Kako je nastao čovek?
+52
Kikica♥
Fallen Like The Sky.
mrs. sunshine
*~tamarchelo~*
Tamara ♥
Best. <3
NathalieBazinga
popka bebic ^__^
Sirenna *
dead silence.
MoonGirl
tictac
Minnie ♡
ella_b
Polly Samson
Riverside
Kitty Doesn't Care
Praslin<3
Daenerys Targaryen
LilPerly
Gossip Girl.
Joey
Emily the strange
Amélie.
providna_duga
TackeY
DarkAngel
Angie:)
Suzana
***KeTy_94***
LostSoul
PunkRockChick
Superstar
dora_95
Wendy
Pandora no hako
aLisa`
Flower_Grown_Wild
_Tijana_SPN <3_
Ninitza <3
Nina<3Lekica
Dark Valo Princess
Jackie
@ndjel@
looojka^^
Tarja
Aurora
Dvojki.<3
Scarlett O'hara
Sookie
Carrie <3
.Elen4iii^^.
56 posters
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kako je nastao čovek?
U šta vi verujete?
U to da je čoveka stvorio Bog ili u to da je čovek nastao od majmuna?
U to da je čoveka stvorio Bog ili u to da je čovek nastao od majmuna?
.Elen4iii^^.- Candy Girl
- Broj poruka : 298
Re: Kako je nastao čovek?
pa,msm da ni sama ne znam sta da verujem.....bas i ne verujem u tu teoriju o majmunima jer mozda glupo zvuci,ali ako su pre nekoliko miliona godina od majmuna nastajali ljudi,zasto i danas ne nastaju,nego su iz generacije u generacij to sto jesu -majmuni......ja verujem u Boga.....
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
verujem u Boga,ali ipak mislim da je covek nastao od majmuna...pa ne pricaju ti neki naucnici bzvz o evoluciji,a i zasto bi covekoliki majmuni bili toliko slicni coveku....
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
sve je moguce.....nzm.....
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
ovo je pitanje tipa onog Šta je prvo nastalo kokoška ili jaje? Totalno filozofsko pitanje na koje nema odogovora i svakom rečenicom dobijamo novo podpitanje...I koliko god raspravljali do odgovora nećemo doći... Ko vjeruje u Boga naravno da će braniti taj stav, i obrnuto :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
slazem se sa Anom^^
npr. meni je prica da je Bog stvorio coveka,totalno ne logicna. ja u to ne verujem. msm verujem ja u Boga,al' ne u ovo Adam i Eva
onda da smo nastali od majmuna ^^
nema sanse :P ako je to tacno,onda bi i danasnji majmuni evolurali u coveka,il' na svatu ne bi bilo ni jednog majmuna.
a nedavno sam citala nesto o Gigantima. Titanima. i mislim da smo nastali od njih. nekako mi to najlogicnije ^^
Mada nznm. .
npr. meni je prica da je Bog stvorio coveka,totalno ne logicna. ja u to ne verujem. msm verujem ja u Boga,al' ne u ovo Adam i Eva
onda da smo nastali od majmuna ^^
nema sanse :P ako je to tacno,onda bi i danasnji majmuni evolurali u coveka,il' na svatu ne bi bilo ni jednog majmuna.
a nedavno sam citala nesto o Gigantima. Titanima. i mislim da smo nastali od njih. nekako mi to najlogicnije ^^
Mada nznm. .
moja teorija: bog je "stvorio" neko cudo koje je evoluiralo u coveka xD
kratko i jasno :lol:
nije bas to moglo "tek tako"
kratko i jasno :lol:
nije bas to moglo "tek tako"
hmm ko da je i važno, bitno je da postojimo, e sad kako i od čega je manje bitno....
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Ja msm ovako: da je Bog sve stvorio i onda je sve to islo bioloskim putem kako se danas prica......
A za ono zasto danas od majmuna ne nastaju ljudi, mislim da nam je to nastavnica geografije jednom rekla da sada ne postoje takvi uslovi na Zemlji da bi mogli evoluirati..
A za ono zasto danas od majmuna ne nastaju ljudi, mislim da nam je to nastavnica geografije jednom rekla da sada ne postoje takvi uslovi na Zemlji da bi mogli evoluirati..
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
ja u to ne verujem. .mada dobro svako ima prava na svoje misljenje :P
doro. uzmimo da nema uslova. .
kako onda ima majmuna?
posto ako smo mi vec nastali od njih,kako to da oni jos postoje?
logicno bi bilo da njih nema vise. .da su izumrli . .davno ^^
doro. uzmimo da nema uslova. .
kako onda ima majmuna?
posto ako smo mi vec nastali od njih,kako to da oni jos postoje?
Slazhem se :)ღ Little princess wrote:hmm ko da je i važno, bitno je da postojimo, e sad kako i od čega je manje bitno....
dwojki wrote:
nije tako, jer mi nismo nastali od sadasnjih majmuna... mi imamo istog-slicnog dalekog pretka ali svako je evoluirao na svoj nacin...
da tako razmisljas mnogih vrsta na planeti ne bi bilo... a i zivotinje koje su nastale od dinosaurusa - nisu dinos. nestali zbog toga vec zbog meteora-erupcije ili cega vec...
evo jos jednomg zanimljivog pitanja na tu temu
ako vi sad verujete da je covek nastao od majmuna, ko je onda stvorio majmuna?
ako vi sad verujete da je covek nastao od majmuna, ko je onda stvorio majmuna?
.Elen4iii^^.- Candy Girl
- Broj poruka : 298
e da zato je ovo pitanje filozofsko...nešto je moralo nastati od nečega, a od čega to niko ne zna... meni je lakše da vjerujem da je Bog sve stvorio(iako Bože me oprosti jeste malo nelogično) da se ne zamaram time...
Scarlett O'hara- Admin
ma ja moj mozak ionako zamaram suvise glupim pitanjima,jedno vise manje nece skoditi xD
Aurora,znam,al' to je logicno. .xD ja samo kazem. .xD
Aurora,znam,al' to je logicno. .xD ja samo kazem. .xD
...verujem da je covek nastao od majmuna...ne verujem da je bog stvorio coveka...
Gost- Guest
Verujem u to da je Bog stvorio coveka jer kao sto kaze L.L Girl od cega je onda nasto majmun,ako smo mi od njih.....?
Guglaj,pa ces naci....
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Cesto sam se pitala da li se nauka i religija suprotstavljaju oko te teme,ali kada sam pitala djakona koji mi predaje veronauku,on je rekao da se nimalo ne suprotstavljaju,samo da religija nastanak ljudi opisuje jezikom od pre 2000 godina,a nauka jezikom 21.veka...
Mada,ja msm da covek nije nastao od majmuna,vec da se jedna vrsta pre ko zna koliko milenijuma razdvojila na dve,pa je od jedne nastao covek a od druge majmun...Tako ja smatram...
Mada,ja msm da covek nije nastao od majmuna,vec da se jedna vrsta pre ko zna koliko milenijuma razdvojila na dve,pa je od jedne nastao covek a od druge majmun...Tako ja smatram...
Dark Valo Princess- Sweet Girl
- Broj poruka : 596
Godina : 31
verujem u boga.Neznam sta da mislim o to teoriji..
Nina<3Lekica- Candy Girl
- Broj poruka : 142
Ja sam ateista i mislim da je covek nastao od majmuna... Svaka zivotinja i biljka su nastali od nekog zivog organizma... Prvo su nastali jednocelijski organizmi u moru... Onda su nastali vishecelijski organizmi koji su poceli da naseljavaju kopno... Eto npr. majmun, on je nastao od neke zivotinje koja se vekovima razvijala. Nekada je hodao na sve 4 noge i prsti su mu bili spojeni, onda mu se odvojio palaca i poceo je da se vere po drvecu, zatim je poceo da hoda na 2 noge pri cemu mu se razvio mozak i poceo je da govori tj. da proizvodi razne zvuke. Tako se vremenom razvijao i na kraju je nastao covek... Ta mi je teorija mnogo jasnija i tacnija nego da je Bog stvorio Adama i Evu itd... Ili da su ljuti nastali od gline... Pa msm otkud nam onda svi ti organi ako smo nastali od gline? Naravno svako ima svoje mishljenje, ali nekako mi je moje jasnije i tacnije nego ovo o Bogu...
Ljudi nisu nastajali od shimpanzi jer bi se one i dan danas pretvarale u ljude,nego tadasnji ljudi su uvijek bili ljudi samo malo zarasli dlakom :) pa su se kasnije mijenjali i posajali normalniji (fizicki)..ne vjerujem u tu teoriju o Bogu jer je nelogicnija od ove,cisto zamlacivanje
ee da i ono da smo nastali od adama i eve,kako bi od 2 ljudi moglo nastati 6milijardi ljudi danas o.O i to bi znacilo da kad su Adam i Eva dobili djecu oni su medjusobno pravili drugu djecu,brat sa sestrom itd eeeewwww
ee da i ono da smo nastali od adama i eve,kako bi od 2 ljudi moglo nastati 6milijardi ljudi danas o.O i to bi znacilo da kad su Adam i Eva dobili djecu oni su medjusobno pravili drugu djecu,brat sa sestrom itd eeeewwww
_Tijana_SPN <3_- Candy Girl
- Broj poruka : 49
_Tijana_SPN <3_ wrote:Ljudi nisu nastajali od shimpanzi jer bi se one i dan danas pretvarale u ljude
Konacno neko da se slaze sa tim.
mada ja mislim da su nastali od giganta. :P
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 1 of 5