Drugarica ili dečko
+128
forever@happy.com
*Babygirl*
VlahovicA
igraj svoju igru :)
mrs. sunshine
Aida14
*~tamarchelo~*
comi_xd
Isidora S.
mental.slaughter
RouRou
Princess of China
Gošća
komarac.
Comika-TadaEgao
Beautiful Dangerous
Capre diem.
Polly Samson
Half as pretty
Sirenna *
tictac
Emily the strange
dead silence.
Crazy girl
Lollobrigida
alex_ats
*Tweety* <3
1D Kid^^
Azrana:3
Forever young ♥.
InvisibleLyn
Cipiripica
Minnie ♡
*Always in love-Jellena*
*MiMa*97
DarkAngel
Praslin<3
LostSoul
Riverside
Volim samo njega
Gossip Girl.
IvaChii
Crni Leptir <3
~.CrAzY.BitCh.~
Queeny
ღTodyy-AngeLღ
alexxD
Potreban.Mi.Je.Psihijatar
popka bebic ^__^
Angie:)
Dia.♥
Little_Angel
~SamoTvojaKlinka~
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
♥Senorita Puente
Anamarija
Dana.
Iva
*Wild Child* :]
diwlja_djevojchica
kitty13
*Tinna94*
Pandora no hako
Tvoja Mala!
LooxyHeartBreaker
Flower_Grown_Wild
Iwana95
The BlacK AngeL
Bloody.Mary
looojka^^
Me myself and I ;)
The Lizard King
London Child.^^
Kitty Doesn't Care
'-!rry-'
.Cupcake.
Elleonora
Dvojki.<3
Jackie
rock princess
Aneta Netty
Scarlett O'hara
@nchy
Ariel
tashana93
^_kety_^
jowana93
Wendy
Aurora
Daenerys Targaryen
Branchica
) Djavolitza 95 )
*p*r*i*n*c*e*s*s*
Posh
RuZa
Cloe <3
Maki
Taychi
Natsi
*pink*angel*
MaWa*SReTjiCa
_sOnYa_
Iceland_girl
*IWANNA*
Lana_93
Rockerche^^
Ivana_Chilly
dora_95
*BoOoPy*Bet*
miss*sara
Makyca:)
Sofyja
justninaa
princeton girl 96
....CiKa_IsSyd0ra::::....
NeStA ;)
rebel
Jeka & Ucker
(= Tina =)
laura
Miss Independent
*Alexandra*
Nadalija:):):)
Candy
Vanessa
*Aysha*
*Nina*
Bloom
132 posters
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Drugarica ili dečko
First topic message reminder :
Sada sam u nekoj romantichnij fazi... :oops:
A da...tema je...
Da li biste se odrekli dechka da ne bi izglubili drugaricu...?
Naravno,ako znate da joj se on svidja....
Da li je to vredno toga?
Sada sam u nekoj romantichnij fazi... :oops:
A da...tema je...
Da li biste se odrekli dechka da ne bi izglubili drugaricu...?
Naravno,ako znate da joj se on svidja....
Da li je to vredno toga?
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Drugarica ili dečko
To je teško pitanje,ne bih znala da odlučim ako mi oboje previše znače.
~ midnight lady wrote: Ako je neki dečko i ako je neka drugarica to ne bi tražili od mene.
Princess of China- Candy Girl
- Broj poruka : 41
Godina : 29
Zanimljivo... :'pRouRou wrote:Moze li ikako devojka? xD
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Niste otvorene prema istospolnim zajednicama? :O Salim se... enivej, drugarica (i to nema veze sa prethodnim komentarom xD) mislim, momak dodje prodje, a posvadjati se ili odbaciti drugaricu ili kakve god sve mogu biti varijacije na temu zbog nekog tipa, nema smisla.
RouRou- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Godina : 27
A ne, Dzi je drolja, ona deli momke sa mnom, ne ja sa njom ;) I ne delimo ih uvek, samo u odredjenim droljasticnim momentima. Njeni su ionako uvek ruzni xD
RouRou- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Bože me sačuvaj!!
Za najbolju drugaricu kažeš da je drolja?! :D
Ovo je neka zajebancija. :D
Za najbolju drugaricu kažeš da je drolja?! :D
Ovo je neka zajebancija. :D
Sirenna * wrote:Ovo je neka zajebancija. :D
Ja stvarno mislim da ona zajebava.
Droljesticnim momentima o.O da nije tako glupo jos bi i bilo smijesno.
Koliko ste to momaka dijelile ,s obzirom na to da imate po 14 godina? :)
Milice mozda one jedan drugoj tako tepaju Anyway RouRou totalno ste lude macko majke mi.Za najbolju drugaricu kažeš da je drolja?! :D
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
In the middle of nowhere wrote:
Koliko ste to momaka dijelile ,s obzirom na to da imate po 14 godina?
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Uvijek drugarica. :)
mental.slaughter- Candy Girl
- Broj poruka : 64
Naravno da bih se odrekla decka da zadrzim drugaricu. Koliko god da ga volimm, prijateljstvo je vaznije. Decko ce me mozda nekada ostaviti, pa cu ostati i bez decka i bez drugarice. A drugarica me nikada nece ostaviti. :D
Isidora S.- Candy Girl
- Broj poruka : 11
Godina : 25
Pa sve zavisi od situacije do situacije. NA primer ako se nalazite u situaciji gde decko ne da da se vidjas sa drugaricom, onda je jasno da biras drugaricu. E sad ako ste u situaciji (bas mojoj trenutno situaciji) gde ti drustvo ne voli decka, i ne da da se vidjas sa njim, onda je tu jasno da biras decka..:D
comi_xd- Candy Girl
- Broj poruka : 107
te dve strane, po pravilu, ne spajam. nema sta oni da se vole i da se ne vole. jasno odvojeno vreme za drugarice i jasno odvojeno vreme za decka. nema tu sta da se bira i da se odrice. fala.
Lollobrigida wrote:te dve strane, po pravilu, ne spajam. nema sta oni da se vole i da se ne vole. jasno odvojeno vreme za drugarice i jasno odvojeno vreme za decka. nema tu sta da se bira i da se odrice. fala.
Ne mozes bas tako misliti, zamisli da dodje i da ti kaze drustvo: "Ne svidja nam se........., nemozemo da ga podnesemo, on je debil, ono - ovo, biraj jel zelis da se druzis sa nama, ili da budes sa njime..?"
Sta bi uradila kad bi imala takvu situaciju..?
comi_xd- Candy Girl
- Broj poruka : 107
comi_xd wrote:Lollobrigida wrote:te dve strane, po pravilu, ne spajam. nema sta oni da se vole i da se ne vole. jasno odvojeno vreme za drugarice i jasno odvojeno vreme za decka. nema tu sta da se bira i da se odrice. fala.
Ne mozes bas tako misliti, zamisli da dodje i da ti kaze drustvo: "Ne svidja nam se........., nemozemo da ga podnesemo, on je debil, ono - ovo, biraj jel zelis da se druzis sa nama, ili da budes sa njime..?"
Sta bi uradila kad bi imala takvu situaciju..?
rekla sam vec, te dve strane ne spajam. dakle oni se ne poznaju, nikad nisu iz istog drustva, sfere interesovanja su im razlicite, na cao-cao su, u tom slucaju ne mogu da se ne podnose ili sta vec.
U celoj ovoj zbrci i frci kroz koju sam prosla zadnjih godinu dana ostala sam bez decka za koga sam smatrala da me nikada nece izneveriti, a drustvo je bilo tu da mi pomogne da sve to prebolim i nastavim dalje. Ne znam sta bih bez njihove podrske
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Eto, a pre si pisala kako bi uvek odabrala decka jer drustvo dodje i prodje :)
Pa ja naravno ostajem pri tome da biram drustvo ali Teodora bi izabrala decka.
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
skoro sam imala situaciju dečko-drugarica situaciju, po prvi put u životu.
nisam uopšte znala šta da radim. a ona se samo površno ložila na njega, da bi zaboravila bivšeg, tako da nije imala ništa protiv.. ali i dalje imam osećaj kao da sam joj skinula dečka, iako nije bilo tako ://
nisam uopšte znala šta da radim. a ona se samo površno ložila na njega, da bi zaboravila bivšeg, tako da nije imala ništa protiv.. ali i dalje imam osećaj kao da sam joj skinula dečka, iako nije bilo tako ://
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Pa takav sam utisak imala jer se ni u jednom drustvu nisam zadrzavala duze od godinu dana, ali sa ovima sam evo vec dve godine. I mogli su svi jednostavno da okrenu glavu, jer ja sa njima nisam izlazila kada sam bila sa Lukom, ali nije im palo na pamet tako nesto.Aurora wrote:Eto, a pre si pisala kako bi uvek odabrala decka jer drustvo dodje i prodje :)
I kada budem opet imala decka necu toliko vremena provoditi s njim, i uvek ce mi drustvo biti na prvom mestu.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
ne znam, meni je ok da i društvu i dečku pokloniš isto pažnje...
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
evo recimo moja drugarica kad je imala prvog dečka, u osnovoj nekad još, je svo vreme provodila s njim, bukvalno i onda nije bila upućena u naše živote i kad su raskinuli onda je odmah došla nama da kuka i da se izvinjava što nije bila tu i sve.
i Nevena sad, njoj je David prvi dečko, skoro im je bilo godinu dana i mi nju uopšte ne viđamo, njen dečko nas nikako ne voli, pljuje nas uvek i onda je jednostavno prestala da izlazi sa nama, kad je zovneš il' iskulira il' kaže da neće da ide.. Najgore što je ona ista kao Vera, ono uverena da će njih dvoje ostati zauvek zajedno (on njoj prvi dečko, ona njemu prva devojka) i to... Gluposti. I šta posle kad raskinu, odmah da dotrči kod nas i da sve bude po starom nakon svega? Teško...
Inače, mislim da retko ko može da održi taj neki balans dečko - drugarice, jedino ako se ne kreću u istom društvu...
Meni je inače ok da budem s nekim drugaričinim ko joj je samo simpatičan ( s ozbirom da je kod ovih mojih to pola grada xD), ali nikad, nikad, nikad ne bih bila s dečkom u koga je ona zaljubljena ili s nekim bivšim koji joj još uvek znači!
i Nevena sad, njoj je David prvi dečko, skoro im je bilo godinu dana i mi nju uopšte ne viđamo, njen dečko nas nikako ne voli, pljuje nas uvek i onda je jednostavno prestala da izlazi sa nama, kad je zovneš il' iskulira il' kaže da neće da ide.. Najgore što je ona ista kao Vera, ono uverena da će njih dvoje ostati zauvek zajedno (on njoj prvi dečko, ona njemu prva devojka) i to... Gluposti. I šta posle kad raskinu, odmah da dotrči kod nas i da sve bude po starom nakon svega? Teško...
Inače, mislim da retko ko može da održi taj neki balans dečko - drugarice, jedino ako se ne kreću u istom društvu...
Meni je inače ok da budem s nekim drugaričinim ko joj je samo simpatičan ( s ozbirom da je kod ovih mojih to pola grada xD), ali nikad, nikad, nikad ne bih bila s dečkom u koga je ona zaljubljena ili s nekim bivšim koji joj još uvek znači!
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 8 of 10