRE SU BILE BOLJE . A bilo je bolje i kada su glumile zajedno...
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
gledala sma njihowe swe filmowe i cula sam da su karijeru zapocele sa samo 4 meseca ali sad su me razocarale stwarno su se unistile
Ne volim ih mnogo ali imaju lepe teen filmove...
U pravu ste sada su se zqaista unistile...
A Mary-Kate uopste ne podnosim, vise volim Ashley...
U pravu ste sada su se zqaista unistile...
A Mary-Kate uopste ne podnosim, vise volim Ashley...
Ja ih volim,bas su slatke, gledala sam nekoliko filmova.
Posh- Candy Girl
- Broj poruka : 164
hmm kad se sjetim koliko sam ja bila zaludjena njima..oh imala sam tonu postera i cak onu svesku pa lijepila slicice i clanke iz novina..ma kroz tu fazu su svi prosli negdje u osnovnoj..a sada kad ih pogledam bas su bzv pogotovo mary-kate....
svesku i dan danas imam i pogeldam je nekad i smijem se....ludo skroz
svesku i dan danas imam i pogeldam je nekad i smijem se....ludo skroz
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
meni su onako,bile su mi super kada sa kao devojcice glumile u jednom fimlu
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
Ja ih nisam obozavala nikada......
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
One su mi ok,gledala sam mnoge njihove filmove i crtanu seriju. Jedino me nerviraju sto kupuju jakne i bunde od pravog krzna i tako ubijaju zivotinje...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
bas ih gotivim^^
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Pa sad....gledala sam sao njihov crtac xDDDDDDDD
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
nista posebno ne mislim o njima :D
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Godina : 30
Hm,dobre su mi onako...volim onaj njihovm film 'A day in New York'...
Inace,grozno je sto kupuju bunde od pravog krzna,i na taj nacin ubijaju gomilu zivotinja,ne samo one,...
Inace,grozno je sto kupuju bunde od pravog krzna,i na taj nacin ubijaju gomilu zivotinja,ne samo one,...
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Nikad nisam gledala film sa njima, a one kao osobe nisu mi nest posebno, pogotovo ona sto je bila anoreksicna neznam jel vise..
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Godina : 28
Preeslatkeee....:]]] OdawnO nisam gledala njihOwe filmOwe ali se secam OnOg kad su isle u LOndOn pa Rim....Stw su carice...xD
Iwana95- Candy Girl
- Broj poruka : 149
jao to iz bravoa..hahahaha...pa jeste...sram ih bilo..grrrrWendy wrote:One su mi ok,gledala sam mnoge njihove filmove i crtanu seriju. Jedino me nerviraju sto kupuju jakne i bunde od pravog krzna i tako ubijaju zivotinje...
meni su one bas slatke..sestrice...citala sam i one knjige o njima..super su...
Eva- Candy Girl
- Broj poruka : 292
uff skoro swe njihowe filmowe sam gledala..i obozawala sma ih! sad nmg nigde da ih nadjem :S a i wec su ono odrasle...nisu one tinejdzerke..tako su mi bile wrh
♥Senorita Puente- Candy Girl
- Broj poruka : 189
ja sam gledala samo crtani kada sam bila mala..filmowe ne..
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Ne podnosim ih i odvratne su!
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Ne znam sta da kazem..
Lijepe su ali na neki cudan nacin i ne gotivim ih nesto zbog pojedinih razloga..
Lijepe su ali na neki cudan nacin i ne gotivim ih nesto zbog pojedinih razloga..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3