Drugarica ili dečko
+128
forever@happy.com
*Babygirl*
VlahovicA
igraj svoju igru :)
mrs. sunshine
Aida14
*~tamarchelo~*
comi_xd
Isidora S.
mental.slaughter
RouRou
Princess of China
Gošća
komarac.
Comika-TadaEgao
Beautiful Dangerous
Capre diem.
Polly Samson
Half as pretty
Sirenna *
tictac
Emily the strange
dead silence.
Crazy girl
Lollobrigida
alex_ats
*Tweety* <3
1D Kid^^
Azrana:3
Forever young ♥.
InvisibleLyn
Cipiripica
Minnie ♡
*Always in love-Jellena*
*MiMa*97
DarkAngel
Praslin<3
LostSoul
Riverside
Volim samo njega
Gossip Girl.
IvaChii
Crni Leptir <3
~.CrAzY.BitCh.~
Queeny
ღTodyy-AngeLღ
alexxD
Potreban.Mi.Je.Psihijatar
popka bebic ^__^
Angie:)
Dia.♥
Little_Angel
~SamoTvojaKlinka~
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
♥Senorita Puente
Anamarija
Dana.
Iva
*Wild Child* :]
diwlja_djevojchica
kitty13
*Tinna94*
Pandora no hako
Tvoja Mala!
LooxyHeartBreaker
Flower_Grown_Wild
Iwana95
The BlacK AngeL
Bloody.Mary
looojka^^
Me myself and I ;)
The Lizard King
London Child.^^
Kitty Doesn't Care
'-!rry-'
.Cupcake.
Elleonora
Dvojki.<3
Jackie
rock princess
Aneta Netty
Scarlett O'hara
@nchy
Ariel
tashana93
^_kety_^
jowana93
Wendy
Aurora
Daenerys Targaryen
Branchica
) Djavolitza 95 )
*p*r*i*n*c*e*s*s*
Posh
RuZa
Cloe <3
Maki
Taychi
Natsi
*pink*angel*
MaWa*SReTjiCa
_sOnYa_
Iceland_girl
*IWANNA*
Lana_93
Rockerche^^
Ivana_Chilly
dora_95
*BoOoPy*Bet*
miss*sara
Makyca:)
Sofyja
justninaa
princeton girl 96
....CiKa_IsSyd0ra::::....
NeStA ;)
rebel
Jeka & Ucker
(= Tina =)
laura
Miss Independent
*Alexandra*
Nadalija:):):)
Candy
Vanessa
*Aysha*
*Nina*
Bloom
132 posters
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Drugarica ili dečko
First topic message reminder :
Sada sam u nekoj romantichnij fazi... :oops:
A da...tema je...
Da li biste se odrekli dechka da ne bi izglubili drugaricu...?
Naravno,ako znate da joj se on svidja....
Da li je to vredno toga?
Sada sam u nekoj romantichnij fazi... :oops:
A da...tema je...
Da li biste se odrekli dechka da ne bi izglubili drugaricu...?
Naravno,ako znate da joj se on svidja....
Da li je to vredno toga?
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Drugarica ili dečko
Ja ne mislim da je ovo tesko,nekad izadjes sa njim,nekad sa njima,iskombinujes vreme.Dvojki.<3 wrote:
Inače, mislim da retko ko može da održi taj neki balans dečko - drugarice, jedino ako se ne kreću u istom društvu...
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Dvojki.<3 wrote:Meni je inače ok da budem s nekim drugaričinim ko joj je samo simpatičan ( s ozbirom da je kod ovih mojih to pola grada xD), ali nikad, nikad, nikad ne bih bila s dečkom u koga je ona zaljubljena ili s nekim bivšim koji joj još uvek znači!
pa ja sam pričala sa tijanom (to je ta drugarica kojoj se on sviđao) i ona mi je rekla kao "ma ja to bezveze sebi govorim da mi se sviđa nikola, a i sama znam da i dalje volim igora." i onda mi je rekla da se slobodno smuvam sa njim xD
mada meni je i dalje glupooo, onako kad me pita kako mi je bilo kad smo izašli i gde smo išli i to, nekako mi je glupo da joj pričam sve to...
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Mary mislim da nema razloga da se toliko mučiš oko toga. Jeste da je situacija malo zeznuta, ali opet pričala si sa njom i ispala fer.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
ali uvek će se jedna strana ljutiti i biće na fazon "s njim(a) provodiš više vremena"Just A! wrote:Ja ne mislim da je ovo tesko,nekad izadjes sa njim,nekad sa njima,iskombinujes vreme.Dvojki.<3 wrote:
Inače, mislim da retko ko može da održi taj neki balans dečko - drugarice, jedino ako se ne kreću u istom društvu...
znam tačno kad smo otišle kod drugarice na slavu, ostale tamo 3 - 4 sata i nas 3 onda otišle da se vidimo s momcima i posle su nam sve prebacivale što smo ih kao ispalile. O.o
mislim nikome u vezi ne deluje kao da zapostavlja ove druge, ali kad malo bolje pogledaš, tako je. :P
Marija, pa ako ti je dala dozvolu, šta? :D
Mi smo se dogovorile da nećemo biti s bivšima koji znače i dalje, ovako se stvarno ne bih bunila. :)
pa trudila sam se da ispadnem najviše okej koliko sam mogla.
sad mislim da ću da zaboravim na celu tu priču i da se normalno ponašam, bez izvinjavanja više xD
sad mislim da ću da zaboravim na celu tu priču i da se normalno ponašam, bez izvinjavanja više xD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Nisam se bunila nikad kada je neka drugarica poprilicno vremena provodila sa deckom ali ova sada preteruje.
Pozoves je da izadjete - jao moracu da sipalim decka ili bicu sa vama sat (dva sata je premija) i onda idem da se vidim sa njim. -.-
ili ako izadjemo svi zajedno njih dvoje uvek moraju da se izdvoje pa sve sapucu pa se zvalave kao da se nisu videli godinu dana pa idu sporije (100m iza nas) -.-
razumem ovakvo ponasanje na pocetku ali nakon skoro godinu dana veze moze da izdvoji 2h subotom za drugarice -.-
jos idu zajedno u odeljenje i vidjaju se svakog dana posle skole.
nije mi jasno kako se ne smuce jedno drugom vise xD !
ne postavljamo joj uslove nikakve samo sto joj ponekad skrenemo paznju na to kako sa nama uopste ne izlazi, cak ni na odmoru u skoli ne mozemo da pricamo jer se ne odvajaju jedno od drugog.
Pozoves je da izadjete - jao moracu da sipalim decka ili bicu sa vama sat (dva sata je premija) i onda idem da se vidim sa njim. -.-
ili ako izadjemo svi zajedno njih dvoje uvek moraju da se izdvoje pa sve sapucu pa se zvalave kao da se nisu videli godinu dana pa idu sporije (100m iza nas) -.-
razumem ovakvo ponasanje na pocetku ali nakon skoro godinu dana veze moze da izdvoji 2h subotom za drugarice -.-
jos idu zajedno u odeljenje i vidjaju se svakog dana posle skole.
nije mi jasno kako se ne smuce jedno drugom vise xD !
ne postavljamo joj uslove nikakve samo sto joj ponekad skrenemo paznju na to kako sa nama uopste ne izlazi, cak ni na odmoru u skoli ne mozemo da pricamo jer se ne odvajaju jedno od drugog.
Just A! wrote:Ja ne mislim da je ovo tesko,nekad izadjes sa njim,nekad sa njima,iskombinujes vreme.Dvojki.<3 wrote:
Meni nikako nije teško, ako sa momkom idem po danu sa društvom idem naveče, ili obrnuto :-D Niko se nikad ne žali, mada jeste istina da malo ko to može.
Moja drugarica iz razreda hoda sa jednim momkom koji takođe ide sa nama u razred, i STALNO je sa njim. Em u školi, em poslije škole.
Svud Je Holivud ♥ wrote:Just A! wrote:Ja ne mislim da je ovo tesko,nekad izadjes sa njim,nekad sa njima,iskombinujes vreme.Dvojki.<3 wrote:
Meni nikako nije teško, ako sa momkom idem po danu sa društvom idem naveče, ili obrnuto :-D Niko se nikad ne žali, mada jeste istina da malo ko to može.
Moja drugarica iz razreda hoda sa jednim momkom koji takođe ide sa nama u razred, i STALNO je sa njim. Em u školi, em poslije škole.
Takodje :) Nikad mi niko nije prigovorio sto se toga tice,nekad izlazim sa drustvom,nekad sa njim,uvek se nadje vremena za oboje.
I moja drugarica nigde nece da izlazi sa drustvom,vise ni nema drustvo,ima samo mene od drugarica koju vidja samo u skoli,stalno je sa deckom. I on je sad poceo da gubi drugove,jer se ne odvaja od nje,sto je meni skroz preterivanje.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Mislim da bih se odrekla ali da mi prava prijateljica nikada ne bi postavila ultimatum: ja ili on. U tom slučaju bih se odrekla nje... A u slučaju da mi se to samo nametne, vjerovatno bih izabrala nju... Ljubav dođe i prođe. Kad bi meni i tom dečku bilo suđeno vjerovatno bi se ponovo sreli. :)
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Ne znam,zavisi od situuacije.
Trenutno me nerivra sto je I. stalno deckom.Ajde na pocetku veze smo svi imali razumevanja,al sad ga preteruju :D
Non stop je sa njim:O
I onda kad je pitamo da jedno vece ide sa nama,obavezno mora i on da ide,ili danam se kasnije pridruzi,i opet celo vece bude sa njim...
Preteruju gax'D
Smucice se jedno drugomxD
Trenutno me nerivra sto je I. stalno deckom.Ajde na pocetku veze smo svi imali razumevanja,al sad ga preteruju :D
Non stop je sa njim:O
I onda kad je pitamo da jedno vece ide sa nama,obavezno mora i on da ide,ili danam se kasnije pridruzi,i opet celo vece bude sa njim...
Preteruju gax'D
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
*MiMa*97 wrote:
Problem je sto nece. U stvari, nije to problem vec to sto su se smucili svima nama okolo xD
Nedavno sam imala situaciju da je mojim drugaricama smetao moj dečko, sa kojim sam, naravno, provodila duže vremena nego sa njima... I sad'.. One su mene napale i rekle mi kao, videćeš ti kad vi raskinete, nećeš imati kome da se vratiš, bla, bla,bla... Tako da sam ih, da izvinete napu**la i nastavila da živim život, našla nove drugarice kojima to nije smetao, ili jeste, ali to mi nisu nabijale na nos svaka 2 sata... :)) tako da se ne bih odrekla dečka zbog drugarice,a od drugarice zavisi da li bih se odrekla dečka zbog nje :))
Aida14- Candy Girl
- Broj poruka : 31
Godina : 26
Zavisi od situacije :)
Last edited by mrs. sunshine on Sun 29 Jul 2012 - 14:23; edited 1 time in total
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Volela bih da mogu da kažem drugarice, ali ne mogu. Nisam bila u situaciji i ne znam, ne mogu da zamislim, da biram.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
pa najvise bih volela da se nikada ne nadjem utakvoj situaciji,ali ja nikada ni bih bia sa nekim ko mi postavlja uslov da biram izmedju njega i najbolje drugarice,ali opet mislim da bih pre izbarala drugaricuu ;)
igraj svoju igru :)- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Drugarica,bez obzira na sve. Ali msm da mi ona to nikad ne bi trazila..
Do sad sam imala srecu da su moje drugarice gotivile sa mojim momcima,pa nikad nije bio problema :D
Do sad sam imala srecu da su moje drugarice gotivile sa mojim momcima,pa nikad nije bio problema :D
*Babygirl*- Candy Girl
- Broj poruka : 114
Drugarica.Muškarci dolaze i prolaze,prijateljstvo ostaje zauvek.
forever@happy.com- Sweet Girl
- Go To Hell, For Heaven's Sake
Broj poruka : 330
Pa, nikada se nisam nasla u takvoj situaciji, ali smatram da bih izabrala drugaricu. Dečko je prolazan, istinske drugarice nisu.
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Zavisi. :)
Ako imam PRAVU drugaricu koja će uvek biti tu, odrekla bih se momka.
A ako je ona lažljiva i prevrtljiva, a dečko me voli onda bih njega odabrala.
Ako imam PRAVU drugaricu koja će uvek biti tu, odrekla bih se momka.
A ako je ona lažljiva i prevrtljiva, a dečko me voli onda bih njega odabrala.
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
Ako je drugarica prava da. Momci dolaze i odlaze, prijateljstvo ostaje za ceo život :)
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Uglavnom svi govore da su prijatelji vazniji ali kad nadju decka prijatelje skroz zapostave. Ja sam jednom napravila tu gresku i vise necu. Zna se sta je prolazno a sta ostaje zauvek.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Da sada drugarica shvati da joj se svidja moj decko ne bih ga ostavila zbog nje, ne bi ni bilo u redu to sa njene strane da mi trazi.
A sada ima jos milion situacija zbog kojih moze da dodje do toga da biram.
A sada ima jos milion situacija zbog kojih moze da dodje do toga da biram.
Svi pričate o pravim prijateljima, pa da vam je pravi prijatelj ne bi vas tjerao da birate -.- Kao ni momak. Generalno mi je ovo "biranje" jedna velika glupost.
Prava drugarica ti se nikada nece naljutiti jer manje vremena provodis sa njom, vec ce ti uvijek reci: ''Idi ti sa njim, ti mene uvijek imas tu.''
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 9 of 10