Kako je nastao čovek?
+52
Kikica♥
Fallen Like The Sky.
mrs. sunshine
*~tamarchelo~*
Tamara ♥
Best. <3
NathalieBazinga
popka bebic ^__^
Sirenna *
dead silence.
MoonGirl
tictac
Minnie ♡
ella_b
Polly Samson
Riverside
Kitty Doesn't Care
Praslin<3
Daenerys Targaryen
LilPerly
Gossip Girl.
Joey
Emily the strange
Amélie.
providna_duga
TackeY
DarkAngel
Angie:)
Suzana
***KeTy_94***
LostSoul
PunkRockChick
Superstar
dora_95
Wendy
Pandora no hako
aLisa`
Flower_Grown_Wild
_Tijana_SPN <3_
Ninitza <3
Nina<3Lekica
Dark Valo Princess
Jackie
@ndjel@
looojka^^
Tarja
Aurora
Dvojki.<3
Scarlett O'hara
Sookie
Carrie <3
.Elen4iii^^.
56 posters
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kako je nastao čovek?
First topic message reminder :
U šta vi verujete?
U to da je čoveka stvorio Bog ili u to da je čovek nastao od majmuna?
U šta vi verujete?
U to da je čoveka stvorio Bog ili u to da je čovek nastao od majmuna?
.Elen4iii^^.- Candy Girl
- Broj poruka : 298
Re: Kako je nastao čovek?
ja ne verujem da je Bog stvorio svet... ali takodje ne mislim da je covek nastao od majmuna. imali su samo zajednickog pretka, to je sve...Suzana wrote:Pa, nisam bas sigurna u tu teoriji da poticemo od majmuna. Al' moguce je. Verujem u naucne teorije, ne u religiozne.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
^
E, upravo tako. XD Imali su zajednickog pretka.
E, upravo tako. XD Imali su zajednickog pretka.
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Ja verujem u Boga, ali mi nije jasno, ako sve već priča da je čovek nastao od majmuna, zanima me kako su majmuni nastali? Od koga? Morali su i oni da nastanu....Nastali su od Boga? To mi je logično...da je Bog stvorio i nas majmune i sve ostalo...mislim, na živa bića...:)
TackeY- Candy Girl
- Broj poruka : 16
Godina : 26
Baš smo o ovome pričali na poslednjem času veronauke. Kao, ako su ljudi nastali od majmuna, ko je stvorio majmune?! Ali to je ipak logičnije nego da nas je Bog sve stvorio.. :S
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Bog je možda stvorio majmune, da bi se pričalo svašta. Da bi se videlo da li ljudi imaju svoje mišljenje ili veruju onome šta vide, tj. da liče na majmune. Kao što je priča o Adamu I Evi, i za jabuku, ta jabuka je bila otrovna i zmija zla, Bog je hteo da vidi da li veruju u njega, ili ne...kao i za ovu priču o majmunu...
TackeY- Candy Girl
Od majmuna smo nastali, ja sve nekako vjerujem u to, iako sam vjernica -.-
Ali nisam neka velika vjernica. :P
Ali nisam neka velika vjernica. :P
TackeY wrote:Ja verujem u Boga, ali mi nije jasno, ako sve već priča da je čovek nastao od majmuna, zanima me kako su majmuni nastali? Od koga? Morali su i oni da nastanu....Nastali su od Boga? To mi je logično...da je Bog stvorio i nas majmune i sve ostalo...mislim, na živa bića...:)
ne zelim da pametujem... ali iz jedne celije su se hiljadama i hiljadama godina razijali visecelijski organizmi i polako su se stvarali sve slozeniji oblici... tako su posle prvi org. naselili kopno i razvijali se... (nema ko da ih stvori polako se razvijaju...) sorry ali licno msm da Bog nije imao nikakve uloge u stvaranju sveta...
Ma ne pametuješ...et' sad' i mene zanima...a kako su nastali višećelijksi organizmi?>>DarkAngel<< wrote:TackeY wrote:Ja verujem u Boga, ali mi nije jasno, ako sve već priča da je čovek nastao od majmuna, zanima me kako su majmuni nastali? Od koga? Morali su i oni da nastanu....Nastali su od Boga? To mi je logično...da je Bog stvorio i nas majmune i sve ostalo...mislim, na živa bića...:)
ne zelim da pametujem... ali iz jedne celije su se hiljadama i hiljadama godina razijali visecelijski organizmi i polako su se stvarali sve slozeniji oblici... tako su posle prvi org. naselili kopno i razvijali se... (nema ko da ih stvori polako se razvijaju...) sorry ali licno msm da Bog nije imao nikakve uloge u stvaranju sveta...
TackeY- Candy Girl
hahah valjda od jednocelijskih a oni iz ^ (post gore)
ja od majmuna sigurno nisam nastala a za ostale ne znam
ni sam darvin nije verovao u svoju teoriju, pa zasto bih ja verovala u to.majmun je jednostavno zivotinja koja je najbliza coveku ali nismo od njih nastali
verujem u Boga i veliki sam vernik
ni sam darvin nije verovao u svoju teoriju, pa zasto bih ja verovala u to.majmun je jednostavno zivotinja koja je najbliza coveku ali nismo od njih nastali
verujem u Boga i veliki sam vernik
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Hhahaha,ja ne znam verujem u boga ali sam ipak mislila da je nastao od majmuna e sad ovo pitanje gore me malo razuverilo xD ne znam sta da mislim!!!.Elen4iii^^. wrote:
ako vi sad verujete da je covek nastao od majmuna, ko je onda stvorio majmuna?
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
^ kako od cega je nastao? pa, evolucijom su se jednocelijksi organizmi razvijali... i razvile su se mnogobrojne vrste... i mi smo zivotinje, nista drugo.
Evolucijom... Kako bi drukčije?
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Da bi majmun postao čovjek, bilo je potrebno mnogo vjekova. Danas postoje vrste majmuna koje su sve sličnije ljudima, da nije isključivo da će, kroz nekoliko vjekova, postati ljudi.
Vjerujem u evoluciju, jer je jasnija i logičnija od Adama i Eve.
LilPerly- Candy Girl
- Broj poruka : 193
Jest, sigurno smo nastali od majmuna! Hahahaha!!! :-D
Nastali smo tako da nas je neeeešto stvorilo, logično. Majmun nema nikakve veze sa čovjekom, nikako nismo od njih nastali :-)
Smatram da je čovjek previše ograničen, da bi uopšte primirisao istini nastanka, zato je i besmisleno i razmišljati o tome, jer nikada (za života) nećemo saznati istinu :-)
Nastali smo tako da nas je neeeešto stvorilo, logično. Majmun nema nikakve veze sa čovjekom, nikako nismo od njih nastali :-)
Smatram da je čovjek previše ograničen, da bi uopšte primirisao istini nastanka, zato je i besmisleno i razmišljati o tome, jer nikada (za života) nećemo saznati istinu :-)
Andjela, zamolila bih te da prestanes da ismejavas tudja misljenja ukoliko se ne slazu sa tvojim. I da prestanes da na neki nacin nameces svoje misljenje jer si to radila u temi abortus koliko god na kraju pisala "Ali svako ima svoje misljenje, bla bla, :-)"
Ti imas svoje misljenje i postuj tudja jer oni nikako svojim iznosenjem misljenja na forum ne smetaju tebi.
Verujem u boga ali npr. ne mogu da prihvatim cinjenicu da su prvi ljudi Adam i Eva. Verujem i u evoluciju i u boga, ne vidim zasto to mora da se odvaja (ne mislim konkretno na tebe). Verujem u boga a ne u bibliju, tj. ne verujem da se u njoj sve treba shvatiti tako bukvalno kao to da je sve stvoreno za 7 dana.
Nadam se da me razumete XD
Ti imas svoje misljenje i postuj tudja jer oni nikako svojim iznosenjem misljenja na forum ne smetaju tebi.
LilPerly wrote:Da bi majmun postao čovjek, bilo je potrebno mnogo vjekova. Danas postoje vrste majmuna koje su sve sličnije ljudima, da nije isključivo da će, kroz nekoliko vjekova, postati ljudi.
Verujem u boga ali npr. ne mogu da prihvatim cinjenicu da su prvi ljudi Adam i Eva. Verujem i u evoluciju i u boga, ne vidim zasto to mora da se odvaja (ne mislim konkretno na tebe). Verujem u boga a ne u bibliju, tj. ne verujem da se u njoj sve treba shvatiti tako bukvalno kao to da je sve stvoreno za 7 dana.
Nadam se da me razumete XD
Emily the strange wrote:
verujem u Boga
Slažem se s tobom. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Da je covek nastao od majmuna,svi majmuni bi valjda evoluirali u ljude?I zasto bas od majmuna?Ja verujem da je Bog stvorio ljude.
Kitty Doesn't Care- Candy Girl
- Broj poruka : 155
Naučnici su ljetos proučavali neke meteore sa Antartika, jako stare, i pronašli su ljudski DNK u tim meteorima, mislim, građevne jedinice DNK. Dakle, dokazano je da smo stigli iz svemira, sad odakle tačno, to vjerovatno nikada neće biti dokazano.
LilPerly- Candy Girl
LilPerly wrote:Naučnici su ljetos proučavali neke meteore sa Antartika, jako stare, i pronašli su ljudski DNK u tim meteorima, mislim, građevne jedinice DNK. Dakle, dokazano je da smo stigli iz svemira, sad odakle tačno, to vjerovatno nikada neće biti dokazano.
To je smešno. Ako smo došli iz svemira, zašto nismo bolje postupili pri građenju sveta? Zašto nismo pronašli druge?
Zato sto nam u DNK nije ugradjen radar kako da sve to uradimo i kako da ih nadjemo i to nema veze jedno sa drugim
Zanimljiva teorija ali mi je tesko da u to poverujem.
Zanimljiva teorija ali mi je tesko da u to poverujem.
Anche97: Pa, ako smo stigli iz svemira, ne mora to značiti da moramo biti 'savršeni'. Dovoljno je to što imamo razum. A nismo pronašli druge zato jer nismo ni dovoljno istraživali. Početkom 20. st. smo bili na vrhuncu naučnih otkrića, a onda je sve postalo-novac. Ljudi i ne žele da pokušaju da pređu brzinu svijetlosti (3*10^8 km/h), jer bi tako morali da ulože dosta sredstava, a da pri tom ne dobiju ništa, osim iskrivljenja vremena i prostora, bez obzira što to pridonosi nauci.
Aurora: http://www.znanost.com/clanak/konacan-dokaz-dnk-je-stigao-iz-svemira/
Aurora: http://www.znanost.com/clanak/konacan-dokaz-dnk-je-stigao-iz-svemira/
LilPerly- Candy Girl
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5