Drugarica ili dečko
+128
forever@happy.com
*Babygirl*
VlahovicA
igraj svoju igru :)
mrs. sunshine
Aida14
*~tamarchelo~*
comi_xd
Isidora S.
mental.slaughter
RouRou
Princess of China
Gošća
komarac.
Comika-TadaEgao
Beautiful Dangerous
Capre diem.
Polly Samson
Half as pretty
Sirenna *
tictac
Emily the strange
dead silence.
Crazy girl
Lollobrigida
alex_ats
*Tweety* <3
1D Kid^^
Azrana:3
Forever young ♥.
InvisibleLyn
Cipiripica
Minnie ♡
*Always in love-Jellena*
*MiMa*97
DarkAngel
Praslin<3
LostSoul
Riverside
Volim samo njega
Gossip Girl.
IvaChii
Crni Leptir <3
~.CrAzY.BitCh.~
Queeny
ღTodyy-AngeLღ
alexxD
Potreban.Mi.Je.Psihijatar
popka bebic ^__^
Angie:)
Dia.♥
Little_Angel
~SamoTvojaKlinka~
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
♥Senorita Puente
Anamarija
Dana.
Iva
*Wild Child* :]
diwlja_djevojchica
kitty13
*Tinna94*
Pandora no hako
Tvoja Mala!
LooxyHeartBreaker
Flower_Grown_Wild
Iwana95
The BlacK AngeL
Bloody.Mary
looojka^^
Me myself and I ;)
The Lizard King
London Child.^^
Kitty Doesn't Care
'-!rry-'
.Cupcake.
Elleonora
Dvojki.<3
Jackie
rock princess
Aneta Netty
Scarlett O'hara
@nchy
Ariel
tashana93
^_kety_^
jowana93
Wendy
Aurora
Daenerys Targaryen
Branchica
) Djavolitza 95 )
*p*r*i*n*c*e*s*s*
Posh
RuZa
Cloe <3
Maki
Taychi
Natsi
*pink*angel*
MaWa*SReTjiCa
_sOnYa_
Iceland_girl
*IWANNA*
Lana_93
Rockerche^^
Ivana_Chilly
dora_95
*BoOoPy*Bet*
miss*sara
Makyca:)
Sofyja
justninaa
princeton girl 96
....CiKa_IsSyd0ra::::....
NeStA ;)
rebel
Jeka & Ucker
(= Tina =)
laura
Miss Independent
*Alexandra*
Nadalija:):):)
Candy
Vanessa
*Aysha*
*Nina*
Bloom
132 posters
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Drugarica ili dečko
First topic message reminder :
Sada sam u nekoj romantichnij fazi... :oops:
A da...tema je...
Da li biste se odrekli dechka da ne bi izglubili drugaricu...?
Naravno,ako znate da joj se on svidja....
Da li je to vredno toga?
Sada sam u nekoj romantichnij fazi... :oops:
A da...tema je...
Da li biste se odrekli dechka da ne bi izglubili drugaricu...?
Naravno,ako znate da joj se on svidja....
Da li je to vredno toga?
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Drugarica ili dečko
Slazem se..... :75: :75:LeeLona wrote:Tachno!Ako je prava drugarica,ona bi se odrekla decka zbog mene!Ali kad bi se meni i mojoj drugarici svideo isti decko,mislim da bi se dogovorile da obe zaboravimo na njega!To bi bilo najpametnije! :bye:*Nina* wrote:Ako je prawa drugarica nece joj smetati dechko :lol:
Branchica wrote:Slazem se..... :75: :75:LeeLona wrote:Tachno!Ako je prava drugarica,ona bi se odrekla decka zbog mene!Ali kad bi se meni i mojoj drugarici svideo isti decko,mislim da bi se dogovorile da obe zaboravimo na njega!To bi bilo najpametnije! :bye:*Nina* wrote:Ako je prawa drugarica nece joj smetati dechko :lol:
A dolazi i u obzir da ja njoj prepustim momka, ili ona meni, ali samo ako se dogovorimo.......*CLOE wrote:Branchica wrote:Slazem se..... :75: :75:LeeLona wrote:Tachno!Ako je prava drugarica,ona bi se odrekla decka zbog mene!Ali kad bi se meni i mojoj drugarici svideo isti decko,mislim da bi se dogovorile da obe zaboravimo na njega!To bi bilo najpametnije! :bye:*Nina* wrote:Ako je prawa drugarica nece joj smetati dechko :lol:
To sam ja uradila... :happy:Gabriella wrote:A dolazi i u obzir da ja njoj prepustim momka, ili ona meni, ali samo ako se dogovorimo.......*CLOE wrote:Branchica wrote:Slazem se..... :75: :75:LeeLona wrote:Tachno!Ako je prava drugarica,ona bi se odrekla decka zbog mene!Ali kad bi se meni i mojoj drugarici svideo isti decko,mislim da bi se dogovorile da obe zaboravimo na njega!To bi bilo najpametnije! :bye:*Nina* wrote:Ako je prawa drugarica nece joj smetati dechko :lol:
Mi to uglavnom reshavamo tako shto dechko odluchi!!*CLOE wrote:To sam ja uradila... :happy:Gabriella wrote:A dolazi i u obzir da ja njoj prepustim momka, ili ona meni, ali samo ako se dogovorimo.......*CLOE wrote:Branchica wrote:Slazem se..... :75: :75:LeeLona wrote:Tachno!Ako je prava drugarica,ona bi se odrekla decka zbog mene!Ali kad bi se meni i mojoj drugarici svideo isti decko,mislim da bi se dogovorile da obe zaboravimo na njega!To bi bilo najpametnije! :bye:*Nina* wrote:Ako je prawa drugarica nece joj smetati dechko :lol:
Nije sad da ga pitamo koja mu se vishe svidja nego jednostavno se provali pa ta koja mu se vishe svidja bude s' njim!! :hgfjg:
Meni se ovo ljeto nesto desilo na taj fazon....
Dosao je jedan novi decko u naselje...
I sve su se cure zaljubile u njega ukljucujuci moju best friend i mene...
I on je pokazivao da mu se ja svidjam vise od drugih...
I sada kad bi me on pitao da budem sa njim sta bi mu rekla....
A ta best friend mi nije vise best samo samo friends...
Dosao je jedan novi decko u naselje...
I sve su se cure zaljubile u njega ukljucujuci moju best friend i mene...
I on je pokazivao da mu se ja svidjam vise od drugih...
I sada kad bi me on pitao da budem sa njim sta bi mu rekla....
A ta best friend mi nije vise best samo samo friends...
ja ne znam... zavisi od situacije... a da se obe zaljubimo u njega mislim da bi bilo fer da sa njim bude ona koja se njemu vise svidja... tako da to ostaje na decku :D ali naravno pod uslovom da to nece unistit nase prijateljstvo, ali sada u teen periodu sve je relativno... nasa teen drugarstva obicno ne traju dugo kao u gabriellinom slucaju...
Definitivno najbolja drugarica,jer momci dolaze i prolaze a pravi prijatelji ostaju!
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
sekajeca wrote:Definitivno najbolja drugarica,jer momci dolaze i prolaze a pravi prijatelji ostaju!
slazem se sa owim :mala:
Ako smo prave frendice ostavicemo decka i izabrati nase prijateljstvo! :uytu:
Ako ti je prava frendica ostavice tog decka(i ti) i nastavicete vase prijateljstvo!!!!!!! :uytu: :yytr: :srbija: :75: :876: :ciao: :smrc:
Ako ti je prava frendica ostavice tog decka(i ti) i nastavicete vase prijateljstvo!!!!!!! :uytu: :yytr: :srbija: :75: :876: :ciao: :smrc:
Ivana_Chilly- Candy Girl
- Broj poruka : 31
Ivana_Chilly wrote:Ako smo prave frendice ostavicemo decka i izabrati nase prijateljstvo! :uytu:
slazem se...
^_kety_^- Candy Girl
- Broj poruka : 95
Ostawila bih joj dechka..msm..ima ih josh mali milion..:)
tashana93- Candy Girl
- Broj poruka : 40
Godina : 31
Mislim da bih se odrekla jer mi je glupo da budem u ljubavnom trouglu....a i momci dodju i odu a prijetelji ostaju zauvek....
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
hmm uvijek bi izabrala drugaricu...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
ja bih izabrala drugaricu,jer momci dolaze i odlaze a pravi prijatelji ostaju sa nama
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
DRUGARICA!!!Decka je lako naci,ali pravu drugaricu nije!!!
rock princess- Candy Girl
- Broj poruka : 86
Godina : 29
pa sad mi neke drugarice wishe znache ali ne werujem da ce tako biti i kasnije,kada nadjem nekog momka koji ce mi stw jaaako znachiti
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Jackie wrote:pa sad mi neke drugarice wishe znache ali ne werujem da ce tako biti i kasnije,kada nadjem nekog momka koji ce mi stw jaaako znachiti
joj uvek i u svakoj situaciji drugarica.....jeb*s momke,njih ima koliko hoces a drugarica pravih premalo..........
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
nije bas tako...
i ne razumijem zasto u opste biramo izmedju drugarice i decka? zar ne mozmo imati oboje?
ja nikada ne bi bila u situaciji da biram... da imam tu prawu drugaricu, i da sam ja njoj naj, ne werujem da bi mi ona priustila to, da biram izmedju nje i woljenog...
a ne bi ni on, ako me woli..=)
i ne razumijem zasto u opste biramo izmedju drugarice i decka? zar ne mozmo imati oboje?
ja nikada ne bi bila u situaciji da biram... da imam tu prawu drugaricu, i da sam ja njoj naj, ne werujem da bi mi ona priustila to, da biram izmedju nje i woljenog...
a ne bi ni on, ako me woli..=)
Gabriella wrote:nije bas tako... sta nije?
i ne razumijem zasto u opste biramo izmedju drugarice i decka? zar ne mozmo imati oboje? e to i meni pade na pamet.....naravno da mozemo
a ne bi ni on, ako me woli..=) ja sam ovako shvatila. Na primer nadjes se u situaciji da tvoja bff nema sa kim da izadje i zovne tebe a zvao te i decko da se nadjete. Sta bi ti uradila? ja bih otisla sa drugaricom a njemu bih se izvinila i nasla se sutra sa njim. Mada moja bff bi nasla nekog drugog za to vece ali nisu sve takve....
Elleonora- Dreamy Girl
pa, narawno da bi izasla sa drugaricom... ali ne bi sad staano ipaljiwala decka zbog drugarice... jbg, waljda ce ona shwatiti da ja imam decka i da moram biti i sa njim.. osim toga, nsm joj ja jedina drugarica... xD
mogla bi bita po danu sa njom, a sa njim po noci.. xD
mogla bi bita po danu sa njom, a sa njim po noci.. xD
:) pa naravno....bar moje bff (imam ih dve :)) bi uvek shvatile i nikada se ne bi ljutile...ali kao sto rekoh nisu sve iste..
Elleonora- Dreamy Girl
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 4 of 10